Umro Milan Jelić

Locked
sebilj

Post by sebilj »

mIRCerka wrote:I sad, da se ja vratim na temu:
Za Jelica mi je zao sto je umro jednako kao za Milosevica i Tudjmana - NE ODSLUZISE NI DANA KAZNE ZA SVO ZLO STO NAPRAVISE.....
Da, reci cete, otisao je Bogu na istinu, kaznice ga bog, bla bla bla...

JA ZELIM KAZNU NA DUNJALUKU, AHIRET ME NE INTERSUJE TRENUTNO.
:oops:

POTPISUJEM !!!
bice_bice

Post by bice_bice »

----> nije mi ba zao, kako ce mi bit kad se sjetim svega...

moja dva rodjaka je Dr. Jelic Milan (naravno putem naredbe) prekjucer uhapsio i optuzio ih da su ubili svog sugradjana Hrustana Suljica (slucaj bio milion puta na krimolovackoj emisiji) iako pooooojma o tome nemaju nijedan.. nasli su im lafo lovacke puske u kuci i autu iako je ubijen iz automatske.. ta dva uhapsena momka su se do zadnje minute borila za svoj narod.. zasto su uhapseni? --> zato sto je na njihovoj zemlji prodavnica koja je otkupljena od Jelicevog rodjaka a zemlja nikad otkupljena nije..

I KOGA DA ZALIM? KOGA?! Jelic Milana?

bjezite ba.. kad mi pocne lafo liberalac i "svjetski otvoren covjek" o tome kako se treba POSTOVATI RED neki i kako se treba SVOJE VOLJET A TUDJE POSTOVAT..

upita li se iko kako je to njegov kodeks ili kodeks njegovog naroda izgledo?

NE ZABORAVI NARODE!
seln

Post by seln »

Za Jelica mi je zao sto je umro jednako kao za Milosevica i Tudjmana - NE ODSLUZISE NI DANA KAZNE ZA SVO ZLO STO NAPRAVISE.....

mirci, ne znam da je Jelic bio optuzen za bilo sta. Da je bio aparatcik i poltron, da je radio samo i jedino za vlastitu korist - to stoji. Ali isto se moze reci za 99% aktivnih politicara. Ja cu mu, kao merhametni bosanac, pozeljeti pokoj dusi, i koliko god zvucalo isprazno, tamo ce vec srediti racune.
bice_bice

Post by bice_bice »

evo sta sebi sarajevo-x uzima za pravo napisat povodom selidbe doticnog:

Kao priznati sportski radnik, u zemlji i inostranstvu, izabran je u drugom mandatu za predsjednika FSRS-a i F/NSBiH-a, gdje je postigao zapažene rezultate, prije svega na promociji sporta i sportske kulture u RS i BiH.

ne znam.... :lol: 8-) :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Steta sto je bas ON umro, blo bi bolje da je 1.000 drugih kao sto je on al' et'... nije se dalo... :oops:
Kako neko vec ranije rece - neka mu bude la(h)ka bos. zemlja, srazmjerno onoliko koliko ju je on sam volio...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

bice_bice wrote:evo sta sebi sarajevo-x uzima za pravo napisat povodom selidbe doticnog:

Kao priznati sportski radnik, u zemlji i inostranstvu, izabran je u drugom mandatu za predsjednika FSRS-a i F/NSBiH-a, gdje je postigao zapažene rezultate, prije svega na promociji sporta i sportske kulture u RS i BiH.

ne znam.... :lol: 8-) :D
sve i jedan clanak o jelicu objavljen na saX portalu je preuzet od FENA agencije...
stoga...obrati se njima...

seln, dosta raje je pricalo o njegovim mutnim poslovima itd, na to sam mislila...
domacin

Post by domacin »

daduli_sa wrote:Steta sto je bas ON umro, blo bi bolje da je 1.000 drugih kao sto je on al' et'... nije se dalo... :oops:
Kako neko vec ranije rece - neka mu bude la(h)ka bos. zemlja, srazmjerno onoliko koliko ju je on sam volio...
Не брини се биће му лака земља, српска земља.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

domacin wrote:
daduli_sa wrote:Steta sto je bas ON umro, blo bi bolje da je 1.000 drugih kao sto je on al' et'... nije se dalo... :oops:
Не брини се биће му лака земља, српска земља.
Sto, voze ga za maticu?
tako i treba :oops: Ipak je za nju dosta radio.
Onda, neka mu je laHka....
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

Post by arman1 »

Al' ga i vi možete.
Gore pomenuti (i previše puta) je odapeo. Šta je za kog uradio pričaće pobjednici i gubitnici, u ovisnosti za kog se ko smatra. Nadam se da neće ovdje više biti rahmetli i pokojnih gubitnika.
Da je bio prijatelj ovoj zemlji nije, bio joj je neprijatelj koji nije mogao uraditi ono što je želio.
Po tome je bio i moj neprijatelj jer ovo mi je jedina domovina. Da je bio najopasniji, nije ali i oni najopasniji će nekad otići. Daj bože da ih ne zamijene još opasniji.
Malo mi je muka od likovanja nad onim što nije moja zasluga. A ovdje su mnogi iskusni u likovanjau na taj način. Valjda drugo i ne znaju.
Nama nisu problem mrtvi nego živi(i rumeni).

I što reče lik iz "Jazavca": krst(na grobu) im ljubim(sutra ako bogda).
infobrcko

Post by infobrcko »

Ko je Milan Jelic pa toliko tugujete :?
pitt

Post by pitt »

samo da ispratim rahmetliju sa necim u izvedbi Nirvane :D:D

Where do bad folks go when they die
They don't go to heaven where the angels fly
Go to a lake of fire and fry
see them again 'till the Fourth of July
El_comadante

Post by El_comadante »

Haj bar neka korist od njega. Odvorio je novih 12 radnih mjesta.
brdo

Post by brdo »

nesorta wrote:Vidi fakat umro
eh jazuk :D
infobrcko

Post by infobrcko »

Milora Dodik : http://www.youtube.com/watch?v=8zx998aAHBo

Pokojni predsjednik i ovog i onog se nije stigao posteno ni ohladiti a vec o njemu kruzi more viceva po raznim forumima.

Prenosimo vam neke...

Kakvo je vrijeme danas u BiH?

U Federaciji suncano i vedro a u manjem entitetu -1..

Milanu Jelicu ce umjesto standardnog RIP (rest in peace) na grobu pisati BiH (BURN IN HELL)

Bilo kako bilo, Milan Jelic je uspjeo u svojoj namjeri da ostane dozivotni predsjednik NS-a...

Zasluzeno je bio mendzer decenije u BiH, uspio je utaliti antitalenta od sina Nirnbergu odakle su ga vratili autobusom, redovnom linijom...

U manjem entitetu je proglasena trodnevna zalost i tri puta ce ga sahranjivati. Zasluzio je..
izvor: BHFanaticos
Mahalac

Post by Mahalac »

El_comadante wrote:Haj bar neka korist od njega. Odvorio je novih 12 radnih mjesta.
E vala ovo je jedino sto treba ovdje napisati :roll:
el flaco

Post by el flaco »

Da je kojom srecom odapeo i Ahmed Pasalic npr, niko na forumu se ne bi bunio sto bi mu vecina pozeljela "sretan put".

Ovako, radi se o covjeku druge nacionalnosti (od vecine ovdje) pa se to odmah gleda kroz nacionalne naocale. Ispade da se neko raduje sto je umro Srbin a ne Milan Jelic (vjerovatno ima i takvih ali njihov broj je zanemarljiv)

Nista manje se ne bih obradovao vijesti da nam se s vrata skinuo i Ahmed, ili bilo ko, ko radi ili je radio protiv interesa ove zemlje. Ime nije bitno, mrzim sve koji rade protiv BiH.
sami26

Post by sami26 »

Sve si dobro rekla osim ovoga bla, bla, bla...
mescha

Post by mescha »

kaže se

CRKLA VLAŠINA 8)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mescha wrote:kaže se

CRKLA VLAŠINA 8)

:?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mescha wrote:kaže se

CRKLA VLAŠINA 8)

:?
fukara_tz

Post by fukara_tz »

U Tuzli knjiga žalosti povodom smrti Milana Jelića

Građani s područja Tuzlanskog kantona mogu se upistati u knjigu žalosti koja je otvorena danas povodom iznenadne smrti predsjednika RS-a i potpredsjednika SNSD-a Milana Jelića.

Knjiga žalosti je otvorena u prostorijama Kantonalnog odbora SNSD-a Tuzla u ulici Fra Grge Martića 8, saopćeno je iz Kantonalnog odbora SNSD-a Tuzla.

Do 3. oktobra građani će se moći upisivati u knjigu žalosti od 08.00 do 16.00 sati

(FENA)
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

el flaco wrote: Ovako, radi se o covjeku druge nacionalnosti (od vecine ovdje) pa se to odmah gleda kroz nacionalne naocale. Ispade da se neko raduje sto je umro Srbin a ne Milan Jelic (vjerovatno ima i takvih ali njihov broj je zanemarljiv)
Daj molim te :roll:

Da sutra ne daj boze umre Jovan Divjak (za primjer) drzava bi bila u zalosti, barem ovaj dio koji redovno posjecuje Sa-x. Znaju svi dobro ko je i sta je bio Milan Jelic i ima spomen koliko ga je i zasluzio.
bice_bice

Post by bice_bice »

sta ces sad, Petre? jadan li si..

nema ti druge nego - kako si sam izjavio - "pjeske do beograda ako treba, ZA SRBIJU!".. sretno ti bilo, jadan li si..

----> ko mijenja Jelic Milana pokojnog na poziciji Predsjednika Personal Computer-a?
pathfinder

Post by pathfinder »

Nek mu je laka zemlja. Ništa više, a ni manje.
Carlito Brigante

Post by Carlito Brigante »

Ma ko mu jebe mater. Toliko. :D
Locked