Upis na fakultet
Moderator: anex
-
dado1993
#1 Upis na fakultet
Brat mi završio građ. tehničara pa me zanima može li se sa ovom školom upasti na ekonomiju...
- perfect_guy
#2 Re: Upis na fakultet
može, ako zadovolji po kriterijima prijemnog. Ali ako misli na sarajevsku ekonomiju, nek se ne nada drugom rokudado1993 wrote:Brat mi završio građ. tehničara pa me zanima može li se sa ovom školom upasti na ekonomiju...
-
RS6_BI_TURBO
#3 Re: Upis na fakultet
Ako nema interesa za ekonomske znanosti i ako nema radnih navika, neka ne upisuje, samo ce dzabe izgubiti vrijeme.
-
dado1993
#4 Re: Upis na fakultet
upisao je građevinsku školu jer su ga roditelji natjerali doslovno rečeno,a njega zanima ekonomija pa zato pitam...unaprijed hvala...
- broji_kapi_kise
#5 Re: Upis na fakultet
Pa ako on ima volju treba upisati (ali STVARNO ako mu je to zelja i ako ga to zanima). Ja jos uvijek vjerujem u ono sto zelis mozes postici
ako mu je stalo zavrsit ce
.
A sto se tice EFSA, mislim da je popunjeno koliko sam vidjela, pa do sljedeceg roka nek se smisli
A sto se tice EFSA, mislim da je popunjeno koliko sam vidjela, pa do sljedeceg roka nek se smisli
- perfect_guy
#6 Re: Upis na fakultet
popunjeni redovni i samofinansirajući, ali može na DLbroji_kapi_kise wrote:Pa ako on ima volju treba upisati (ali STVARNO ako mu je to zelja i ako ga to zanima). Ja jos uvijek vjerujem u ono sto zelis mozes posticiako mu je stalo zavrsit ce
.