Mislim da je taj bivsi holandski ministar odbrane potpuno u pravu!
Na zalost,sudjenje nece biti nastavljeno posthumno,a "kosmopolita" ce uci u historiju kao jos jedan srpski junak mucenik,koji je sa krstom u jednoj ruci a macem u drugoj branio krscanstvo od navodnog "islamskog fundamentalizma" u borbi koja evo vec traje"preko sest stotina godina"!
Moje misljenje je da se Milosevic sam ubio?.Mozda mu je pri tome pomogao njegov advokat koji vec ,tako samouvjereno ,mase navodnim pismom u kojem Milosevic porucuje ruskom ministru da ga pokusavaju otrovati?
Ovo pismo je veoma bitno,i medju vecinom Srba, Milosevic je vec junak mucenik!
Milosevic je bio svjestan,da ce biti optuzen!Na ovaj nacin napakostio je tribunalu,izabrao "povoljan datum" kojim ce njegova smrt zasjeniti Djindjicevu a sama cinjenica da nece biti optuzen,dodatno ce otezati proces u kojem BiH tuzi Srbiju i Crnu Goru, za genocid!
Veoma lukavo smisljeno! I dok medjunarodna zajednica u strau od dalje radikalizacije ide Srbiji niz dlaku,dotle vrijeme prolazi i sigurno ce se desiti da ni Mladic a ni Karadjic ne dozive da budu optuzeni.
Sramno je ponasanje medjunarodne zajednice,odnosno tribunala u Hagu.Duzina procesa protiv Milosevica je bila enormna,da sticem utisak da su namjerno razvlacili u nadi da ce ovaj umrijeti.Drugo,zatvorenici,a pogotovu Milosevic su imali veliki luksuz u zatvoru,kao i veliku slobodu.To su ogromni i sramni propusti i zato se desava ovo sto se desava.
Zrvama je ipak najgore a ja pravde ne vidim! Na zalost,ali je tako