Umro Milan Jelić
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
Neće mislim da su našli Svraku. Oprostite ako griješim ali ne razumijem se baš u kokoši.hatorio_hanzo wrote:jedan chafir manje
HOCE LI SAD SLAVUJ BITI PREDSJEDNIK??![]()
![]()
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#279 Re: ...
Prijatelju mislim da ćeš uskoro biti omražen ili bar nesimpatičan. On je ovdje imao svoj fan klub._-dadO-_ wrote:Neka je ko mu jebe mater...
- DobroJutroKolumbo
Jesmo mi smo primitivci , da vidim samo jesi li se javljao na onu temu kad se cetnici postrojavaju po Srebrenici u vrijeme dzenaze ubijenim Srebrenicanima i poslije!!! Ili na temu ubijenih hiljada i hiljada neduznih gradjana ove zemlje od strane tog rezima od kojih je umrli jedan od predvodnika te politike!!!vryzas wrote:chuchumbamayumbe wrote:Ja bih samo volio da znam zbog čega ovolika "hampa" i ružne riječi prema liku???
Gdje je on bio 1992-1996? Je li odgovoran za ono što se dešavalo u toku rata? Naredbodavac, izvršilac? Kada je ušao u politiku? Lijepe mu se nekakvi epiteti, lopov, kriminalac, profiter, ovo-ono...Nasa država je puna takvih tipova, na svim stranama.
Ma jok, ništa to nije bitno, većini je ovdje važno da je jedan kapitalac "havla" manje i to je to.
Fuj, gadite mi se vi koji ovako pišete o mrtvom čovjeku, sa toliko mržnje da je to čudo jedno. Nisam mogao da vjerujem da ću pročitati ovakve postove na sarajevo-x.
Već sam rekao, ako vam se lik nije sviđao i ako vam je drago što ga nema, možete li se udostojiti toliko da makar ne komentarišete na ovako ružan način? Ovako samo dajete povoda kojekakvim spodobama da imaju pravo da kažu sve što hoće i da puno ne pogriješe.
Da se razumijemo, nemam ni ja riječi hvale za pokojnika, ali bar neću spasti na tako niske grane kao većina ovdje i pokazati koliko nisko mogu ići ljudska glupost, ostrašćenost i mržnja.
Primitivci jedni.
A što se tiče moderacije, iz iskustva znam da su se banovi i upozorenja davli za daleko bezazlenije i normalnije stvari nego za ovakvu gomilu bljuvotina, primitivizma i nacionalističke mržnje.
Svaka čast svima, samo tako nastavite.
Znam ja nas, jebo ti nas.
Toliko.
Evo par citata iz TV nastupa koji je doticni pocesto izgovarao..."Bosnjaci se ponasaju kao razmazena djeca kad god im nesto ne stima..." , ovo se odnosi kad se nasi politicari ne sloze sa velikosrpskim ciljevima , ili " Mi smo prinudjeni da zvimo u nametnutoj BiH" ili u tuzbi BiH protiv Srbije , " Sud u Hagu je donio pravicnu presudu a sad sto se to nekome ne svidja u Sarajevu to je druga stvar..." , " Ovo je jedina ispravna presuda..." vidno se radujuci rece doticni pokojnik... I tako dalje i tako dalje govorio je lik sa televizije smijuci se na zrtve pobijene i silovane i sta sve ne u ratu!!!
E moj mentalno-moralni jadnice bez trunke obraza i casti, lezi sam u blato odmah i svi vi koji mislite slicno!!!
Nek je pokAojniku sretno , obradovani Kolumbo na proputovanju kroz zemlju cuda!!
- DobroJutroKolumbo
I da ne zaboravim : Hajmo Dodik aleeeeee , hajmo Dodik aleeeee , hajmo Dodik aleeeeeeeee , crkni i tii sto prijeeeeeeeeeee...
-
mescha
Ma pusti ove njegove fanove..DobroJutroKolumbo wrote:Jesmo mi smo primitivci , da vidim samo jesi li se javljao na onu temu kad se cetnici postrojavaju po Srebrenici u vrijeme dzenaze ubijenim Srebrenicanima i poslije!!! Ili na temu ubijenih hiljada i hiljada neduznih gradjana ove zemlje od strane tog rezima od kojih je umrli jedan od predvodnika te politike!!!vryzas wrote:chuchumbamayumbe wrote:Ja bih samo volio da znam zbog čega ovolika "hampa" i ružne riječi prema liku???
Gdje je on bio 1992-1996? Je li odgovoran za ono što se dešavalo u toku rata? Naredbodavac, izvršilac? Kada je ušao u politiku? Lijepe mu se nekakvi epiteti, lopov, kriminalac, profiter, ovo-ono...Nasa država je puna takvih tipova, na svim stranama.
Ma jok, ništa to nije bitno, većini je ovdje važno da je jedan kapitalac "havla" manje i to je to.
Fuj, gadite mi se vi koji ovako pišete o mrtvom čovjeku, sa toliko mržnje da je to čudo jedno. Nisam mogao da vjerujem da ću pročitati ovakve postove na sarajevo-x.
Već sam rekao, ako vam se lik nije sviđao i ako vam je drago što ga nema, možete li se udostojiti toliko da makar ne komentarišete na ovako ružan način? Ovako samo dajete povoda kojekakvim spodobama da imaju pravo da kažu sve što hoće i da puno ne pogriješe.
Da se razumijemo, nemam ni ja riječi hvale za pokojnika, ali bar neću spasti na tako niske grane kao većina ovdje i pokazati koliko nisko mogu ići ljudska glupost, ostrašćenost i mržnja.
Primitivci jedni.
A što se tiče moderacije, iz iskustva znam da su se banovi i upozorenja davli za daleko bezazlenije i normalnije stvari nego za ovakvu gomilu bljuvotina, primitivizma i nacionalističke mržnje.
Toliko.
Evo par citata iz TV nastupa koji je doticni pocesto izgovarao..."Bosnjaci se ponasaju kao razmazena djeca kad god im nesto ne stima..." , ovo se odnosi kad se nasi politicari ne sloze sa velikosrpskim ciljevima , ili " Mi smo prinudjeni da zvimo u nametnutoj BiH" ili u tuzbi BiH protiv Srbije , " Sud u Hagu je donio pravicnu presudu a sad sto se to nekome ne svidja u Sarajevu to je druga stvar..." , " Ovo je jedina ispravna presuda..." vidno se radujuci rece doticni pokojnik... I tako dalje i tako dalje govorio je lik sa televizije smijuci se na zrtve pobijene i silovane i sta sve ne u ratu!!!
E moj mentalno-moralni jadnice bez trunke obraza i casti, lezi sam u blato odmah i svi vi koji mislite slicno!!!
Nek je pokAojniku sretno , obradovani Kolumbo na proputovanju kroz zemlju cuda!!
Sad bi se neko ovdje u Sarajevu trebao izvinjavati što mu je drago što vođama genocidne tvorevine ne ide uvijek onako kako oni hoće.
Crko svak ko je za napredak RS-a..
Merlin je to fino reko:
CRKO SVAK KO U BOSNU BOCKA!!!
- daduli_sa
#283 Re: ...
arman1 wrote:Prijatelju mislim da ćeš uskoro biti omražen ili bar nesimpatičan. On je ovdje imao svoj fan klub._-dadO-_ wrote:Neka je ko mu jebe mater...
... ili ako nista barem poslan u Banat sto je i zasluzio.
-
Fleischfresser
Svako ko zeli dobro RS-u, ko je da ona ostane, ko RS smatra bilo cim drugim osim genocidne tvorevine je NEPRIJATELJ BiH!!!!!!!!!!!
A samim i tim neprijatelj mene. A sve ovo je predstavljao Milan Jelic! I sta tu nema jasno zasto ga vecina ovdje, pametnih mrzi??
Svako ko RS u bilo kojem obliku podrzava je za mene mrtav covjek, je los covjek koji zasluzuje sve najgore u zivotu, ne smrt vec patnju na ovom svijetu pa onda tesku smrt!!!
A samim i tim neprijatelj mene. A sve ovo je predstavljao Milan Jelic! I sta tu nema jasno zasto ga vecina ovdje, pametnih mrzi??
Svako ko RS u bilo kojem obliku podrzava je za mene mrtav covjek, je los covjek koji zasluzuje sve najgore u zivotu, ne smrt vec patnju na ovom svijetu pa onda tesku smrt!!!
- helo
DobroJutroKolumbo wrote:
Jesmo mi smo primitivci , da vidim samo jesi li se javljao na onu temu kad se cetnici postrojavaju po Srebrenici u vrijeme dzenaze ubijenim Srebrenicanima i poslije!!! Ili na temu ubijenih hiljada i hiljada neduznih gradjana ove zemlje od strane tog rezima od kojih je umrli jedan od predvodnika te politike!!!
Evo par citata iz TV nastupa koji je doticni pocesto izgovarao..."Bosnjaci se ponasaju kao razmazena djeca kad god im nesto ne stima..." , ovo se odnosi kad se nasi politicari ne sloze sa velikosrpskim ciljevima , ili " Mi smo prinudjeni da zvimo u nametnutoj BiH" ili u tuzbi BiH protiv Srbije , " Sud u Hagu je donio pravicnu presudu a sad sto se to nekome ne svidja u Sarajevu to je druga stvar..." , " Ovo je jedina ispravna presuda..." vidno se radujuci rece doticni pokojnik... I tako dalje i tako dalje govorio je lik sa televizije smijuci se na zrtve pobijene i silovane i sta sve ne u ratu!!! E moj mentalno-moralni jadnice bez trunke obraza i casti, lezi sam u blato odmah i svi vi koji mislite slicno!!!
A potpuno si u pravu, i zašto bi ja nekoga sažaljevao kada isti taj nije mene sažaljevao u ratu, pa me tjerao ko magarca da vucem vodu u kanisterima po nekoliko kilometara, kada neko takav neomoguci da imam normalne uslove za zivot koje sam imao prije: struju, vodu, hranu, slobodu... i kada mi na kraju nije mogao oduzeti sve to, a oduzeli su mi drage živote ljudih sa kojima sam živio, i nije isti taj doticni sa svojom kompanijom rekao lahka im zemlja samo zato što se drugacije zovu od nas, nemam ni ja nikakvog sažaljevanja na takve ljude koji su javno govorili da mrze ovu zemlju i koji su se trudili da ona bude podjeljena što više... Ja samo želim reci, neka mu dragi Bog odredi stranu njegove vjecnosti po njegovim zaslugama na ovom svjetu, a istinu je lahko pronaci, a od Svemoguceg se nemoze slagati i sakriti.
-
Rambo-Amadeus
vryzas wrote:chuchumbamayumbe wrote:Ja bih samo volio da znam zbog čega ovolika "hampa" i ružne riječi prema liku???
Primitivci jedni.
Toliko.
Kao prvo preteska mu bila zemlja Bosanska, nije zasluzio ni da lezi u njoj.
A sto se tice komentara i podrske, onaj koji brani genocid u miru gori je od onoga koji ga cini u ratu.
I nemoj ti pricati o mrznji, mamlaze, kako te nije stid svih BiH zrtava, koji su zahvaljujuci takvim kao sto je cetnik jelic (on je olicenje dobrote i ljudskosti nema sta) unesreceni, ostali bez kuca, zemlje, familija...
Da mi ne prijeti opasnost od bana reko bih ti ja jos svasta, i tebi i tom ljubitelju grcke...
-
Rambo-Amadeus
ovo gornje je greska, citirao sam vryzasa, 
- pitarozder
kad ga budu sahranjivali nek bace koju lopatu vegete da ga zemlja moze provarit ... one down, hejbet to go
-
luciferino
Ja se samo nadam da će određene guzonje i pametnjakovići nakon ovoga skontati da niko nije besmrtan i da se nikada ne zna kada ćeš Bogu na ispovijest, pa zbog toga treba biti i malo više plemenit i malo manje arogantan.
-
bosanska rijec
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... eta#990758
sve sto rade rade kao neki inat, kao nesto da sve kontriraju BiH , velicaju sve ono sta bi normalan osudio, hmm a i tome dodje KRAJ... a Bosna i Hercegovina je tu, cuje se zvono na crkvi, i ezan sa dzamije...
sve sto rade rade kao neki inat, kao nesto da sve kontriraju BiH , velicaju sve ono sta bi normalan osudio, hmm a i tome dodje KRAJ... a Bosna i Hercegovina je tu, cuje se zvono na crkvi, i ezan sa dzamije...
- chuchumbamayumbe
Primitivac moj, kako si se i samo prozvao...DobroJutroKolumbo wrote:Jesmo mi smo primitivci , da vidim samo jesi li se javljao na onu temu kad se cetnici postrojavaju po Srebrenici u vrijeme dzenaze ubijenim Srebrenicanima i poslije!!! Ili na temu ubijenih hiljada i hiljada neduznih gradjana ove zemlje od strane tog rezima od kojih je umrli jedan od predvodnika te politike!!!vryzas wrote:chuchumbamayumbe wrote:Ja bih samo volio da znam zbog čega ovolika "hampa" i ružne riječi prema liku???
Primitivci jedni.
Toliko.
Prvo pročitaj šta sam napisao pa odgovaraj i ne izvrći moje riječi.
Ako ni to nisi u stanju, onda si vjerovatno polupismen i poprilično priglup jer očito ili nećeš ili ne želiš da razumiješ šta sam napisao, pa mi te skoro i žao, mentalno-moralni jadniče.
Lezi ti u blato, ti ćeš pričati o meni i prišivati mi atribute, sram te bilo, primitivac jedan vrli.
Poklopi se ba.
- chuchumbamayumbe
vryzas mačak...Rambo-Amadeus wrote:vryzas wrote:chuchumbamayumbe wrote:Ja bih samo volio da znam zbog čega ovolika "hampa" i ružne riječi prema liku???
Primitivci jedni.
Toliko.
Kao prvo preteska mu bila zemlja Bosanska, nije zasluzio ni da lezi u njoj.
A sto se tice komentara i podrske, onaj koji brani genocid u miru gori je od onoga koji ga cini u ratu.
I nemoj ti pricati o mrznji, mamlaze, kako te nije stid svih BiH zrtava, koji su zahvaljujuci takvim kao sto je cetnik jelic (on je olicenje dobrote i ljudskosti nema sta) unesreceni, ostali bez kuca, zemlje, familija...
Da mi ne prijeti opasnost od bana reko bih ti ja jos svasta, i tebi i tom ljubitelju grcke...
Prije svega, gdje si pročitao da ja branim genocid? Jesi li i ti polupismen kao i kolega, ili bezobrazan i lažljiv?
Nisam ja mamlaz, ti si mamlaz.
Vidiš, i moj je otac 1994-te poginuo kao žrtva tog genocida, a ti meni tako pišeš? Stidi se! I ja sam ostao i bez oca, i bez prijatelja, i bez stana, i bez vikendice i šta hoćeš još da ti napišem da bih dospio do tvog malog mozga da jednom shvatiš šta sam napisao i rekao??? Slobodno reci šta hoćeš, neće te banirati, ova tema je ionako mogla ići na podforum bez cenzure, pa da priča i naprđuje i onaj ko nikada do sada nije.
Da ba bježi tamo, evo mi se plače kada pročitam kakve komentare napišete na moj post i kako sve izvrnuste za 180 stepeni.
Nije da ne mogu da vjerujem da živim u gradu sa ovakvim likovima, ali mi je žao kada skontam ko sve ima kompjuter a ljudi nemaju šta da jedu.
Sramite se.
-
brdo
MA DJ NE ZEZAJ JOS NIJE IZMISLJEN TAKO RUZAN I POGRDAN KOMENTAR KOI BIH NJEMU ODGOVARAO(ps . trba ga zagrnuti licem u niz ako se probudi da ne izadjechuchumbamayumbe wrote:Ja bih samo volio da znam zbog čega ovolika "hampa" i ružne riječi prema liku???
Primitivci jedni.
Toliko.
-
brdo
Piranesi wrote:SFSN wrote:Драги ....... (празно мјесто јер неке од вас не могу назвати ни људима, ни комшијама, ни федералним партнерима......ријечи немам...)
.....послије 10 страница вашег животињског непоштовања преминулог човјека, који није ни прошао поред вас, није вас никад ни мрко погледао, није вам ништа нажао учинио, којем не можете ништа измислити, којем не можете пришити чак ни познате авазовске лажи, не можете му ништа замјерити осим што је био поносни и честити Србин, доктор наука, изузетан политичар, изузетан спортски радник и што је најважније од свега био је изузетан човјек и суграђан и пријатељ и родитељ, значи послије оваквих 10 страница радо бих вас почастио истим ријечима које сте упутили овом дивном човјеку и његовом и мом народу, али било би то спуштање на ваш ниво, а то си ни у лудилу не могу дозволити, нити ја, нити било који нормалан припадник људске врсте.....
....послије 10 страница вријеђања читавог једног народа и наслађивања над смрћу једног доброг човјека, може се закључити да онима којима нису свете туђе жртве и губици , у суштини не поштују ни своје и позивају на исти поступак према сопственим жртвама...тако је ваљда и нормално, како сијете , тако ћете и пожњети.....
Отишао је човјек којег би пожељео сваки град ове несрећне земље, отишао је човјек који није просипао шупљу реторику којом се хране неинтелигентни бирачи широм ове наше несрећне заједнице, отишао је човјек који је радио, помагао и стварао, отишао један јако риједак феномен на овим просторима, отишао је човјек који је у малом градићу, Модричи, одржао респектабилну рафинерију у којој су хљеб правиле многе породице , успио је у несрећно вријеме да унаприједи технологију и одржи производњу у рафинерији и зато је окићен наградом Еурека Брисел (и онда се на овом форуму неки злорадују губитку човјека који је хљеб стварао), окићен је наградом Менаџер Деценије у БиХ, успио је од сеоског фудбалског клуба направити респектабилан тим који побјеђује усред Сарајева неке много скупље тимове, направио је тим који је поставио Модричу на фудбалску мапу Европе, успио је својим залагањем направити одбојкашке прваке и у мушкој и у женској конкуренцији, помагао је многе спортске колективе и помагао је све оне којима је помоћ требала....оваквих људи је , на нашу несрећу, премало на читавој планети, а камоли на овим нашим несрећним просторима, и онда се нађу овакви поремећени ликови као на овом форуму који се радују смрти једне овакве моралне и интелектуалне громаде од човјека??!!!
Шта да вам кажем, него као што ви у сусједној Федерацији волите рећи:''Халал вам било....додао бих..то је ваше огледало....и још... вас, који онако животињски пишете, срам било, и то не онај људски срам, него онако, неки, који можда постоји међу животињама '' ....
Предсједниче, слава ти и хвала, почивај у миру у лијепој нашој Републици Српској!
Благо оном ко довијека живи,
имао се рашта и родити....
Живјећеш заувијек!
Слава ти и мир и покој ти души[/quoteKOLIKO TI TOGA NAPISA KAO DA JE UMRO NEKI COVJEK A NE K..![]()
Odjelo HUGO BOSS!!!
- jeza u ledja
Eh, sad je fora da vidimo ko ce se pojaviti na njegovoj sahrani? Naravno, mislim na havere mu iz Federacije.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Na zalost pored svih nedaca koje drmaju ovu nasu lijepu zemlju ako nas nista ne dokrajci onda ce to biti primitivizam.Zaista ovdje se moze vidjeti dno dna ljudskih razmisljanja. Ja se mogu sloziti sa masom ljudi ovdje u koju i sam pripadam da mi Milan Jelic nije bio drag, da moje i njegovo poimanje BiH totalno razlicito ali da krvnicki svrsavam nad necijom smrti zaista bi morao bidi zestoko umobolan. Dakle ovdje se radi kao prvo o covjeku cije se ime ama bas nigdje ne veze za ratna desavanja, koga Hag ni nasi sudovi ne traze radi ratnih zlocina, koji nema blage veze sa onim sto su pravi cetnici i o kome najtacniju istinu znaju oni koji su iz Modrice i koji su zivjeli ove posljeratne godine sa njim. Ali ovdje je ocigledno masi bitno da je on srbin pa da odmah dobije potpuno iste epitete kao Karadzic i Mladic sto se moze roditi samo u bolesnim umovima , slicnim onim sto htjedose da rasture USA ambasadu u Becu. Nikoga taj Jelic niti je ubio niti je naredio da se ubije a ima potpuno pravo da voli koga hoce i da navija za koga hoce. Normalni ljudski umovi koji ga ne vole ili mrze ce jednostavno preskociti ovu temu, neki ce iz kortoazije reci "pokoj mu dusi" asamo debili ce nasladjivati smrti nekoga ko nam je donio ponajmanje jada od ogromnog spiska 100% zasluznih za stanje ove zemlje. On nije podjelio BiH i jednostavno samo je cuvao i borio se za ono sto su mu dali neki drugi kriminalci. I nemojte vise srati sa Srebrenicama i slicnim genocidima u BiH tamo gdje nije mjesto. U svim BH carsijama se odavno govori da je Srebrenica prodata ali je ipak rahmetli Aliji Izetbegovicu bilo 100.000 ljudi na dzenazi. E ako je to istina a istina ce kad tad izaci na vidjelo i ako je zaista Alija zajedno sa tadasnjom BH vrhuskom prodao Srebrenicu po cemu je to onda on bolji od Jelica koji nije imao blage veze sa tim????
Medjutim u zadnje vrijeme sam primjetio da se niotkuda izazvano pojavila neka sila likova kojima je vokabular na nivou pecinskih ljudi pa bi brda pomjerali ali im se neda ustati od kompjutera radi vlastite sigurnosti.
I nemojte mi samo odgovarati sa vec poznatim spominjanjima klanja i ubijanja BH patriota jer ja sam bio sve cetiri godine rata u A BiH i dobro znam sta je ko radio ali svoje dostojanstvo nisam niti cu izgubiti.
Medjutim u zadnje vrijeme sam primjetio da se niotkuda izazvano pojavila neka sila likova kojima je vokabular na nivou pecinskih ljudi pa bi brda pomjerali ali im se neda ustati od kompjutera radi vlastite sigurnosti.
I nemojte mi samo odgovarati sa vec poznatim spominjanjima klanja i ubijanja BH patriota jer ja sam bio sve cetiri godine rata u A BiH i dobro znam sta je ko radio ali svoje dostojanstvo nisam niti cu izgubiti.