Upis na fakultet

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
dado1993

#1 Upis na fakultet

Post by dado1993 »

Brat mi završio građ. tehničara pa me zanima može li se sa ovom školom upasti na ekonomiju...
perfect_guy

#2 Re: Upis na fakultet

Post by perfect_guy »

dado1993 wrote:Brat mi završio građ. tehničara pa me zanima može li se sa ovom školom upasti na ekonomiju...
može, ako zadovolji po kriterijima prijemnog. Ali ako misli na sarajevsku ekonomiju, nek se ne nada drugom roku
RS6_BI_TURBO

#3 Re: Upis na fakultet

Post by RS6_BI_TURBO »

Ako nema interesa za ekonomske znanosti i ako nema radnih navika, neka ne upisuje, samo ce dzabe izgubiti vrijeme.
dado1993

#4 Re: Upis na fakultet

Post by dado1993 »

upisao je građevinsku školu jer su ga roditelji natjerali doslovno rečeno,a njega zanima ekonomija pa zato pitam...unaprijed hvala...
broji_kapi_kise

#5 Re: Upis na fakultet

Post by broji_kapi_kise »

Pa ako on ima volju treba upisati (ali STVARNO ako mu je to zelja i ako ga to zanima). Ja jos uvijek vjerujem u ono sto zelis mozes postici :) ako mu je stalo zavrsit ce :) .

A sto se tice EFSA, mislim da je popunjeno koliko sam vidjela, pa do sljedeceg roka nek se smisli :D
perfect_guy

#6 Re: Upis na fakultet

Post by perfect_guy »

broji_kapi_kise wrote:Pa ako on ima volju treba upisati (ali STVARNO ako mu je to zelja i ako ga to zanima). Ja jos uvijek vjerujem u ono sto zelis mozes postici :) ako mu je stalo zavrsit ce :) .

A sto se tice EFSA, mislim da je popunjeno koliko sam vidjela, pa do sljedeceg roka nek se smisli :D
popunjeni redovni i samofinansirajući, ali može na DL
Post Reply