ja bih neku finu haljinicu (boje lila, ti si draga oblacila...) do koljena, neke fine neutralne boje, onako jednostavnu i sa stilom, a nakon onog sto sam vidjela do sada cini mi se da je necu nac po nasim "salonima".
pomagajte!
Moderator: anex
imas tako tih nekih haljinica u bezistanu...u bojamasadeta wrote:gdje da kupim ili sijem vjencanicu?osjecam se ko krme u teheranu! kad udjem u one wannabe salone vjencanica i ugledam one neke balske halje, pa jebo te ja ne bih iz kuce mogla izac u onom (zivim u jednoj od onih komunistickih kutijetina pd zgrada, kao i vecina vas, mislim).
ja bih neku finu haljinicu (boje lila, ti si draga oblacila...) do koljena, neke fine neutralne boje, onako jednostavnu i sa stilom, a nakon onog sto sam vidjela do sada cini mi se da je necu nac po nasim "salonima".
pomagajte!
kod nas bilo osmero i sekunde se nismo pokajalikomi wrote:do kojeg broja ljudi je skromna svadba...
nas ce biti oko 70-80 i meni je to previse al' nije moglo manje...meni je najbolje mladenci, kum, kuma..potpises i ufatis se aviona na malidivekomi wrote:do kojeg broja ljudi je skromna svadba...

auu sadeta, znaci okoncala se gungulasadeta wrote:mi smo imali oko 40-ak ljudi, taman! bilo nam je ludo, nikog glava nije zabolila (pogotovo nas jer stvarno nismo previse izdvojili za sve) a opet je sve bilo stvarno super. poceli smo u 3 popodne i zavrsili u 3 ujutru![]()
meni nema nista gluplje nego kad ljudi potrose bruku para samo da bi na svadbi imali 200 zvanica od kojih vecinu u ne znaju... nije mi jasan taj poriv nikako...a sto je najgore obicno se uvale s parama do guse, ili se grebu od roditelja fuj
sasijes sebi haljinu po zelji koju mozes uvijek poslije obuci za bilo koju svecanu priliku...imam super snjadericu, kome treba nek se javina pppustopoljina wrote:hajde kad neka ima 19 godina,pa obuce pepeljuga bijelu vjencanicu...ja ako/kad budem...kontam haljinu...jedino bih duzu,ali nista slep,nista obruci...

mamica papucarka wrote:kod nas bilo osmero i sekunde se nismo pokajalikomi wrote:do kojeg broja ljudi je skromna svadba...i kad vidim slike muz u odjelu i sa rukasakom na ledjima, a j a u nekoj haljini i sa stom na ruci, crkavam od smijeha
![]()
nego Komi, hoces li to stati na najludji kamen
![]()
nesreco, ne srljaj![]()