UPOMOOOOOOĆ!!! Umire mi kompjuter
Moderator: Benq
-
zili
#1 UPOMOOOOOOĆ!!! Umire mi kompjuter
oh, jadna li sam ti ja! moj mali slatki laptop je na velikim mukama.
nešto nije uredu....
čini mi se da mi je otišao "ventilator", pravo nešto zuji u zadnje vrijeme, a onda mi se kompjuter pregrije i jednostavno sam od sebe ugasi - kao fen za kosu!
Ima li mu pomoći?
Ako ga odnesem u servis, hoće li dugo trajati da mi se popravi/zamijeni taj ventilator? Trenutno imam nekog posla pa bi se narado od njega rastajala.
nešto nije uredu....
čini mi se da mi je otišao "ventilator", pravo nešto zuji u zadnje vrijeme, a onda mi se kompjuter pregrije i jednostavno sam od sebe ugasi - kao fen za kosu!
Ima li mu pomoći?
Ako ga odnesem u servis, hoće li dugo trajati da mi se popravi/zamijeni taj ventilator? Trenutno imam nekog posla pa bi se narado od njega rastajala.
-
Engram::X
ovako citajuci laicki zakljucujem da je otisao kuler ili ventilator
bolji i noviji procesori imaju sistem automatskog gasenja ako temperatura raste a ne postoji hladenje kao u tvom slucaju
bilo kako bilo ne pali racunar jer samo mozes napraviti vecu stetu
na zalost ne mogu ti nista reci vezano za servis u bih...
mene dell odlicno sluzi i ne znam sta bih da mi se javi problem sa laptopom..paralisalo bi me
bolji i noviji procesori imaju sistem automatskog gasenja ako temperatura raste a ne postoji hladenje kao u tvom slucaju
na zalost ne mogu ti nista reci vezano za servis u bih...
mene dell odlicno sluzi i ne znam sta bih da mi se javi problem sa laptopom..paralisalo bi me
-
violentjack
Tako je i kod mog starog prvo je zujao..i onda na kraju je riknuoEngram::X wrote:ovako citajuci laicki zakljucujem da je otisao kuler ili ventilator
na zalost ne mogu ti nista reci vezano za servis u bih...![]()
Moj rahmetli windows 98
-
Sarajevska Princeza
U pitanju je hardware.
Jedino sto mozes dok ti jos radi probaj da re-instaliras sve ako imas "disk" inace nece ti se vise moci upaliti nikako. To ti uzme 10 minuta.
-
ake
kad se mogu ljudi lijecit kuranom, sto se nebi mogli popravljati i kompjuteriŠeha wrote:Sta je Ake, ponedeljak pa se malo kasni![]()
uskoro ce i prve automehanicarkse radnje da se otvaraju, ozivljavanje avkumulatora, bezbolna zamjena dihtunga itd
jedva cekam, ovako me ogulise ovi klasicni avtomehanicari
-
Ticall
Pozdrav najbolje ti je da se javis u NTCHS oni su ti autorizovani servis za TOSHIBU telefon ti je 720271. ovo sto engram kaze to ti je to samo sto mozda nije crko ventilator nego se nakupilo puno prasine na hladnjaku pa nemoze da ohladi kako treba najbolje se javi u servis.A ovi sto ti preporucuju reinstalacije neka se roknu odmah koliko su glupi
-
nesquick_
#15 Re: UPOMOOOOOOĆ!!! Umire mi kompjuter
zili wrote:oh, jadna li sam ti ja! moj mali slatki laptop je na velikim mukama.
nešto nije uredu....
Ima li mu pomoći?
Zapali ga i ritualno plesi oko njega
-
AenemA
Kod mene je neki dan u kompaniji gdje radim riknuo ventilator na serveru, ljudi fino donijeli jedan obican stolni ventilator i "naciljali" tamo gdje mu je najzesca vatra
....mozes i ti tako, skokni do buvljaka, kupi jedan ventilator i ima da se hladite i ti i toshiba....pozdrav 
-
Ticall
Mislim da je stvar indivdualnosti ja sam cuo sa raznih strana ih hvale pravo tako da mislim uvije ce u svemu biti pre zadovoljnih i nezadovoljnihbug wrote:inace su profesionalni tako da me cudi kako uopste opstaju na trzistu.Ticall wrote:Pozdrav najbolje ti je da se javis u NTCHS oni su ti autorizovani servis za TOSHIBU telefon ti je 720271.
zaobilazim u sirokom....
-
neko iz mase
ja licno mislim da je najbolje kakav zapis kod hodze izvaditi