Dobar Coek i dobar Komunista, nisu lake bile te stranice sto ih je Joza parafirao
Umro je drug Kiro
- bokakotorska
#26 Re: Umro je drug Kiro
R & P *what s that ?
Dobar Coek i dobar Komunista, nisu lake bile te stranice sto ih je Joza parafirao

- crven_barjak
#27 Re: Umro je drug Kiro
Nek ti je slava Druze!
-
Hodidid
#28 Re: Umro je drug Kiro
Vrlo vjerovatno da je granica izmedju Srbije i Rumunije bila porozna i propusna ali ne kontam kakve to ima veze sa Makedonijom i Kirom Gligorovim?sinuhe wrote:Izbjegli su rat jer tamo nema Srba a da se osiguraju iz pravca Albanije pozvali su i UNPROFOR za dobrog mira (njihovog mira).
Mislim da je granica sa Rumunijom bila propusna, barem su tako sverceri u Banjaluci pricali.
- sinuhe
#29 Re: Umro je drug Kiro
Osjetio sam da forumas zeli reci da su Makedonci krsili embargo.
- bokakotorska
#30 Re: Umro je drug Kiro
Predpostavljam da je kolega mislio na Kirinu borbu protiv velikosrpskog pokreta u Makedoniji, ako dobro pratimHodidid wrote:Vrlo vjerovatno da je granica izmedju Srbije i Rumunije bila porozna i propusna ali ne kontam kakve to ima veze sa Makedonijom i Kirom Gligorovim?sinuhe wrote:Izbjegli su rat jer tamo nema Srba a da se osiguraju iz pravca Albanije pozvali su i UNPROFOR za dobrog mira (njihovog mira).
Mislim da je granica sa Rumunijom bila propusna, barem su tako sverceri u Banjaluci pricali.