Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa ne morate ga voliti,ali imajte malo postovanja prema covjeku koji se bori za zivot,il' je cak tu bitku vec i izgubio
Ni ja nisam bio odusevljen njim kao medijskom pojavom,ali imao je par antologijskih pjesama,da ne kazem par antologijskih albuma.
To se mora priznati, bez obzira sto nisam lud za tom vrstom muzike,bio je umjetnik
Nadam se da jos ima nade da se moze izboriti i u ovoj zivotnoj bitci.
Last edited by -LIBERO- on 26/06/2009 00:45, edited 1 time in total.
-LIBERO- wrote:Pa ne morate ga voliti,ali imajte malo postovanja prema covjeku koji se bori za zivot,il' je cak tu bitku vec i izgubio
Ni ja nisam bio odusevljen njim kao medijskom pojavom,ali imao je par antologijskih pjesama,da ne kazem par antologijskih albuba.
To se mora priznati bez obzira sto nisam lud za tom vrstom muzike,bio je umjetnik
Nadam se da jos ima nade da se moze izboriti i u ovoj zivotnoj bitci.
ladyblue18 wrote:U komi je kazu na CNN-u.
Nego nikada mi nece biti jasni ljudi koji jedva docekaju temu kako je neko na samrti ili umro, pa da ispoljavaju svoje komplexe.
Jbt ako ne volis tog nekog ili nemas sta reci, zaobidji!
Ni ja ga nisam nesto slusala ni postovala, ali bio je veliki umjetnik i steta je.
A najvaznije je da vi sve znate, kome je za sta platio, koliko, sta je radio...mahala Bosanska ona prava. Fuj!
Nije to naikava mahalska prica nego istina, ali fkt mi se ne gugla da ti je demonstriram crno na bijelo.
Ako je umro, oslobodio se - samog sebe. Njegova muzika je u sjeni njegovih psihofizickih trauma. Mislim da su se i njegova djeca takodje oslobodila.
Evo CNN sad javlja da je preminuo. Treba jos sacekat. Kao dijete sam bio totalni hardcore fan. Prvi i zadnji put sam ga gledao live 1997. godine ovdje u Becu.
Nego nikada mi nece biti jasni ljudi koji jedva docekaju temu kako je neko na samrti ili umro, pa da ispoljavaju svoje komplexe.
Ni ja ga nisam nesto slusala ni postovala, ali bio je veliki umjetnik i steta je.
A najvaznije je da vi sve znate, kome je za sta platio, koliko, sta je radio...mahala Bosanska ona prava. Fuj!
Nije to naikava mahalska prica nego istina, ali fkt mi se ne gugla da ti je demonstriram crno na bijelo.
Ako je umro, oslobodio se - samog sebe. Njegova muzika je u sjeni njegovih psihofizickih trauma. Mislim da su se i njegova djeca takodje oslobodila.
Latina wrote:
Unaprijed vam hvala sto imam pravo na misljenje.
Znam ja dobro to, ali mislim da je krajnje odvratno gadosti pricati o covjeku koji je vjerovatno umro.
Ja kazem zaobidji ako nemas sta reci, a ne olajavati, tako ja uvijek radim.
Jel to toliko tesko? Ali ljudi...
Unaprijed vam hvala sto imam pravo na misljenje.
Imam i ja nekako slicno misljenje
Samo da ne bude ludih incijativa tipa ulica Michael Jacksona u Sarajevu i slicno Mi smo pravo skloni tome, samo nek je tudje
Lauryn Hill wrote:Odrasla sam uz njegovu muziku.
Bez obzira na sve,.. Michael ce za mene ostati muzicka legenda koja je na mene ostavila trajan utisak.
Danas je muzicka industrije izgubila veliki muzicki talent, i nadajmo se da ce se opet rodi muzicki genije kao on!
Jos uvijek ne mogu da vjerujem da je umro.
R.I.P
isto
bez obzira na sve njegova muzika je imala mocan uticaj...
Evo se ispred bolnice skupljaju ljudi...
Cudno se osjecam... Smrt uvijek nenadano dolazi, uvijek iznenadi... Obiljezio je dobar dio zivota svakoga od nas... Istina, i ja sam ga voljela vise slusati kako pjeva, nego kako prica... O mrtvima sve najbolje...