Upit - gdje se mogu prodati polovne gume
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Tacticus
#1 Upit - gdje se mogu prodati polovne gume
Odmah se izvinjavam radi smjesnog topica, ali do sada sam uvjek mjenjao zimske i ljetne gumi i sada sam odlucio da uzmem univerzalne, pa ako neko zna gdje mogu prodati koristene zimske gume, sjecam se da je nekada bio makbel (ili tako nesto), ali sada nemam pojma
A administratore/moderatore bi zamolio da ostave ovaj topik otvoren barem koji dan ako ko ima kakav savjet
Hvala svima
A administratore/moderatore bi zamolio da ostave ovaj topik otvoren barem koji dan ako ko ima kakav savjet
Hvala svima
- iceman ze
#2 Re: Upit - gdje se mogu prodati polovne gume
Jesi probao na piku, ja sam tamo svoje GY prodao?
-
mahalas505
#3 Re: Upit - gdje se mogu prodati polovne gume
Ako moze samo koje su to univerzalne?Tacticus wrote:Odmah se izvinjavam radi smjesnog topica, ali do sada sam uvjek mjenjao zimske i ljetne gumi i sada sam odlucio da uzmem univerzalne, pa ako neko zna gdje mogu prodati koristene zimske gume, sjecam se da je nekada bio makbel (ili tako nesto), ali sada nemam pojma
Hvala svima
- vozač
#4 Re: Upit - gdje se mogu prodati polovne gume
i ja bi talno gume, imam i zimske i ljetne, nešto mi glupo da ih ostavljam ako se može uzeti koja para, a vjerujem da ima raje zainteresovane da ih kupe, pa ako neko ima link ne bi bilo loše da nas uputi
-
blesava
#5 Re: Upit - gdje se mogu prodati polovne gume
ima li ko da prodaje polovne ljetne gume? nek mi se javi na pp
-
Tacticus
#6 Re: Upit - gdje se mogu prodati polovne gume
to su one klasicne, zima-ljetomahalas505 wrote:Ako moze samo koje su to univerzalne?Tacticus wrote:Odmah se izvinjavam radi smjesnog topica, ali do sada sam uvjek mjenjao zimske i ljetne gumi i sada sam odlucio da uzmem univerzalne, pa ako neko zna gdje mogu prodati koristene zimske gume, sjecam se da je nekada bio makbel (ili tako nesto), ali sada nemam pojma
Hvala svima
a kada je pravi snjeg tu i najbolje gume na svjetu ne pomazu i zato je bog dao lance
iceman ze
pokusao sam ali imao samo desetak poziva, ali nista konkretno, a prodajem eskimo savine gume, jesu stare 4 godine, ali sam sa njima presao manje od 5000 KM
- Hamzza
#7 Re: Upit - gdje se mogu prodati polovne gume
Kakav god snijeg i čemer da postoji, postoje i gume i vozila i vozači koji će kroz to proći.
Jedan primjer takve gume:
http://www.goodyear.eu/si_hr/tires/4x4/ ... rom=browse
Ali ako si dobar vozač možeš sasvim dobro gurati i s ovakvom zimskom gumom:
http://www.vredestein.com/car-tyres/win ... ac-3/info/
Jedan primjer takve gume:
http://www.goodyear.eu/si_hr/tires/4x4/ ... rom=browse
Ali ako si dobar vozač možeš sasvim dobro gurati i s ovakvom zimskom gumom:
http://www.vredestein.com/car-tyres/win ... ac-3/info/
- Karabaja
- Mahalac
#9 Re: Upit - gdje se mogu prodati polovne gume
Univerzalne ljeto zima gume....tkzv allaround gume 
-
Seyfo
#10 Re: Upit - gdje se mogu prodati polovne gume
Univerzalne ljeto zima gume su u suštini zimske gume koje mogu i ljeti ali će zato trajati 2 umjesto 5-7 godina.
Međutim, većina naroda konta mijenjati auto za 2-3 godine, zato uzme m+s (mud+snow,nije mokro + suho) gume koje može voziti 12 mjeseci u godini, koje se istope na +40 dok odeš na more i nazad i taman za 2,5 do 3 godine su skroz ćelave.
Preko bare ih zovu "all season" al to nije, doduše, govno, neg'se pas posro.
Svaka vrsta prodaje je naaaaaaaaaaaaaaaaaaajbolja preko Pik.ba. Možeš ih i zamijeniti za nešto što ti treba: lonac, sijalicu, mikser, hlače,kosilicu, pokvarenu kopir mašinu, drvenu građu, vreću krompira, ...
Međutim, većina naroda konta mijenjati auto za 2-3 godine, zato uzme m+s (mud+snow,nije mokro + suho) gume koje može voziti 12 mjeseci u godini, koje se istope na +40 dok odeš na more i nazad i taman za 2,5 do 3 godine su skroz ćelave.
Preko bare ih zovu "all season" al to nije, doduše, govno, neg'se pas posro.
Svaka vrsta prodaje je naaaaaaaaaaaaaaaaaaajbolja preko Pik.ba. Možeš ih i zamijeniti za nešto što ti treba: lonac, sijalicu, mikser, hlače,kosilicu, pokvarenu kopir mašinu, drvenu građu, vreću krompira, ...