Nazalost o sastavu publike ne odlucujemo ni ja ni ti,a da ce je bit bice, i to nazalost, poprilican broj.pape wrote:Husko Kotrljanjić wrote:Ma vidio i Bog da ovaj haski sud izrice smijesne kazne pa uzeo stvar u svoje ruke pa ce cijeli sudski postupak da zavrsi i presudi onako kako samo On umije.Bit ce dobar popodnevni brifing, ..... mislim, ... gore .... kod Sv. Petra.
Ono, .... sva trojica uredno postrojeni, .... Joza u publici, ....![]()
Umro Slobodan Milosevic
-
Husko Kotrljanjić
-
mr__bosnjak
Eh to ce me kostat...Joni wrote:Autor: mr__bosnjak Poslano: 11/03/2006 13:58
Bio covjek,
Milosevic se zvao,
-----------------
'ebi ga ,![]()
"mr_bosnjak"
-
pentijum
-
da pamtis
-
kub lajkan
I sta reci na kraju price...
Bilo bi zanimljivo znati kako bi nasa istorija izgledala da je ova smrt dosla na vrijeme - prije 20 godina...
Ovako, ostade Srbija nedojebana, a i mi zajedno sa njom...
Bilo bi zanimljivo znati kako bi nasa istorija izgledala da je ova smrt dosla na vrijeme - prije 20 godina...
Ovako, ostade Srbija nedojebana, a i mi zajedno sa njom...
- danas
uzimajuci u obzir gore navedeno (sto je tacno), namece se pitanje da li mu je neko "pomogao" da umre. ove smrti (babic i on) taman u doba sudjenja za genocid i odstetu... malo mi je previse slucajno... a znamo kako srbi rjesavaju svoje "probleme"... nije on umro sto mu nisu dali da se lijeci, vec ce umro zato sto bi njegovom presudom bila zapecacena tuzva BH protiv SiCG.mostarac wrote:Uopste nije dobro sto je umro i meni je "zao", jer ogromnog bi znachaja imala presuda haskog suda protiv njega i vrlo je lose sto je umro prije presude, vrlo vrlo loshe, jer ovako ce postati josh veci muchenik u srpskoj mitologiji nego sto bi bio da su ga osudili, jer sad ce pocheti da se radjaju mitovi da su ga ubili jer mu nisi dali da ide na lijechenje. Loshe je sto je umro skroz, a da ne govorim kakve bi posljedice imala presuda protiv njega u sklopu tužbe protiv SiCG.
-
spongebob
s jedne strane steta sto je lipso, s druge, kad kontam da mu je lijecenje u rusiji bila realna alternativa s obzirom na mlohave odluke sudija koje su donosile dosad. fakat mi bude krivo sto ne postoji nebesko carstvo i bozija kazna
no sve u svemu: lakse se dise na ovom nepravednom svijetu bez takvih hulja. Trios Fantastikos je upotpunjen.
no sve u svemu: lakse se dise na ovom nepravednom svijetu bez takvih hulja. Trios Fantastikos je upotpunjen.
- danas
ja vidim...da pamtis wrote:"danas" se ne vidi slika'image hosted by tripod"
![]()
http://dragoljubm.tripod.com/images/Bol ... egoRob.jpg
-
Svemirski_Jebach
Baš šteta što krmak umrije...
Sada se postupak u Haagu obustavlja i nikad neće biti donesena presuda protiv njega. Kakvo sranje
Dakle, svi oni koji su pitali šta će se desiti sa postupkom evo odgovora: NIŠTA.
Postupak se obavezno obustavlja i stavlja se tačka na to. To je ogromna šteta.
Nikakva presuda ne može biti donesena i sve što se dosada na suđenju radilo ode u vjetar.
Jedina satisfakcija mi je to što sam doživio da ga uživo vidim u sudnici i kako ga policajci tribunala uvode sa lisicama na rukama.
Haaški tribunal je nedavno ODBIO da mu se odobri liječenje u Rusiji iako je Ruska vlada dala garancije.
Ja ne vjerujem da ga je bilo ko ubio nego mislim da je umro jer nije mogao podnijeti toliku količinu stresa od samog postupka...srce nije izdržalo poniženje za njega koji je nekada vladao životima, a sada mu obični policajac kontrolira kretanje.
Iako se on činio jak u sudnici, svi koji su sa njim tamo imali priliku razgovarati kažu da to jednostavno više nije bio onaj čovjek.
I malo šale na kraju: Šta mislite hoće li mu organizovati TEHVID u pritvorskoj jedinici?
Sve u svemu - šteta!
Sada se postupak u Haagu obustavlja i nikad neće biti donesena presuda protiv njega. Kakvo sranje
Dakle, svi oni koji su pitali šta će se desiti sa postupkom evo odgovora: NIŠTA.
Postupak se obavezno obustavlja i stavlja se tačka na to. To je ogromna šteta.
Nikakva presuda ne može biti donesena i sve što se dosada na suđenju radilo ode u vjetar.
Jedina satisfakcija mi je to što sam doživio da ga uživo vidim u sudnici i kako ga policajci tribunala uvode sa lisicama na rukama.
Haaški tribunal je nedavno ODBIO da mu se odobri liječenje u Rusiji iako je Ruska vlada dala garancije.
Ja ne vjerujem da ga je bilo ko ubio nego mislim da je umro jer nije mogao podnijeti toliku količinu stresa od samog postupka...srce nije izdržalo poniženje za njega koji je nekada vladao životima, a sada mu obični policajac kontrolira kretanje.
Iako se on činio jak u sudnici, svi koji su sa njim tamo imali priliku razgovarati kažu da to jednostavno više nije bio onaj čovjek.
I malo šale na kraju: Šta mislite hoće li mu organizovati TEHVID u pritvorskoj jedinici?
Sve u svemu - šteta!
- Bosanac_21
Sad ce tek imati pravo sudjenje od uzvisenog Boga.