Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Totalno ne tačno, ove godine je bilo barem za 60% više nego prošle.
Nakon sranja od Bjelog regata se popravlja ,vidjećemo dali će trend rasti iduće god.
with all do respect, na una regati sam bio redovan od 99 do 03, tacnije dok se manifestacija nije pretvorila u paradu krkanluka, papanluka i 'dos'o da me vide show'.
od raftinga na uni nisam odustao ali od regate jesam i to u onom momentu kad su tjelohranitelji i ostala placena snagatorska bagra, ukljucujuci americke specijalce i helikoptere, postali brojcano najveci dio posjetitelja i ucesnika.
ako mi se vec neko sere u cejf svakodnevno, nisam duzan da trpim takvo naseravanja i kada svjesno odlucim da od istog zbrisem.
King Kikapu wrote:with all do respect, na una regati sam bio redovan od 99 do 03, tacnije dok se manifestacija nije pretvorila u paradu krkanluka, papanluka i 'dos'o da me vide show'.
od raftinga na uni nisam odustao ali od regate jesam i to u onom momentu kad su tjelohranitelji i ostala placena snagatorska bagra, ukljucujuci americke specijalce i helikoptere, postali brojcano najveci dio posjetitelja i ucesnika.
ako mi se vec neko sere u cejf svakodnevno, nisam duzan da trpim takvo naseravanja i kada svjesno odlucim da od istog zbrisem.
Pa znas covjece da se svaka manifestacija koja je trebala nesto propagirati iz BiH i koja je trebala biti tradicija pretvorila u krkanluk. Primi moje saucesce i ako ce ti ista znaciti, slazem se u potpunosti sa tobom!