Upis na Fakultet

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
PHANTOM_SA

#1 Upis na Fakultet

Post by PHANTOM_SA »

pozdrav svima, vrijeme upisa na fax se sve vise priblizava, moja je zelja da se upisem na neki privatni fax, samo engleski mi bas i nije jaca strana, pa me interesuje da li postoje privatni fakulteti na kojima se studira na bosanskom jeziku?? hvala :?
nellington

#2 Re: Upis na Fakultet

Post by nellington »

Većina tralala privatnih fakulteta u BiH ima nastavu na našem jeziku, dok ovi ozbiljniji forsiraju engleski. Ako nije tajna, zašto preferiraš privatne nad državnim?
ibizza

#3 Re: Upis na Fakultet

Post by ibizza »

www.fmt.ba eto ti jedan fin :D
PHANTOM_SA

#4 Re: Upis na Fakultet

Post by PHANTOM_SA »

nellington wrote:Većina tralala privatnih fakulteta u BiH ima nastavu na našem jeziku, dok ovi ozbiljniji forsiraju engleski. Ako nije tajna, zašto preferiraš privatne nad državnim?

smatram da cu puno lakse to pregurat, a mozes mi dat primjer neki.. ako ih vec znas dosta?
PHANTOM_SA

#5 Re: Upis na Fakultet

Post by PHANTOM_SA »

ibizza wrote:http://www.fmt.ba eto ti jedan fin :D
hvala 8)
nellington

#6 Re: Upis na Fakultet

Post by nellington »

PHANTOM_SA wrote:
nellington wrote:Većina tralala privatnih fakulteta u BiH ima nastavu na našem jeziku, dok ovi ozbiljniji forsiraju engleski. Ako nije tajna, zašto preferiraš privatne nad državnim?

smatram da cu puno lakse to pregurat, a mozes mi dat primjer neki.. ako ih vec znas dosta?
Svi oni koji nisu u Sarajevu: Kiseljak, Travnik, Fojnica, Gradiška, Vitez...
Alice in Wonderland

#7 Re: Upis na Fakultet

Post by Alice in Wonderland »

ako mislis uradit sta od svog zivota kad zavrsis fax, a vec preferiras privatni, upisi Ganicev, Internacionali, Burch (kako se vec pise), i onaj neki sto odes zadnju godinu u Irsku :P

Samo ti trebaju pare :D

Za te fakultete znam da su dobri i da se isplate. Sve ostale privatne ja ne bih upisivala niti preporucila.

A ako bas mislis da ces lakse pregurat, ne mora znacit. Osim ako si na faxu koji to i ne trazi.. tu za pare mozes sve.

Ipak, razmisli. Radi se o tvojoj buducnosti i ona pocinje sad.

Toplo ti preporucujem drzavni, kakav je da je, drzavni je.
Post Reply