šta je najbolje za liječit?
pijem čaj od brusnice i uvu.....
nik mi već sugerira da od rođenja nosim potkošulju
jel sigurno mokraćovod? osjetim ponekad malo i bol u donjem dijelu stomaka.....
Moderator: anex
danas ne mogu nikud maket iz škole, pretrpan sam....tek sutra mogu, pio sam čaj od brusnice i već mi je bolje....ako sutra bude isto stanje odo čim prije mogu....a opet dok oni mene naruče i dok ja dođem na red odoše 2-3 dana....ovdje je nevjerovatna gužva....starii wrote:dobar vic
vidi mozda imas i kamence u bubrezima koji su se pokrenuli pa oštetili mokracovod....ne bi bilo loše odes da das urin na analizu pa da vidis..ako ne uzmi slobodno Esbesul tbl 480mg 2x2 ili Ciprol tbl 500mg 2x1,to su ti antibiotici za upale mokracnih puteva...
sretno
nemoj ciprol uzimat dok se ne vidis s doktorom, jak je ko beton, mene je drmala agresiva od njega, htjela se tuc s Vratnicanima prvi dan terapije...Bosanac sa dna kace wrote:danas ne mogu nikud maket iz škole, pretrpan sam....tek sutra mogu, pio sam čaj od brusnice i već mi je bolje....ako sutra bude isto stanje odo čim prije mogu....a opet dok oni mene naruče i dok ja dođem na red odoše 2-3 dana....ovdje je nevjerovatna gužva....starii wrote:dobar vic
vidi mozda imas i kamence u bubrezima koji su se pokrenuli pa oštetili mokracovod....ne bi bilo loše odes da das urin na analizu pa da vidis..ako ne uzmi slobodno Esbesul tbl 480mg 2x2 ili Ciprol tbl 500mg 2x1,to su ti antibiotici za upale mokracnih puteva...
sretno
daklem, ostis 4 rotkve, iskruzis srce, napunis medom i pustis da odstoji 24 sata. nakon prvih 12 sati uradis isto sa jos 2 rotkve. Nakon 24 sata, popijes sadrzaj dvije rotkve, napses ponovo med u njih, i tako drmas rotkvu jednu na 12 sati...Bosanac sa dna kace wrote:toooo @mivci tebe sam cheko...ma ja ti pijem svaki dan uvin chaj al mi nije pomago, juce sam poceo pit caj od brusnice, bez secera narafno, pravo mi je pomoglo...ma ne treba men nikakva tetka da mi napravi te bombe, napravicu ih ja sam.... ne pijem nikakve tablete dok se ne posavjetujem sa doktorima...a doktoru mogu tek sutra
DjelujemIRCerka wrote:daklem, ostis 4 rotkve, iskruzis srce, napunis medom i pustis da odstoji 24 sata. nakon prvih 12 sati uradis isto sa jos 2 rotkve. Nakon 24 sata, popijes sadrzaj dvije rotkve, napses ponovo med u njih, i tako drmas rotkvu jednu na 12 sati...Bosanac sa dna kace wrote:toooo @mivci tebe sam cheko...ma ja ti pijem svaki dan uvin chaj al mi nije pomago, juce sam poceo pit caj od brusnice, bez secera narafno, pravo mi je pomoglo...ma ne treba men nikakva tetka da mi napravi te bombe, napravicu ih ja sam.... ne pijem nikakve tablete dok se ne posavjetujem sa doktorima...a doktoru mogu tek sutra
Bosanac sa dna kace wrote:pas mu mater ne morem ovde nac rotkve, no nejse iskopacu ih ja....
aham oki, pa prevrnucu Stambol da je nadjem, a ja pijem onu brusnicu ono u kesici, jednu izutra jednu u pode i jednu navece i plus uvin caj.mIRCerka wrote:Bosanac sa dna kace wrote:pas mu mater ne morem ovde nac rotkve, no nejse iskopacu ih ja....
Rodi![]()
To je bitno radi obloge za mokracovod i razbijanje pijeska i sitnijeg kamenca, jer brusnica djeluje samo kao antibiotik, i malo utice na prosirenje mokracnih kanala, dok nema ama bas nikakav uticaj na sami kamenac ili pijesak.
Ja sam se rokala brusnicom jedno vrijeme, i kad sam isla na redovan papa test kaze teta SINE TI NEMAS NI ONE BAKTERIJE KOJE TREBAS IMATI...Tako da nije preporucljivo previse brusnice unositi u organizam...
Idi doktoru dok si svjestan, ja sam nocas izbacila pijeska masala, evo me s halkama oko ociju a glava ko cocin bubanj...Bosanac sa dna kace wrote:ja osjetim nekda blagu bol, ne osjetim da me reze....
bol je s lijeve strane ne s desne strane, u donjem dijelu stomakacoek wrote:Jarane, to su neki od simptoma upale prostate. Posebno ova bol u donjem dijelu trbuha (s desne strane?) ... idi kod urologa- npr. Mustafa Hiros, Eurofarm, Ilidža
eno ti rotkva u onom malom granapu prepkoputa dzamije kad predjes most kod jugokomerca na dolac malti (mislim ako ju je problem pronaci)...Bosanac sa dna kace wrote:aham oki, pa prevrnucu Stambol da je nadjem, a ja pijem onu brusnicu ono u kesici, jednu izutra jednu u pode i jednu navece i plus uvin caj.mIRCerka wrote:Bosanac sa dna kace wrote:pas mu mater ne morem ovde nac rotkve, no nejse iskopacu ih ja....
Rodi![]()
To je bitno radi obloge za mokracovod i razbijanje pijeska i sitnijeg kamenca, jer brusnica djeluje samo kao antibiotik, i malo utice na prosirenje mokracnih kanala, dok nema ama bas nikakav uticaj na sami kamenac ili pijesak.
Ja sam se rokala brusnicom jedno vrijeme, i kad sam isla na redovan papa test kaze teta SINE TI NEMAS NI ONE BAKTERIJE KOJE TREBAS IMATI...Tako da nije preporucljivo previse brusnice unositi u organizam...