Vakat je da malo smrsam...
Moderator: anex
-
edu
#1 Vakat je da malo smrsam...
pomoc..uz trbusnjake..sta ne bih trebao jesti da malo smrsam..hajde..pametnice pomoc...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Wesh mashina za ručno pranje rublja od rebrastog lima marke
Gorenje-Dolenje je bolja od stomak eliminatora i ostalih sprava.
Uspjeh zagarantovan. Višestruka korist, štedi vodu, struju, ne zagađuje okolinu...Plavi radion...etc. etc.
Pogledati u hipermarketu Škafa.
Dođite i uvjerite se!
Gorenje-Dolenje je bolja od stomak eliminatora i ostalih sprava.
Uspjeh zagarantovan. Višestruka korist, štedi vodu, struju, ne zagađuje okolinu...Plavi radion...etc. etc.
Pogledati u hipermarketu Škafa.
Dođite i uvjerite se!
-
Stari
Pa u principu postoje dva tipa kura za mrsavljenje...i ovisno o afinitetima onog koji se istima ima namjeru podvrgnuti.
Prvi tip je da (slikovito prikazano) ti udjes na atletsku stazu i tako tamo stoje , poredana jedna pored druge:
NESTERENKO Yuliya, WILLIAMS Lauryn, CAMPBELL Veronica, FELIX Allyson, FERGUSON Debbie,
I ...Sve i jedna ...zamisli...gole golcate i tebi se smijese i u glas zbore ..."mozes od nas sviju raditi sta hoces...sve sto treba da ucinis je: da nas stignes." i Dadnu se u Trk.... a ti onda trci za njima.
Drugi tip kure za mrsavljenje je slicnih pocetnih uvjeta ...dakle ulazis ti gol golcat...na stadion sa atletskom stazom ...a tamo stoje, jedan do drugog: GATLIN Justin, OBIKWELU Francis. GREENE Maurice, CRAWFORD Shawn, WILLIAMS Bernard
i svi zamisli goli golcati sa chunama "na gotovs" ..i u glas ti zbore: "ako zelis izbjeci da se svi mi izredamo na tebi...sve sto trebas uciniti je da nam pobjegnes."
Eto ti edu pa ti vidi.
Ova druga je cini mi se drasticnija ...ali efikasnija.
Prvi tip je da (slikovito prikazano) ti udjes na atletsku stazu i tako tamo stoje , poredana jedna pored druge:
NESTERENKO Yuliya, WILLIAMS Lauryn, CAMPBELL Veronica, FELIX Allyson, FERGUSON Debbie,
I ...Sve i jedna ...zamisli...gole golcate i tebi se smijese i u glas zbore ..."mozes od nas sviju raditi sta hoces...sve sto treba da ucinis je: da nas stignes." i Dadnu se u Trk.... a ti onda trci za njima.
Drugi tip kure za mrsavljenje je slicnih pocetnih uvjeta ...dakle ulazis ti gol golcat...na stadion sa atletskom stazom ...a tamo stoje, jedan do drugog: GATLIN Justin, OBIKWELU Francis. GREENE Maurice, CRAWFORD Shawn, WILLIAMS Bernard
i svi zamisli goli golcati sa chunama "na gotovs" ..i u glas ti zbore: "ako zelis izbjeci da se svi mi izredamo na tebi...sve sto trebas uciniti je da nam pobjegnes."
Eto ti edu pa ti vidi.
Ova druga je cini mi se drasticnija ...ali efikasnija.
-
vodolija_33
Ja bih rekla:
Treba jesti više puta dnevno, ali manje obroke. Doručak ne zaobilazi, zadnji obrok neka bude minimalno sat i pol pred spavanje, pij dosta vode (2,5l/dan), jedi voće i povrće, crveno meso, piletinu, puretinu i ribu ali sa malo ili nimalo masnoće, zaobilazi slatkiše, colu, industrijske sokove, više se kreći (ako ti se ne ide na fitness ili sl. onda idi pješice
- nabavi discman ili mp3 i bit će ti lakše), tjesteninu jedi ali umjereno i dobro sažvači, hljeb ne izbacuj ali reduciraj na minimum... eto... 
Treba jesti više puta dnevno, ali manje obroke. Doručak ne zaobilazi, zadnji obrok neka bude minimalno sat i pol pred spavanje, pij dosta vode (2,5l/dan), jedi voće i povrće, crveno meso, piletinu, puretinu i ribu ali sa malo ili nimalo masnoće, zaobilazi slatkiše, colu, industrijske sokove, više se kreći (ako ti se ne ide na fitness ili sl. onda idi pješice
-
xygirl
pa edu nisi valjda sad bucko pravi da ti trebaju kojekakve dijete...
nego, posto je sad zima i malo je teze odreci se hrane, ubaci samo malo vise sporta (i sexa naravno
) dakle pojacaj dozu... i ne mogu ti sad reci nemoj da veceras kad je sad noc fakat duga
nego ako si se vec jede kasno nevecer onda masnu i slatku hranu zamijeni necim laksim, voce folovi i linijica zagarantovana
dakleM ne zaboravi trbusnjake
:D
nego, posto je sad zima i malo je teze odreci se hrane, ubaci samo malo vise sporta (i sexa naravno
-
tigris
preskakanje strika/konopca je dobro i za mrsavljenje i za kondiciju ,kakvi trbusnjaci,ovo je naj naj za stomak guzu ,butine
a i ne trazi puno vremena 10-minuta dnevno je dosta za pocetak
ja izdrzim 2-3 min
nemoj jesti navecer iza 6 sati nista ni voce ni salate.....navece ide ona druga aktivnost
ja izdrzim 2-3 min
nemoj jesti navecer iza 6 sati nista ni voce ni salate.....navece ide ona druga aktivnost
-
stella_sa
jeste, ali ta aktivnost je mac sa dvije ostrice, poslije si pravo gladantigris wrote:preskakanje strika/konopca je dobro i za mrsavljenje i za kondiciju ,kakvi trbusnjaci,ovo je naj naj za stomak guzu ,butine![]()
![]()
ja izdrzim 2-3 min![]()
![]()