Trzanje oka

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
neko iz mase

#1 Trzanje oka

Post by neko iz mase »

Ima dosta stvari koje se dogadjaju na ljudskom tijelu, kojima se daje odredjeno znacenje. Na primjer, svima je poznato da ce biti frke ako te svrbi nos (dokazano), svrbi lijevi dlan bice love, svrbi desni dlan -> platices, zavcrveni ti se uho neko mahjala o tebi itd. Znal ko sta se prica kad ocni kapak podje trzati sam od sebe?
Lace

Post by Lace »

kada ti "igra oko" obicno ne smijes reci to nikome (tako kazu) jer ce biti belaja :D
kriticarka_nikova

#3 Re: Trzanje oka

Post by kriticarka_nikova »

neko iz mase wrote:Ima dosta stvari koje se dogadjaju na ljudskom tijelu, kojima se daje odredjeno znacenje. Na primjer, svima je poznato da ce biti frke ako te svrbi nos (dokazano), svrbi lijevi dlan bice love, svrbi desni dlan -> platices, zavcrveni ti se uho neko mahjala o tebi itd. Znal ko sta se prica kad ocni kapak podje trzati sam od sebe?
da.priznajem jako neobican fenomen.Narocito je neobicno to sto Lace rece da se to ne smije nikome reci,a ti si vjerovatno pokrenuo ovu temu zbog silnog trazaja svog ocnog kapka,pa zarko zelis da cujes od drugih sujevernih sta to znaci.....
S obzirom da ti je Lace vec rekla da se to ne smije nikome reci,a ti si tu vijest objavio na internetu,mislim da te ceka neki veliki belaj........pazi se.... :roll:
Meshtar

Post by Meshtar »

Ovo kritičarka i lace žele da kažu...#%&8& ježa u leđa :D :D
kriticarka_nikova

ostro i na prvu wrote:Koje mi uho zvoni ?
desno
kriticarka_nikova

ostro i na prvu wrote:
kriticarka_nikova wrote:
ostro i na prvu wrote:Koje mi uho zvoni ?
desno
tebi glas :D
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Lace

Post by Lace »

Meshtar wrote:Ovo kritičarka i lace žele da kažu...#%&8& ježa u leđa :D :D
bas tako...a meni se znalo desiti da mi citav obraz "trza"...ne znam sta to znaci :D
tigris

Post by tigris »

kad meni trza ja to kazem mami i koje god da mi trza kaze ona obradovaces se :lol: :D i nikad nisam skontala koje je belaj koje je nesto lijepo.....ulg vise ne vjerujem u to...i samo kazem propuhalo me :D :D :D
kriticarka_nikova

Lace wrote:
bas tako...a meni se znalo desiti da mi citav obraz "trza"...ne znam sta to znaci :D
cuvaj obraz ovih dana :D
Lace

Post by Lace »

kriticarka_nikova wrote:
Lace wrote:
cuvaj obraz ovih dana :D
malo je kasno...to "trzanje" se desilo pred pocetak rata...kada sam bila I srednje :D

i sto je najcrnje...ja nisam ni stigla reci da "trza"...vidjelo se...drugarica se sjebala :D
Lace

Post by Lace »

tigris wrote:kad meni trza ja to kazem mami i koje god da mi trza kaze ona obradovaces se :lol: :D i nikad nisam skontala koje je belaj koje je nesto lijepo.....ulg vise ne vjerujem u to...i samo kazem propuhalo me :D :D :D
bilo koje kad trza...belaj je :D

a obradovat ces se kada te svrbi obrva ili brada :D
Harrys

Post by Harrys »

tigris wrote:kad meni trza ja to kazem mami i koje god da mi trza kaze ona obradovaces se :lol: :D i nikad nisam skontala koje je belaj koje je nesto lijepo.....ulg vise ne vjerujem u to...i samo kazem propuhalo me :D :D :D
A bacis li kad oko. :D :D
scott

Post by scott »

ako oko trza to nije stvar zajebancije :( pripaziti u svakom slucaju
tigris

Post by tigris »

Harrys wrote:
sta ...jel mi to tepas :? :D sta bacim li ...pa harka ja sam zensko nemam ti ja pitona :shock: :shock: :D :D :D
Harrys

Post by Harrys »

tigris wrote:
Harrys wrote:
sta ...jel mi to tepas :? :D sta bacim li ...pa harka ja sam zensko nemam ti ja pitona :shock: :shock: :D :D :D
Ovaj put sam mislio na ono pravo oko,koje igra, zmiga. :D :D
Dont Let

Post by Dont Let »

Koliko ja znam, trzanje obraza i slično je povezano sa nedostatkom šećera... :roll:
kriticarka_nikova

Dont Let wrote:Koliko ja znam, trzanje obraza i slično je povezano sa nedostatkom šećera... :roll:
kojeg secera?sitnog ili u kockama? :roll:
Dont Let

Post by Dont Let »

U kocki, naravno! :roll:

:D
neko iz mase

Post by neko iz mase »

da se izvucem, kurije je oko :D :D :D

sve u svemu, ode ja sebi na brzaka stravu saliti
Post Reply