Umro Milan Jelić

Locked
neko iz mase

Post by neko iz mase »

alphonse kauders wrote:Počelo se ovdje opasno proklinjati i takmičiti u patriotizmu pa ja mislim da bi administrator ovo trebao pod ključ. Umro Milan Jelić, većini nije žao, neki su dernek napravili, neki nisu i ne vjerujem da se treba neka velika rasprava oko toga voditi.

mensecini da ces mu i cvijece na grob staviti
ibro dirka

Post by ibro dirka »

neko iz mase wrote:
alphonse kauders wrote:Počelo se ovdje opasno proklinjati i takmičiti u patriotizmu pa ja mislim da bi administrator ovo trebao pod ključ. Umro Milan Jelić, većini nije žao, neki su dernek napravili, neki nisu i ne vjerujem da se treba neka velika rasprava oko toga voditi.

mensecini da ces mu i cvijece na grob staviti
I mensecini. Dakle, opet potpis :D
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Sve u svemu,pogresan covjek je dobio infarkt.Kud nije Dodik :x
Karabaja

Post by Karabaja »

neka je... šupčina je bio
karanana

Post by karanana »

I jeli ovi sto skacu i derneche stvarno misle da ce se smrcu jednog covjeka promjeniti sve ono sto ne valja i u drzavi i u fudbalskom savezu. Ima ova zemlja dovoljno Jelica a bogami i puno gorih od njega koji ce ga bez problema zamjeniti. Nisu u pitanju individualci, u pitanju je grupno razmisljanje i stanje u kojem se nalazimo.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Karabaja wrote:neka je... šupčina je bio
Bio je pun para.Sad to sve ide na racun njegovog sina Petra Jelica.Eh Petre,tako mlad a vec milioner...
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

Majstorinho wrote:Sve u svemu,pogresan covjek je dobio infarkt.Kud nije Dodik :x
zaigrace mechka prid svacijim vratima....no sikiriki...
Karabaja

Post by Karabaja »

jedan od glavnih pokretača referenduma o otcjepljenju RS..
eto sad se uspješno otcijepio
district-beg

Post by district-beg »

karanana wrote:I jeli ovi sto skacu i derneche stvarno misle da ce se smrcu jednog covjeka promjeniti sve ono sto ne valja i u drzavi i u fudbalskom savezu. Ima ova zemlja dovoljno Jelica a bogami i puno gorih od njega koji ce ga bez problema zamjeniti. Nisu u pitanju individualci, u pitanju je grupno razmisljanje i stanje u kojem se nalazimo.
jedan manje;-)
MuaDib

Post by MuaDib »

Neka mu je laka zemlja i saučešće njegovoj porodici i svim građanima Republike Srpske. Kao političara ga nisam cijenio, ali ipak je čovjek čovjek.

To što je bio Predsjednik RS ne određuje ga kao ličnost.
Nažalost ovdje je burno, nekorektno i vrlo mizerno reagovala prva bošnjačka generacija, koja će po svemu sudeći i zauvjek uništiti Bosnu, postali su upravo ono kako ih je Karadžić zamišljao. Jadni smo mi sa vama! Pa izvolite i dalje se radujte što je umro, samo se nadam da ne postite, jer je vaš post pao u vodu.
infobrcko

Post by infobrcko »

Imal ko izjavu Adila Osmanovica? posto je on sada predsjednik RS, jel mu drago ? :D
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Citajuci komentare i ova silna RIP saucesca i slicno, zapitam se gdje zivim i gdje i da li pripadam tomu nekome.

Da li je do neznanja ili zaborava, ali u svakom slucaju ja cu sebi dozvolit' pravo da kazem da je to bio jako dotjeran, sredjen, namirisan, do bola namazan i obrijan cetnik sa stilom kojeg je priustio kroz prijateljstvo sa jednim od najtrazenijih terorista na svijetu i kroz "tranzicijske privatizacije" kao i lobisticko uvaljivanje u skoro svaku vecu fotelju u koju je mogao da "upadne".
Eshek

Post by Eshek »

MuaDib wrote:To što je bio Predsjednik RS ne određuje ga kao ličnost.
U pravu si, ne određuje ga to što je bio predsjednik rs, nego fašizam
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Citizen-X wrote:Slava i rahmet nasim sehidima i poginulim borcima, neka se Bog smiluje dusama rahm. Izeta Nanica, rahm. Zaima Imamovica, rahm. Midhata Hujdura Hujke, pokojnog Ivana Mijacevica - Mijaca i inim nebrojenim bosanskim herojima sto padose na krvavu zemlju bosansku a i hercegovacku.

Slava im!
Slava im.

A da jos cujem da su isto tako iznenada pokrepali ini koji ovu drzavu vode i drze na dnu mozda bih poceo i u Boga vjerovati i klanjati mu se...
pitt

Post by pitt »

pa padni jednom na sedzdu i zatrazi :) :-D
Eshek

Post by Eshek »

Ma ukratko, za mene smrt Milana Jelića nije neki plus, ali nije brate ni veliki minus...
district-beg

Post by district-beg »

MuaDib wrote:Neka mu je laka zemlja i saučešće njegovoj porodici i svim građanima Republike Srpske. Kao političara ga nisam cijenio, ali ipak je čovjek čovjek.

To što je bio Predsjednik RS ne određuje ga kao ličnost.
Nažalost ovdje je burno, nekorektno i vrlo mizerno reagovala prva bošnjačka generacija, koja će po svemu sudeći i zauvjek uništiti Bosnu, postali su upravo ono kako ih je Karadžić zamišljao. Jadni smo mi sa vama! Pa izvolite i dalje se radujte što je umro, samo se nadam da ne postite, jer je vaš post pao u vodu.
...ja njemu mater u svakom slucaju
karanana

Post by karanana »

moje_brcko wrote:
karanana wrote:I jeli ovi sto skacu i derneche stvarno misle da ce se smrcu jednog covjeka promjeniti sve ono sto ne valja i u drzavi i u fudbalskom savezu. Ima ova zemlja dovoljno Jelica a bogami i puno gorih od njega koji ce ga bez problema zamjeniti. Nisu u pitanju individualci, u pitanju je grupno razmisljanje i stanje u kojem se nalazimo.
jedan manje;-)
Koliko ih jos ima? Oko milion ja mislim. Fino. Kamen po kamen pogaca. Haj sto su ovi Bosnjaci postali upravo ono sto je Karadzic i htio da napravi od njih, ekstremni i zli, nego sto su i zatupili mili boze...
jasko_ba

Post by jasko_ba »

jedan fasist manje...idemo dalje
_BosanaC

Post by _BosanaC »

pitt wrote:pa padni jednom na sedzdu i zatrazi :) :-D
:lol: :lol: :lol: :D
LafoMamone

Post by LafoMamone »

Jedan manje.

Hocemo jos.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Citizen-X wrote:Citajuci komentare i ova silna RIP saucesca i slicno, zapitam se gdje zivim i gdje i da li pripadam tomu nekome.

Da li je do neznanja ili zaborava, ali u svakom slucaju ja cu sebi dozvolit' pravo da kazem da je to bio jako dotjeran, sredjen, namirisan, do bola namazan i obrijan cetnik sa stilom kojeg je priustio kroz prijateljstvo sa jednim od najtrazenijih terorista na svijetu i kroz "tranzicijske privatizacije" kao i lobisticko uvaljivanje u skoro svaku vecu fotelju u koju je mogao da "upadne".
Upravo tako. Ko ga zali, moze slobodno zaliti i za Karadzicem kojeg spominju, a kojeg je odapljenik pomagao u bijegu.
volvoxII

Post by volvoxII »

Dobro hajd sacu i ja:

U Modrici sve babe placu

zgazilo vozilo veliku krmacu
district-beg

Post by district-beg »

mozda sad Azrail a.s. i po dodika dodje,eno ga jadan sav se rastuzio...mozda od zalosti krepe...
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

pitt wrote:pa padni jednom na sedzdu i zatrazi :) :-D
nek on samo pada dolje -gore, ja cu za njega "prouciti"!! :D :D

p.s. a i priznat ce mu se sigurno, pa bolji je co'ek od mnogih ovih koji nam danas "uce"!! Dos'o jedan ,hafiz (to je sad moderna titula), u Chicago, i palamudi, kaze, :"Vid kako ste fino zaimali, ali puno vas je koji samo pare gledate, a slabo dajete!", a ja scedoh da ga priupitam, "a bogati hafize, jesto ti dos'o ovdi dzaba da pricas i propovijedas, il' ce "pasti koji zelembac", al ode, ne stigoh, jazuk!! :D :D
Locked