Unutrašnji neprijatelj BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
drunken tiger

#1 Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by drunken tiger »

Zanima me šta mislite o grupi koji je formirala obavještajna služba Srbije u BiH s ciljem razaranja države iznutra. Veliki broj članova i govor mržnje na grupi dokazuje da opasnost urušavanja države iznutra zaista postoji. Članovi grupe ili admini blokiraju svakoga ko hoće da ukaže na štetnost postojanja ove grupe. https://www.facebook.com/bosnjaci.eu?fref=ts
Na ovoj grupi se pokušava pokazati da su Bošnjaci samo muslimani i da za druge religije i nacije u BiH nema mjesta. Grupa je ima fašističke elemente, govor mržnje u kojem članovi pozivaju na klanja i ubijanja drugih i drugačijih samo iz razloga jer ne misle kao oni. Najveću štetu od ove grupe trpe upravo Bošnjaci.
shibonja

#2 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by shibonja »

Preletih pogledom,imaju 90 000 lajkova,vise nego SDA,DF,SDP,SNSD,SBB zajedno :bih:

A vidim i najavljuju februarske "susrete" ispred Avazovog tornja :D
JThomas

#3 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by JThomas »

svaki "članak" sa ove stranice je imao i temu na ovom forumu.
Bodkin

#4 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by Bodkin »

prvo, jel to ti imas dokaze da je ovu grupu formirala ni manje ni vise nego obavjestajna sluzba srbije? drugo, samo budalama jos neko moze prodati da bosnjaci nisu samo muslimani. ti isti bosnjaci su pred popis ovdje pizdili na svakoga ko je bio bosanac jer je bosanac drzavni neprijatelj, a ti bi sad nekoga da ubijedis sa su bosnjaci eto i katolici i pravoslavci :-)
zrakomlat

#5 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by zrakomlat »

Imaju dobrih stvari, imaju i loših. U principu, imaju pravo da objavljuju šta hoće. Jednom objaviše neki status, politički, slagao sam se s tim 100 %, ali je taj status bio toliko nepismen da sam se zacrvenio čitajući, i ja ih u komentaru opomenem. Oni nisu odgovarali, ali što me par "patriJota" naruži, hahah, drama, ono, ovdje opstanak u pitanju, a tebi do pismenosti :lol:
cyprus

#6 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by cyprus »

Čuj obavještajna služba Srbije :mrgreen:
Ajatolah_

#7 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by Ajatolah_ »

cyprus wrote:Čuj obavještajna služba Srbije :mrgreen:
Hoćeš reći da je moguće da ovo zapravo Bošnjaci šire govor mržnje? :shock: E sad si ga pretjer'o...
cyprus

#8 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by cyprus »

Ajatolah_ wrote:
Hoćeš reći da je moguće da ovo zapravo Bošnjaci šire govor mržnje? :shock: E sad si ga pretjer'o...
Imam ja običaj pretjerati :mrgreen: Naravno da je ovo djelo obavještajne službe Srbije... Opšte je poznato da ista služba djeluje i ovdje na forumu preko mnogih nickova :mrgreen:
dječak sa šibicama

#9 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by dječak sa šibicama »

Eno ga i Veplast, odnosno Veletovac family iz Visegrada, srpski spijuni :lol:

SDA-ovska firma, pa srpski spijuni... ima logike, sto je najsmjesnije.
drunken tiger

#10 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by drunken tiger »

Bodkin wrote:prvo, jel to ti imas dokaze da je ovu grupu formirala ni manje ni vise nego obavjestajna sluzba srbije? drugo, samo budalama jos neko moze prodati da bosnjaci nisu samo muslimani. ti isti bosnjaci su pred popis ovdje pizdili na svakoga ko je bio bosanac jer je bosanac drzavni neprijatelj, a ti bi sad nekoga da ubijedis sa su bosnjaci eto i katolici i pravoslavci :-)
Imaš li ti dokaz da nije formirana od strane OS Srbije?? Bošnjaci mogu biti i katolici i pravoslavci i bilo koji. Problem je u nacionalno i religijski opterećenim umovima kojima je stalo više do toga nego do normalnog života.
Cherry-Cherry

#11 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by Cherry-Cherry »

Al koji opis grupe, šta sami o sebi kažu: "MI SMO BOŠNJACI! Kao što smo i muslimani. Pri tome će nas obradovati svaki katolik ili pravoslavac koje se nacionalno osjeća Bošnjakom.". :-) :-) :mrgreen:
Bodkin

#12 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by Bodkin »

drunken tiger wrote:
Bodkin wrote:prvo, jel to ti imas dokaze da je ovu grupu formirala ni manje ni vise nego obavjestajna sluzba srbije? drugo, samo budalama jos neko moze prodati da bosnjaci nisu samo muslimani. ti isti bosnjaci su pred popis ovdje pizdili na svakoga ko je bio bosanac jer je bosanac drzavni neprijatelj, a ti bi sad nekoga da ubijedis sa su bosnjaci eto i katolici i pravoslavci :-)
Imaš li ti dokaz da nije formirana od strane OS Srbije?? Bošnjaci mogu biti i katolici i pravoslavci i bilo koji. Problem je u nacionalno i religijski opterećenim umovima kojima je stalo više do toga nego do normalnog života.
postavis tvrdnju i ocekujes da je neko drugi pobije :lol: kakav apsurd. to je ono ja kazem da ima Boga, a ti dokazuj da nema.
Streptokok

#13 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by Streptokok »

da, pitam se odakle mu to, tako optužiti "prijateljsku" zemlju.... :D
agnostic_front

#14 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by agnostic_front »

drunken tiger wrote:
Imaš li ti dokaz da nije formirana od strane vanzemaljaca? Ja tvrdim da su vanzemaljci napravili grupu.
Ajatolah_

#15 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by Ajatolah_ »

drunken tiger wrote:Imaš li ti dokaz da nije formirana od strane OS Srbije??
:lol: Ludilo. :mrgreen:
muzicar_iz_parka

#16 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by muzicar_iz_parka »

Hebo vas facebook, može svaka budala napraviti grupu, kao da za to treba neko umjeće i znanje.
LINQ

#17 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by LINQ »

"bosanac" - apsolutno nebitan skup karaktera na popisnom listiću.
LINQ

#18 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by LINQ »

Cherry-Cherry wrote:Al koji opis grupe, šta sami o sebi kažu: "MI SMO BOŠNJACI! Kao što smo i muslimani. Pri tome će nas obradovati svaki katolik ili pravoslavac koje se nacionalno osjeća Bošnjakom.". :-) :-) :mrgreen:
Bosancem sigurno ne može, jer bosanci ne postoje. Umjesto bosanac mogla si napisati i hello kitty, isti je rezultat :lol:
SkyLimit

#19 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by SkyLimit »

Ne pratim tu stranicu, ali sam pratio neke druge patriotski nastrojene, ali sve sam ih odlajkao nakon što je SIPA pohapsile one osobe optužene za pripadanje terorističkim organizacijama i vrbovanje za strana ratišta, a ove stranice sve redom ta hapšenja podlo pokušale plasirati kao udarom na sve Bošnjake i muslimane u BiH, sve to obično uz komentar "a bili su vam dobri kad su dolazil da vas brane" začinjeno sa fotografijom 7. Muslimanske brigade koja bi valjda trebala da predstavlja te koji su došli sa strane da nas brane, iako je bila sačinjena od skoro isključivo Bošnjaka.
Cherry-Cherry

#20 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by Cherry-Cherry »

LINQ wrote:
Cherry-Cherry wrote:Al koji opis grupe, šta sami o sebi kažu: "MI SMO BOŠNJACI! Kao što smo i muslimani. Pri tome će nas obradovati svaki katolik ili pravoslavac koje se nacionalno osjeća Bošnjakom.". :-) :-) :mrgreen:
Bosancem sigurno ne može, jer bosanci ne postoje. Umjesto bosanac mogla si napisati i hello kitty, isti je rezultat :lol:
Bosna - država u kojoj bosanci ne postoje.
Zamisli ovo: Njemačka - država u kojoj njemci ne postoje. Glupo zvuči, zar ne? Al ne može se to svakome objasniti.
LINQ

#21 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by LINQ »

Cherry-Cherry wrote:
LINQ wrote:
Bosna - država u kojoj bosanci ne postoje.
Zamisli ovo: Njemačka - država u kojoj njemci ne postoje. Glupo zvuči, zar ne? Al ne može se to svakome objasniti.
Imaš Ustav pa ih nađi.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#22 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by _BataZiv_0809 »

Tito_i_Partija

#23 Re: Unutrašnji neprijatelj BiH

Post by Tito_i_Partija »

drunken tiger wrote: Imaš li ti dokaz da nije formirana od strane OS Srbije??
:lol: :thumbup:

Hvala ti za ovo. :D
Post Reply