Trzanje oka
Moderator: anex
-
neko iz mase
#1 Trzanje oka
Ima dosta stvari koje se dogadjaju na ljudskom tijelu, kojima se daje odredjeno znacenje. Na primjer, svima je poznato da ce biti frke ako te svrbi nos (dokazano), svrbi lijevi dlan bice love, svrbi desni dlan -> platices, zavcrveni ti se uho neko mahjala o tebi itd. Znal ko sta se prica kad ocni kapak podje trzati sam od sebe?
- kriticarka_nikova
#3 Re: Trzanje oka
da.priznajem jako neobican fenomen.Narocito je neobicno to sto Lace rece da se to ne smije nikome reci,a ti si vjerovatno pokrenuo ovu temu zbog silnog trazaja svog ocnog kapka,pa zarko zelis da cujes od drugih sujevernih sta to znaci.....neko iz mase wrote:Ima dosta stvari koje se dogadjaju na ljudskom tijelu, kojima se daje odredjeno znacenje. Na primjer, svima je poznato da ce biti frke ako te svrbi nos (dokazano), svrbi lijevi dlan bice love, svrbi desni dlan -> platices, zavcrveni ti se uho neko mahjala o tebi itd. Znal ko sta se prica kad ocni kapak podje trzati sam od sebe?
S obzirom da ti je Lace vec rekla da se to ne smije nikome reci,a ti si tu vijest objavio na internetu,mislim da te ceka neki veliki belaj........pazi se....
- kriticarka_nikova
desnoostro i na prvu wrote:Koje mi uho zvoni ?
- kriticarka_nikova
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiostro i na prvu wrote:tebi glaskriticarka_nikova wrote:desnoostro i na prvu wrote:Koje mi uho zvoni ?
- kriticarka_nikova
cuvaj obraz ovih danaLace wrote:bas tako...a meni se znalo desiti da mi citav obraz "trza"...ne znam sta to znaciMeshtar wrote:Ovo kritičarka i lace žele da kažu...#%&8& ježa u leđa![]()
- Lace
malo je kasno...to "trzanje" se desilo pred pocetak rata...kada sam bila I srednjekriticarka_nikova wrote:cuvaj obraz ovih danaLace wrote:bas tako...a meni se znalo desiti da mi citav obraz "trza"...ne znam sta to znaciMeshtar wrote:Ovo kritičarka i lace žele da kažu...#%&8& ježa u leđa![]()
i sto je najcrnje...ja nisam ni stigla reci da "trza"...vidjelo se...drugarica se sjebala
- Lace
bilo koje kad trza...belaj jetigris wrote:kad meni trza ja to kazem mami i koje god da mi trza kaze ona obradovaces se![]()
i nikad nisam skontala koje je belaj koje je nesto lijepo.....ulg vise ne vjerujem u to...i samo kazem propuhalo me
![]()
![]()
a obradovat ces se kada te svrbi obrva ili brada
-
tigris
sta ...jel mi to tepasHarrys wrote:A bacis li kad oko.tigris wrote:kad meni trza ja to kazem mami i koje god da mi trza kaze ona obradovaces se![]()
i nikad nisam skontala koje je belaj koje je nesto lijepo.....ulg vise ne vjerujem u to...i samo kazem propuhalo me
![]()
![]()
![]()
-
Harrys
Ovaj put sam mislio na ono pravo oko,koje igra, zmiga.tigris wrote:sta ...jel mi to tepasHarrys wrote:A bacis li kad oko.tigris wrote:kad meni trza ja to kazem mami i koje god da mi trza kaze ona obradovaces se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta bacim li ...pa harka ja sam zensko nemam ti ja pitona
![]()
![]()
![]()
![]()
- kriticarka_nikova
kojeg secera?sitnog ili u kockama?Dont Let wrote:Koliko ja znam, trzanje obraza i slično je povezano sa nedostatkom šećera...
-
neko iz mase
da se izvucem, kurije je oko
sve u svemu, ode ja sebi na brzaka stravu saliti
sve u svemu, ode ja sebi na brzaka stravu saliti