R.I.P.

Kod tebe zalost danas..akcid wrote:U osamdeset devetoj godini umrla je Jovаnkа Budisаvljević Broz (1924), supruga nekadašnjeg predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
R.I.P.
Fuj papak jedan neotesani.theTruePath wrote:boli me briga...,danas smo sahranili 3 mladica,a ova se nazivjela,i to dobro
Ni sam nisi svjestan da je BiH poslednja komunistička enklava u Evropi. Ideološki komunisti maskirani u nacionaliste dan danas vladaju našim životima. To je nevjerovatno, koliko je komunizam žilav u BiH. Pogledaj političke "lidere" (političke karine), sve sami komunist do komuniste.. Lagumdžija ex komunista, Tihić ex komunista, Dodik ex komunista, Čović ex komunista, Radončić ex komunista, Bosić ex komunista, Raguž ex komunista...Only1 wrote:ovo je nevjerovatno, pa zar jos postoje komunisti
Ovi pobrojani nisu komunisti, oni su izdajnici komunizma kao ideje. Narod u BiH ima simpatije prema komunistima, ne zbog ideologije, već zbog relativno sigurnog života, kakav su tada imali. Ovi potonji im nisu dali ništa sem jada, čemera i bijede.Shahab wrote:Ni sam nisi svjestan da je BiH poslednja komunistička enklava u Evropi. Ideološki komunisti maskirani u nacionaliste dan danas vladaju našim životima. To je nevjerovatno, koliko je komunizam žilav u BiH. Pogledaj političke "lidere" (političke karine), sve sami komunist do komuniste.. Lagumdžija ex komunista, Tihić ex komunista, Dodik ex komunista, Čović ex komunista, Radončić ex komunista, Bosić ex komunista, Raguž ex komunista...Only1 wrote:ovo je nevjerovatno, pa zar jos postoje komunisti
Dok je bila mlada bila je zgodna,ali to je kratko trajalo,brzo se udebljala ...takvi genignjev wrote:I nije neka ljepotica bila mnogo je Jose bolje
Sent from my ST21i using Tapatalk 4