beeri wrote:Prof.dr.Azra Kozarcanin(DIF)Toto wrote:mozes li reci koliko profesorasa sarajevskog fakulteta predaje na travnickom??splend wrote:pozdrav, kao da sam se namjerno registrovao, da ovdje pisem, a tek ugledah temu![]()
zavrsio sam bas na FMT-u ekonomiju, i nije nikako uredu da se to poredi sa sarajevom il' zenicom. da je lagano, nije, al' da je tesko, to tek nijene vidim razlog ni da bude tesko, jer sam to platio
kako rece neko na predhodnoj stranici, platio sam, cijene me
sutra kad se zaposlim u telekomu, svejedno mi je koji sam fax zavrsio, bitna je samo diploma, a pos'o se vec nauci nekako
( salim se, nemam posla, necu u telekom, i nemam stela; nek mi je Bog na pomoci). i da, upisao sam tamo i postdiplomski, koliko sam mogao primjetiti, malo je drugacije nego na prvom ciklusu, al' u sustini je sve to isto. ako imate kakvih konkrtenih pitanja, pitajte, informacije kojima raspolazete nisu dobre(posebno to za placanje ako nekog jos dovedes
).
Prof.dr.zijad Njuhovic (EFSA(otisao je sad u peMziju) i Ekonomski fax u Mostaru)
Prof.dr.Zecir Hadziahmetovic-(Trenutno je dekan na FMT-u,a radio je do prosle godine na EFSA)
Prof.dr.Milenko Dostic-(EFSA)
Prof.dr.Senad Turkovic-(DiF)
e to su profesori koji su radili u Sa ili jos uvijek rade...ostali profesori su ili redovni na FMT-u(Ukupno ih ima 10) ili dolaze iz MO,Tz,Bi,Ze.
jah sranja u Ruandi
isti kurac samo drugo pakovanje i onda se pocnu kenjat po studentima iz Travnika i Kiseljaka...