UNION BANKA

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Tarasov23

#26 Re: UNION BANKA

Post by Tarasov23 »

Tomahawk11 wrote:
Tarasov23 wrote:
Tomahawk11 wrote:Prvo, moras utvrditi hoce li ti prebaciti pod tim uslovima.
Drugo, hoce li banka prihvatiti uplatu za Muju Mujica na racun Fate Mujic.
Ostalo nemas problema, lova kad legne, lahko je podici.
Pa u opcini su rekli da moze zato sam zahtjev i prebacio na mamu kao za sina kontas..i njeni brojevi racuna.
Onda je ok :thumbup:
Ako ti danas prebaci, sutra poslije 14:00 imas sigurno lovu.
Svaka cast raspolozio si me svojim postovima :Dpa utorak mi je to rekao moguce da je i danas legla lova,znaci nece trebat ici na salter moze dignuti i preko kartice s pinom,jer prije 5 mi majka ne moze da ode a ja nemam pin..
Tomahawk11
Globalni moderator

#27 Re: UNION BANKA

Post by Tomahawk11 »

Naravno da moze preko kartice, odnosno bankomata.
Tarasov23

#28 Re: UNION BANKA

Post by Tarasov23 »

Nije mi jos leglo iako mi je receno do petka.Naime u pitanju je jednokratna pomoc radi zdravstvenih problema i sad sam isao na salter i zena mi kaze odobreno ti je,a to je nacelnik preda mnom prije neki dan odobrio,ali kaze on jos nije potpisao pa ne znam sad sta je u pitanju ?Imate li vi slicnog nekog iskustva,znaci covjek mi odobrio kaze ne brini pare ce ti biti do petka evo ja cu ti odma odobrit i odobrio mi,a sad mi ova zena kaze nije to jos potpisano mora on potpisat pa se to poslat tamo u ministarstvo finansija i onda da legne.Jel imao neko od vas slicnih zahtjeva ili problema pa da mu se ovo desilo,jer ja stvarno ne znam ni postupak nit ista.
Tomahawk11
Globalni moderator

#29 Re: UNION BANKA

Post by Tomahawk11 »

Tarasov23 wrote:Nije mi jos leglo iako mi je receno do petka.Naime u pitanju je jednokratna pomoc radi zdravstvenih problema i sad sam isao na salter i zena mi kaze odobreno ti je,a to je nacelnik preda mnom prije neki dan odobrio,ali kaze on jos nije potpisao pa ne znam sad sta je u pitanju ?Imate li vi slicnog nekog iskustva,znaci covjek mi odobrio kaze ne brini pare ce ti biti do petka evo ja cu ti odma odobrit i odobrio mi,a sad mi ova zena kaze nije to jos potpisano mora on potpisat pa se to poslat tamo u ministarstvo finansija i onda da legne.Jel imao neko od vas slicnih zahtjeva ili problema pa da mu se ovo desilo,jer ja stvarno ne znam ni postupak nit ista.
Hm, nemam takvih iskustava, ali po ovom sto kazes, nisu ti sredstva jos prebacena. To sto je on odobrio, a nije potpisao....to ti je jos uvijek na dugu stapu.
Nemas ti sta ici u banku dok ne prebace sredstva.
Samo se bojim da te sta ne muljaju, jer vjerovati organima vlasti...ne znam. Pogotovo kazes odobrio, a sad nesto mudruju.
Tarasov23

#30 Re: UNION BANKA

Post by Tarasov23 »

Tomahawk11 wrote:
Tarasov23 wrote:Nije mi jos leglo iako mi je receno do petka.Naime u pitanju je jednokratna pomoc radi zdravstvenih problema i sad sam isao na salter i zena mi kaze odobreno ti je,a to je nacelnik preda mnom prije neki dan odobrio,ali kaze on jos nije potpisao pa ne znam sad sta je u pitanju ?Imate li vi slicnog nekog iskustva,znaci covjek mi odobrio kaze ne brini pare ce ti biti do petka evo ja cu ti odma odobrit i odobrio mi,a sad mi ova zena kaze nije to jos potpisano mora on potpisat pa se to poslat tamo u ministarstvo finansija i onda da legne.Jel imao neko od vas slicnih zahtjeva ili problema pa da mu se ovo desilo,jer ja stvarno ne znam ni postupak nit ista.
Hm, nemam takvih iskustava, ali po ovom sto kazes, nisu ti sredstva jos prebacena. To sto je on odobrio, a nije potpisao....to ti je jos uvijek na dugu stapu.
Nemas ti sta ici u banku dok ne prebace sredstva.
Samo se bojim da te sta ne muljaju, jer vjerovati organima vlasti...ne znam. Pogotovo kazes odobrio, a sad nesto mudruju.
Boze ti sacuvaj..znao sam da ne mogu vjerovat nista al opet covjek skroz ubjedljiv jos mi govori sto nisi ranije doso i kaze poslije lijecenja dodji opet kod mene da vidimo sta cemo dalje hahaha.Pa ne bi mi zar covjek sve to slagao,ali eto sto kazes moguce je i da je neka muljaza u pitanju.Tako je upravu si nemam sta ici dok mi na salteru ne kazu da je potpisao on tek tada to treba da se prebaci ovako nista..
spreca

#31 Re: UNION BANKA

Post by spreca »

Tarasov23 wrote: Boze ti sacuvaj..znao sam da ne mogu vjerovat nista al opet covjek skroz ubjedljiv jos mi govori sto nisi ranije doso i kaze poslije lijecenja dodji opet kod mene da vidimo sta cemo dalje hahaha.Pa ne bi mi zar covjek sve to slagao,ali eto sto kazes moguce je i da je neka muljaza u pitanju.Tako je upravu si nemam sta ici dok mi na salteru ne kazu da je potpisao on tek tada to treba da se prebaci ovako nista..
Znam da ti je vazno da ti cim prije lova legne na karticu......zapamti da se oni slabo drze date rijeci...nadam se da ce ti ipak isplatiti obecanu sumu.....zato smiri se i cekaj .....zamoli na banci kd legne lova da te pozovu da nemoras stalno ici i provjeravati...objani im da ti je to za lijecenje i nadam se da ce te pozvati kad stigne
Post Reply