Unutrašnja agresija na Sarajevo...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
sarajmomak

#1 Unutrašnja agresija na Sarajevo...

Post by sarajmomak »

Dobro smo se ispričali o agresiji koju su Velikosrbi napravili na Sarajevo. Neka smo - tako i treba.

Veoma mi smeta što se šuti o agresiji koja je napravljena iznutra.

Barem 150000 seljaka koji nisu htjeli da brane svoj zavičaj, a nisu mogli ili htjeli da odu na Zapad su šljegli u Sarajevo. Grad je neprepoznatljiv nama prijeratnim - ratnim i bogami poratnim Sarajlijama koji smo mu ostali vjerni.

Srpski seljak se povukao u brda, a muslimanski sišao s brda, iz pećina, štala, uđerica, šuma i livada na i u kojima je obitavao.

Gradom tumaraju seoski momci - a seoske primitivuše svih uzrasta kao da su sa lanca puštene. Svejedno nose li štiklice ili šalvare i dimije.

Ti ljudi mi stvarno smetaju, oduzeli su nam radna mjesta iako ih većina nema kvalifikacije.
Jako su agresivni i prema nama Sarajlijama Bošnjacima i muslimanima i tretiraju nas kao konkurenciju koju treba istrijebiti.

Od njihovog dolaska dijelovi grada postali su Harlem i Bronks, kriminal i korupcija su veći nego ikada. Obrazovni sistem je pao na niske grane i štancaju se diplome za seljačke glupane i primitivce kao na traci. Kultura života je na niskim granama, a kultura i umjetnost žive od stare slave.

Muslimani su samo onoliko koliko i kada im odgovara.

Zaista - na Sarajevo je izvršena unutrašnja muslimanska seljačka agresija koja ovu zemlju i ovaj grad mogu koštati nestanka.

Ko će nas zaštiti od njih ?

Koga ćemo tužiti u Hagu za ovo ?

P.S. Na duže staze gledano - nema velike razlike između seljaka četnika i seljaka muslimana. Prvi razara odmah - a drugi na odgodu.
Toozla

Post by Toozla »

...jos da si ovo napisao pod pravim nickom... :roll:
stickitout

Post by stickitout »

Je ko ovo ne kontam? Mislim, vidim da je svjeze registrovan al ne kontam ko je. :sad:
Locked