Dobro smo se ispričali o agresiji koju su Velikosrbi napravili na Sarajevo. Neka smo - tako i treba.
Veoma mi smeta što se šuti o agresiji koja je napravljena iznutra.
Barem 150000 seljaka koji nisu htjeli da brane svoj zavičaj, a nisu mogli ili htjeli da odu na Zapad su šljegli u Sarajevo. Grad je neprepoznatljiv nama prijeratnim - ratnim i bogami poratnim Sarajlijama koji smo mu ostali vjerni.
Srpski seljak se povukao u brda, a muslimanski sišao s brda, iz pećina, štala, uđerica, šuma i livada na i u kojima je obitavao.
Gradom tumaraju seoski momci - a seoske primitivuše svih uzrasta kao da su sa lanca puštene. Svejedno nose li štiklice ili šalvare i dimije.
Ti ljudi mi stvarno smetaju, oduzeli su nam radna mjesta iako ih većina nema kvalifikacije.
Jako su agresivni i prema nama Sarajlijama Bošnjacima i muslimanima i tretiraju nas kao konkurenciju koju treba istrijebiti.
Od njihovog dolaska dijelovi grada postali su Harlem i Bronks, kriminal i korupcija su veći nego ikada. Obrazovni sistem je pao na niske grane i štancaju se diplome za seljačke glupane i primitivce kao na traci. Kultura života je na niskim granama, a kultura i umjetnost žive od stare slave.
Muslimani su samo onoliko koliko i kada im odgovara.
Zaista - na Sarajevo je izvršena unutrašnja muslimanska seljačka agresija koja ovu zemlju i ovaj grad mogu koštati nestanka.
Ko će nas zaštiti od njih ?
Koga ćemo tužiti u Hagu za ovo ?
P.S. Na duže staze gledano - nema velike razlike između seljaka četnika i seljaka muslimana. Prvi razara odmah - a drugi na odgodu.
Unutrašnja agresija na Sarajevo...
- stickitout
Je ko ovo ne kontam? Mislim, vidim da je svjeze registrovan al ne kontam ko je.