Umrla starica zapaljena benzinom
- sebilj
#1 Umrla starica zapaljena benzinom
Umrla starica Ljubica Đokić - Spasojević
Ljubica Đokić - Spasojević (72) umrla je jutros u 06:50 sati u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, izjavila je glasnogovornica KCUS-a Biljana Jandrić, a prijenela Federalna televizija.
Nažalost, došlo je do općeg zatajenja organa zbog komplikacija vezanih za opekotine, tako da se više ništa nije moglo uraditi, kazala je Jandrić.
Ljubica Đokić-Spasojević je od početka sedmice hospitalizirana u KCUS-a, gdje su se ljekari borili za njen život, nakon što je 20. januara zadobila teške opekotine u napadu trojice maloljetnika koji su je u haustoru njene zgrade u sarajevskoj ulici Azize Šaćirbegović presreli, polili benzinom i zapalili.
Policija je uhapsila počinitelje ovog zločina i određen im je pritvor.
http://www.sarajevo-x.com/clanak/080127021
Ljubica Đokić - Spasojević (72) umrla je jutros u 06:50 sati u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, izjavila je glasnogovornica KCUS-a Biljana Jandrić, a prijenela Federalna televizija.
Nažalost, došlo je do općeg zatajenja organa zbog komplikacija vezanih za opekotine, tako da se više ništa nije moglo uraditi, kazala je Jandrić.
Ljubica Đokić-Spasojević je od početka sedmice hospitalizirana u KCUS-a, gdje su se ljekari borili za njen život, nakon što je 20. januara zadobila teške opekotine u napadu trojice maloljetnika koji su je u haustoru njene zgrade u sarajevskoj ulici Azize Šaćirbegović presreli, polili benzinom i zapalili.
Policija je uhapsila počinitelje ovog zločina i određen im je pritvor.
http://www.sarajevo-x.com/clanak/080127021
-
callmethebreeeze
neka joj je laka zemlja.

- Sammurraj
Moje saucesce porodici Dzokic-Spasojevic. Neka joj dragi Bog podari vjecni mir.
Raja, tako sam ljut na ove balavce, nisam pristalica fizickog nasilja ali najradije bih nasao slike tih balavaca i objavio svugdje po Sarajevu.
pa da vidimo kad ce se pojaviti u carsiji.
Raja, tako sam ljut na ove balavce, nisam pristalica fizickog nasilja ali najradije bih nasao slike tih balavaca i objavio svugdje po Sarajevu.
- sebilj
ja im ne bih dao bijela dana da vide, ovo je zaista zalosnoSammurraj wrote:Moje saucesce porodici Dzokic-Spasojevic. Neka joj dragi Bog podari vjecni mir.
![]()
- anais_nin
posto postoje 2 teme
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 82&start=0
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=46358
na kojima se moze raspravljati o vecim implikacijama ovog zlocina, molim vas iz nekog osnovnog ljudskog postovanja prema ovoj zeni i njenoj porodici nemojte da se ova tema pretvori u lokaciju na kojoj se istresaju frustracije! hvala!
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 82&start=0
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=46358
na kojima se moze raspravljati o vecim implikacijama ovog zlocina, molim vas iz nekog osnovnog ljudskog postovanja prema ovoj zeni i njenoj porodici nemojte da se ova tema pretvori u lokaciju na kojoj se istresaju frustracije! hvala!
-
luciferino
Puna sam gorčine i osjećam se jadno, i samo se nadam da pravda neće zakazati.
Neka joj je laka zemlja.
- Troll_Happens
pocni od imena prvo pa ces doci i do slikeSammurraj wrote:Moje saucesce porodici Dzokic-Spasojevic. Neka joj dragi Bog podari vjecni mir.
![]()
Robert Mučišt iz Đakovice, Roberto Hrustić iz Italije i Jeton Osmanija iz Peći
Moje najiskrenije saucesce a ove zivotinje isto merom spaliti do temelja....
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Neka joj je laka zemlja
stvarno sam se nadala da ce prezivjeti

stvarno sam se nadala da ce prezivjeti
-
Area_51
Ako neko ima slike ove dvojice ubica iz koristoljublja nek ih stavi ovdje, da ih imamo na oku. A ako slavno, blago receno, korumpirano pravosudje pusti ovu dvojicu za manje od hotimicnog, planiranog i izvedenog ubistva onda ce tek sve biti jasno. 
- madner
De postavi linkove.Jedan001 wrote:pocni od imena prvo pa ces doci i do slikeSammurraj wrote:Moje saucesce porodici Dzokic-Spasojevic. Neka joj dragi Bog podari vjecni mir.
![]()
Robert Mučišt iz Đakovice, Roberto Hrustić iz Italije i Jeton Osmanija iz Peći![]()
Moje najiskrenije saucesce a ove zivotinje isto merom spaliti do temelja....![]()
- fantom slobode
ISKRENO SAUCESCE CITAVOJ PORODICI!
Kazna za zlocince treba da bude najveca moguca, fuj kako mi se samo gade ti idioti.
Kazna za zlocince treba da bude najveca moguca, fuj kako mi se samo gade ti idioti.
-
IlijaLadin
Spokoj duši.
Doživotna kazna zatvora. U Americi za krađu ulaznice se dobije 5 godina!
Doživotna kazna zatvora. U Americi za krađu ulaznice se dobije 5 godina!
-
rikardoreis
pokoj joj dusi!