UMRO MICHAEL JACKSON
-
Mina_sa
- _ja_
#202 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
R.I.P. I Hvala ti jos jednom kralju.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#203 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Da, bas tako nekako...corolla02 wrote:Elvis Presley moga doba Michael Jackson!
R.I.P.
-
staples
#204 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
RIP legendo
Josh uvijek imam maicu s njegovim likom iz srednje skole
Bas mi nesto zao
Josh uvijek imam maicu s njegovim likom iz srednje skole
Bas mi nesto zao
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#205 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Veliki uticaj imao na POP scenu i muziku uopšte ..........R.I.P
- lord-executioner
#206 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Bio je veliki covjek i veliki umjetnik, to je najbolje sto se moze reci o nekome. R.I.P.
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#208 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
velika steta,R.I.P. MJ
-
patrius
#209 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Makar i o bilo komelord-executioner wrote:Bio je veliki covjek i veliki umjetnik, to je najbolje sto se moze reci o nekome. R.I.P.
-
SOMA
#210 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Michael Jackson je kompozitor soundtracka mog djetinjstva i mladosti
rest in peace
- Vitamin C
#211 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Ne mrzim ga. Štaviše, poštujem ga i slušao sam ga nebrojeno puta. Nikada me nisu zanimala, niti sam ih uzimao kao istinita, govorkanja o njemu. Nemam razloga o njemu misliti loše. Želim mu da počiva u miru. Zadužio je civilizaciju za sva vremena. Pitanje je rezultat znatiželje i nikakve druge konotacije nema.
- _ja_
#212 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Svaka ti cast na ispravci i na iskrenosti.Dosta je nas odraslo uz njegovu muziku i dosta je nas cijenilo ono sto on radi. Bez obzira na glasine i sta ljudi mislili o njemu on je napokon nasao mir , mir koji medju zivima nije imao. Tuzno ali istinito ( kazu da je bio nesretan, to sam jutros cula na vijestima). Njemu hvala sto je moje djetinjstvo kroz svoju muziku , ucinio na neki nacin sretnijim i vedrijim. Dosta je uspomena ,slika i filmova proslo kroz moju glavu od sinoc.
R.I.P jos jednom legendo.
R.I.P jos jednom legendo.
- sinus
#213 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Pošto niko nije otvorio (ili jeste ali ja nisam vidio) temu, samo da obavijestim da je :

Umrla Farrah Fawcet
Nekadašnji seks simbol i zvijezda Charliejevih anđela, Farrah Fawcett, preminula je danas u 62-godini. Glumica se protekle 3 godine borila s rakom debelog crijeva, a o svojoj je bolesti snimila i dokumentarac.
Farrah Fawcett (Pixsell) Samo dva dana prije smrti izrazila je želju da se napokon uda za svog dugogodišnjeg partnera Ryana O`Neala, s kojim ima sina Redmonda. Bila je glasnogovornica Američkog društva za borbu protiv raka i optimizam nije gubila ni u najtežim trenucima.
Neyworški Daily News izvijestio je danas da se obitelj okupila oko bolničke postelje Farrah Fawcett, koja boluje od raka, isčekujući najgore. Bolnicu u Los Angelesu i najpoznatiju pacijenticu posjetio je i svećenik, dajući joj posljednje pomazanje.
U tom trenutku, tvrde mediji, pored glumice je bio njezin dugogodišnji partner Ryan O'Neil, njezina oprijateljica i frizerka Mela Murphy i glumica Alana Stewart.
Farrah Fawcett ponovno je hospitalzirana prije dva tjedna, a prije sedam dana trebala je biti puštena kući, no stanje se naglo pogoršalo. Glumici je fatalna dijagnoza priopćena prije tri godine, a njezina kalvarija ovjekovječena je u NBC-jevom dokumentacu 'Farrah's Story'.
------------------------------------------------

Umrla Farrah Fawcet
Nekadašnji seks simbol i zvijezda Charliejevih anđela, Farrah Fawcett, preminula je danas u 62-godini. Glumica se protekle 3 godine borila s rakom debelog crijeva, a o svojoj je bolesti snimila i dokumentarac.
Farrah Fawcett (Pixsell) Samo dva dana prije smrti izrazila je želju da se napokon uda za svog dugogodišnjeg partnera Ryana O`Neala, s kojim ima sina Redmonda. Bila je glasnogovornica Američkog društva za borbu protiv raka i optimizam nije gubila ni u najtežim trenucima.
Neyworški Daily News izvijestio je danas da se obitelj okupila oko bolničke postelje Farrah Fawcett, koja boluje od raka, isčekujući najgore. Bolnicu u Los Angelesu i najpoznatiju pacijenticu posjetio je i svećenik, dajući joj posljednje pomazanje.
U tom trenutku, tvrde mediji, pored glumice je bio njezin dugogodišnji partner Ryan O'Neil, njezina oprijateljica i frizerka Mela Murphy i glumica Alana Stewart.
Farrah Fawcett ponovno je hospitalzirana prije dva tjedna, a prije sedam dana trebala je biti puštena kući, no stanje se naglo pogoršalo. Glumici je fatalna dijagnoza priopćena prije tri godine, a njezina kalvarija ovjekovječena je u NBC-jevom dokumentacu 'Farrah's Story'.
------------------------------------------------
-
Richard Peti
- Lekler
#215 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Tokom rata je njegova kaseta bila sve sto sam imao od "ostatka" svijeta i slobode,pocivaj u miru 
- alica.k
- gladna sam
#217 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Neponovljivi Jacko!
- P. Stanley
#218 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Historijska ličnost, ikona, kralj!
MOONWALKER

WHO WILL DANCE ON THE FLOOR IN THE ROUND
R.I.P.
MOONWALKER

WHO WILL DANCE ON THE FLOOR IN THE ROUND
R.I.P.
-
dvatricetiri
#219 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
nisam bila zagrizeni fan, ali jeste bio i ostao moj muzicki idol iz djetinjstva, pa i srednje skole
sinoc nisam ni vjerovala da je to istina, tek mi je sad jasno da je legenda zaista preminula.
hvala mu za sve i neka pociva u miru
sinoc nisam ni vjerovala da je to istina, tek mi je sad jasno da je legenda zaista preminula.
hvala mu za sve i neka pociva u miru
- Kraljica_Suza
- ProbuseniDolar
#221 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
RIP za najveceg ikad 
-
Fordas
#222 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Barem je 'na vakat' ugrabio izgovoriti sehadet
Rahmetullahi alejh...
- bijelo_dugme
#223 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Sta mislite jel samoubistvo? Imo je dugova 400 000 000 dolara, zena ga ostavila, nije imo nikoga, oduzeta mu kuca, bolesti itd...
Nevjerujem da je ikad bio sretan.
Nevjerujem da je ikad bio sretan.
- Neelix
#225 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
kakvih crnih dugova
nije bio duzan nikome, ali mu se bogatstvo znacajno smanjilo u odnosu na raniji period.
srce mu je stalo, imal' neko da zna prevesti "cardiac arrest"? znam da to nije infarkt.
kazu da se mozda preforsirao u pripremama za turneju, sto je u kombinaciji sa lijekovima koje je uzimao dovelo do smrti.
danas ce biti objavljen nalaz autopsije pa ce se znati.
sto me pogodi
hocemo ulicu michaela jacksona
srce mu je stalo, imal' neko da zna prevesti "cardiac arrest"? znam da to nije infarkt.
kazu da se mozda preforsirao u pripremama za turneju, sto je u kombinaciji sa lijekovima koje je uzimao dovelo do smrti.
danas ce biti objavljen nalaz autopsije pa ce se znati.
sto me pogodi
hocemo ulicu michaela jacksona