umreyiti racunare sa raylicitim OS-om
Moderator: Benq
- shiljak
#1 umreyiti racunare sa raylicitim OS-om
Mislio sam umreyiti dva racunara, ali problem je u tome sto im nije isti OS (jedan je win.server 2000 a drugi je win.XP).
Postoji li neko drugo rijesenje osim mjenjanja OS-a???
- perke
#3 Re: umreyiti racunare sa raylicitim OS-om
jesi li ti uopste probao to umreYitishiljak wrote:Mislio sam umreyiti dva racunara, ali problem je u tome sto im nije isti OS (jedan je win.server 2000 a drugi je win.XP).
-
Toozla
PROGRAM PREKVALIFIKACIJE
Program prekvalifikacije provodimo za ukupno 12 zanimanja
1 Instruktor
2 Vozač u međunarodnom cestovnom prometu
3 VKV Trgovac
4 Upravni referent
5 Vozač motornih vozila
6 Tehničar cestovnog prometa
7 Prodavač
8 Konobar
9 Kuhar
10 Slastičar
11 Komercijalista
12 Administrativni tajnik
Za sve programe je uvijet upisa završena srednja škola, a za vozače i liječničko uvjerenje ili vozačka dozvola.
Trajanje izobrazbe najmanje 6. mjeseci za sva zanimanja

...bice lakse i tebi i nama...
Program prekvalifikacije provodimo za ukupno 12 zanimanja
1 Instruktor
2 Vozač u međunarodnom cestovnom prometu
3 VKV Trgovac
4 Upravni referent
5 Vozač motornih vozila
6 Tehničar cestovnog prometa
7 Prodavač
8 Konobar
9 Kuhar
10 Slastičar
11 Komercijalista
12 Administrativni tajnik
Za sve programe je uvijet upisa završena srednja škola, a za vozače i liječničko uvjerenje ili vozačka dozvola.
Trajanje izobrazbe najmanje 6. mjeseci za sva zanimanja

...bice lakse i tebi i nama...
-
car-x
da bi umrezio dva racunara sa razlicitim operativnim sistemom, nije potrebno biti majstor, ali moras imati izvjesne, hm, skills.. dakle.. potrebna su ti dva racunara na koje su instalirani razliciti operativni sistemi (npr. winxp sp1 i winxp sp2, ali ovdje sve ovisi od individualne situacije), treba ti priljucak na elektrodistributivni mrezu, evropski standard 220V/50Hz (ovo za herce nisam siguran, ali sve mi nesto govori da je tako nesto), treba ti jedna suha prostorija gdje ces to sve staviti, dvije motke visine do 1.5 metar, s postoljem, tako da mogu samostalno stati na po sobe, 4 metra strika obicnog (mada je bolji onaj provucen kroz plasticno crijevo, jer stiti od vlage, i ako ti nekad nadodje poplava u kucu, mreza ce raditi bez problema)..
kad sve nabavis, javi se..
kad sve nabavis, javi se..
-
neko iz mase
ja mislim da bi pomogle i one mrezaste lezaljke sto se zavezu za dva drveta
-
car-x
bi, svakako.. ali ih je tesko naci duze od 4 metra.. a krace od tog je zajebani radi uzgon-skok radijalnih zraki-puca, koje se nakupljaju kao koktel elektro-smoga, izduvnih gasova iz dizel motora i misijeg izmeta..neko iz mase wrote:ja mislim da bi pomogle i one mrezaste lezaljke sto se zavezu za dva drveta
-
neko iz mase
aaa vidi gacar-x wrote:bi, svakako.. ali ih je tesko naci duze od 4 metra.. a krace od tog je zajebani radi uzgon-skok radijalnih zraki-puca, koje se nakupljaju kao koktel elektro-smoga, izduvnih gasova iz dizel motora i misijeg izmeta..neko iz mase wrote:ja mislim da bi pomogle i one mrezaste lezaljke sto se zavezu za dva drveta
pa zato kupis procesore sa HEMI tehnologijom i nemas vise sa tim problema
-
Toozla
...ma nosim....Zadig wrote:zar ga ti ne nosis pri ruciToozla wrote:...odkud ti mrezni kabal za umrezavanje dvije plavuse...
?