Trenutno sam 4. razred i dijete sam ratnog vojnog invalida, pa ne moram da snosim troškove čak i ako se upišem kao samofinansirajući student.
Interesuje me, pri prebacivanju sa jednog faksa na drugi, da li ja gubim ovo pravo tj. da li je ono jednokratno?
Ako pitanje nije razumljivo, da predočim u primjeru, npr. ako upišem medicinski kao samofinansirajući, padnem 1. godinu pa se prebacim na zdravstvene studije i tu upadnem opet na samofinansirajuće, da li ja opet mogu da studiram bez snošenja troškova? Dakle već sam pao jednu godinu na istom Univerzitetu, samo na drugom fakultetu, ili bih ipak taj drugi put morao upasti na budžet da ne bih snosio troškove?
Univerzitet u Sarajevu - troškovi studija
- Osim_13
#2 Re: Univerzitet u Sarajevu - troškovi studija
Mislim da zadržavaš pravo.
Samo ne znam kako dođe do tog scenarija, još si 4. srednje a razmišljaš o padanjima na godinu
Samo ne znam kako dođe do tog scenarija, još si 4. srednje a razmišljaš o padanjima na godinu
- DiamondDMD12
#3 Re: Univerzitet u Sarajevu - troškovi studija
Super, hvala, ma da budem spreman na sve, te da se ne razočaram ako baš vidim da neću moći završiti prvi faks kojeg upišem.
Inače planiram ETF, a čuo sam sve i svašta o njemu, čak ni da se neki odlični učenici, kao ja, ne snalaze najbolje..
-
BuZZ135
#4 Re: Univerzitet u Sarajevu - troškovi studija
Ako te ista zanima o ETF-u slobodno se javi u privatnoj poruci. Ja sam trenutno 2. godina na smjeru AiE.