Anyone please
Univerzitet u Tuzli/Travniku
-
kelebek
#1 Univerzitet u Tuzli/Travniku
Studiram već duže vrijeme na Filozofskom fakultetu u Sarajevu ( odsjek anglistika) interesuje me da li mi neko može dati informacije o ovom odsjeku u Travniku? cijena i ostalo?
Anyone please
Anyone please
- dustaban
#2 Re: Univerzitet u Tuzli/Travniku
Slabo ti iko na travnickoj anglistici konta ovo "anyone please"!kelebek wrote:Studiram već duže vrijeme na Filozofskom fakultetu u Sarajevu ( odsjek anglistika) interesuje me da li mi neko može dati informacije o ovom odsjeku u Travniku? cijena i ostalo?
Anyone please
- hodža
#3 Re: Univerzitet u Tuzli/Travniku
priznaju li ovi privatni položene predmete na državnim ?
-
lajk
#4 Re: Univerzitet u Tuzli/Travniku
Ja kako znam nema ovaj smjer 
-
preludezalude
#5 Re: Univerzitet u Tuzli/Travniku
Vec duze vrijeme je u proceduri otvaranje univerziteta u Konjicu.
Mozes misliti, Univerzitet Konjic
.
Bit ce fakulteta raznih, sto bi rekli, raznoraznih. Zapelo je negdje, ali para vrti gdje burgija nece tako da vjerujem da ce do otvaranja ipak doci.
Samo su se zeznuli oni koji vode te poslove jer su mislili da ce im na medicinskom fakultetu predavati doktori iz bolnice Konjic.
Eto koliko znaju!! Nisu ni svjesni sta znaci sami naziv kad kazes "Univerzitetski klinicki centar".
Bit ce fakulteta raznih, sto bi rekli, raznoraznih. Zapelo je negdje, ali para vrti gdje burgija nece tako da vjerujem da ce do otvaranja ipak doci.
Samo su se zeznuli oni koji vode te poslove jer su mislili da ce im na medicinskom fakultetu predavati doktori iz bolnice Konjic.
Eto koliko znaju!! Nisu ni svjesni sta znaci sami naziv kad kazes "Univerzitetski klinicki centar".