Univerzalni el. podizac stakla

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
sultandzek

#1 Univerzalni el. podizac stakla

Post by sultandzek »

Ima li iko uvida u kvalitetu univerzalnih el. podizaca stakala koji se ugradjuju na vec postojece rucne podizace? Naime imam problem, vozim Audi Coupe-a iz 1990. god. sa rucnim podizacima i jedan mi je pokvaren. Cijena jednog podizaca je oko 1100KM, sto je ipak malo previse! Raspitivao sam se i po otpadima i rekli su mi da mi odgovaraju samo podizaci sa mog auta i Audi kabrioleta u razdoblju od 88-95 god., ali i da mi to nece niko prodati jer su ova auta poprilicno rijetka i obicno se prodaju u kompletu. Zbog toga, molim Vas, ako neko zna da li bi mi odgovorali ovi univerzalni podizaci koji kostaju navodno oko 200KM i da li bi narusili izgled interijera automobila?
Unaprijed hvala na odgovorima!
Pozdrav!
Bakir1

#2 Re: Univerzalni el. podizac stakla

Post by Bakir1 »

auto otpad formula jelah ja mislim bio dole i vidio jednog ima godina ja mislim:
nemam vise broja prodjes hifu krenes prema tesnju sa desne strane par kilometara poslije hife tu je bio.
tebi trebaju sajle tj podizac a univerzalni podizaci mjenjaju rucku i koriste postojeci mehanizam
sultandzek

#3 Re: Univerzalni el. podizac stakla

Post by sultandzek »

Zvao sam taj u otpad u Jelahu tacno prije godinu i rekao mi je da mogu kupiti samo kompletna vrata za 600 KM, mislio sam da ovi univerzalni imaju svoj neki novi podizac, ovako mi ne igra bas nista jer je meni pukao zupcanik.
Bakir1

#4 Re: Univerzalni el. podizac stakla

Post by Bakir1 »

daj malo oglasi ono ovo vidi skini repair manual zovi nekoga ko ima to,te dijelove velas katalog neka ti nadje broj dijela nije moguce da je samo u 80 kupeu bio taj zubcanik to je b4 mora pasati sa jos nekog audija
sultandzek

#5 Re: Univerzalni el. podizac stakla

Post by sultandzek »

Samo od Cupea i kabrioleta 88-95 god vec sam se raspitao,a Velas nema cak ovaj tip vozila u katalogu. Ne znam da li bi mi kakav tokar mogao pomoci da izradi zupcanik?
Bakir1

#6 Re: Univerzalni el. podizac stakla

Post by Bakir1 »

pa sto da ne vidis to ti je dobra ideja.
to definitivno probaj jer bolje je i to ako je samo zupcanik sporan onda mozes to rijesiti
Post Reply