Pojela maca jezik?
Tjevapi u BiH
Moderator: anex
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
A koju si ti vojsku sluzio????????????Agresorsku??????A znas li ti Gorski Vijenac na pamet?????A???
Pojela maca jezik?

Pojela maca jezik?
-
violentjack
To sam ja znao davno Fluid
Na Plavim vodama u Travniku CEVAP je ogroman a dode ti 20-tak u velikoj porciji..ali sto valja..hehehehhe
mmmmmmmmmmmmmmmmmm
Na Plavim vodama u Travniku CEVAP je ogroman a dode ti 20-tak u velikoj porciji..ali sto valja..hehehehhe
mmmmmmmmmmmmmmmmmm
-
EdaHifi
Od kad je Hari u trgovackom centru? Ja znam za "Kod Harija" dole kod Sarene Dzamije, odmah uz cupriju neku. A i atmosfera ja super, prostorija tri sa tri, zimi kad je basta zatvorena cekas vani red ako hoces unutra jesti, za rostiljem 3 cure rade i nikad dokone nisu. Samo sto ne valja da luk uvijek moras ekstra traziti i kad ga dobijes presitno ga izrezu.
P.S. Sto jest jest oni cevapi iz Lidl-a su stvarno najbolji sto ovdje u kesi dobiti mozes. Zanima me samo koje su oni cevape za "model" uzeli. Sarajevske? Banjalucke? Travnicke?
P.S. Sto jest jest oni cevapi iz Lidl-a su stvarno najbolji sto ovdje u kesi dobiti mozes. Zanima me samo koje su oni cevape za "model" uzeli. Sarajevske? Banjalucke? Travnicke?
-
EdaHifi
Od kad je Hari u trgovackom centru? Ja znam za "Kod Harija" dole kod Sarene Dzamije, odmah uz cupriju neku. A i atmosfera ja super, prostorija tri sa tri, zimi kad je basta zatvorena cekas vani red ako hoces unutra jesti, za rostiljem 3 cure rade i nikad dokone nisu. Samo sto ne valja da luk uvijek moras ekstra traziti i kad ga dobijes presitno ga izrezu.
-
The_Fluid
hornsA koju si ti vojsku sluzio????????????Agresorsku??????A znas li ti Gorski Vijenac na pamet?????A???
Pojela maca jezik?
maca je pojela tjevape, dok je on sluzhio vojsku.
violentjack
eh nek i ti neshto znash
airwing
hvala na komplimentu, no tjevapi u navedenoj tjevabdzhinici ne sadrzhe svinjsko meso ili masnotje.[/quote]
Last edited by The_Fluid on 27/08/2004 15:39, edited 1 time in total.
- kekec
Kako nije ceznja. Pogledaj ih. Ma, kao da su "zivi".
Kako kazu: "I mrtva bi ih usta jela".
Pojedem ih i poslije dva sata me "uhvati ceznja". Ali, ne ide da ih svaki
dan konzumiras. Napravi se pauza, bar jedan dan, pa opet.
Istina, uleti tu malo i kajmaka.
Kako kazu: "I mrtva bi ih usta jela".
Pojedem ih i poslije dva sata me "uhvati ceznja". Ali, ne ide da ih svaki
dan konzumiras. Napravi se pauza, bar jedan dan, pa opet.
Istina, uleti tu malo i kajmaka.
-
neko iz mase
1. banjalucki cevap se pravi od vise vrsta mesa
2. mujin cevap ne se nemoze klasificirati kao ovozemaljski cevap, prema tome je automatski diskvalificiran kod izbora najboljeg cevapa u bih
2. mujin cevap ne se nemoze klasificirati kao ovozemaljski cevap, prema tome je automatski diskvalificiran kod izbora najboljeg cevapa u bih
-
Oficir s puzom
Najbolji cevapi u BIH se prave u cevapdzinici Limenka
u Tuzli!
grehota je proc pored limenke a ne porucit porciju cevapa!
u Tuzli!
grehota je proc pored limenke a ne porucit porciju cevapa!
-
Stari
U monarhiji Svedskoj ....u mjestu sto se zove Värnamo (Vernamo) .... 100-ak metara od zeljeznicke stanice....restoran BL....cevap je banjaluckog tipa i dobar je pravo ...isto kao da su ga napravili u onoj cevabdzinici pokraj kina Kozara u Banjaluci. ....Jeo sam cevape u restoranima koje drze nasi ljudi u Göteborgu...Norrköpingu...i nisu losi ...al ovaj u Värnamu...,bar po meni, je ponajbolji.
-
sunday_morning
fakat, cevapi kod Muje u Banja Luci su extra. prvi puta sam ih jela negdje 2001. god. i bilo je bas cudno vidjeti ih onako male i spojene...
u Travniku na plavoj vodi...ne propustite niposto.
u Sarajevu...jedem ih na Bascarsiji ali meni se ne dopada sto je somun totalno suh
u Tuzli..kod Ahmeta, Zlaje, Sezam...
u Travniku na plavoj vodi...ne propustite niposto.
u Sarajevu...jedem ih na Bascarsiji ali meni se ne dopada sto je somun totalno suh
u Tuzli..kod Ahmeta, Zlaje, Sezam...
- Qler
u mostaru pravi somun ima samo u cevabdzinici Rota, blizu kafica Net i Ćoša!
Inace u mostaru ljudi nemaju pojma sta je cevap! Nigdje nije ni priblizan sarajevskim! bezveze su skroz. Jedino ta rota sto ima da kazem fine cevape, jer ih prave na isti fazon ko u sarajevu, al opet to nije to!
Inace u mostaru ljudi nemaju pojma sta je cevap! Nigdje nije ni priblizan sarajevskim! bezveze su skroz. Jedino ta rota sto ima da kazem fine cevape, jer ih prave na isti fazon ko u sarajevu, al opet to nije to!
-
car-x
u srebreniku kod hadzija.. velika u kajmaku.. ufff.. to su za mene cevapi..
a u becu su ukusom najbolji u alma-grilu.. najcesce odemo u galaksiju, a ponekad i u marengo. ne volim banjalucki cevap, a ovdje su pretezno takvi..
alma gril je cojk iz brckog i pravi prave cevape (s poljevom i lepinom)..
a u becu su ukusom najbolji u alma-grilu.. najcesce odemo u galaksiju, a ponekad i u marengo. ne volim banjalucki cevap, a ovdje su pretezno takvi..
alma gril je cojk iz brckog i pravi prave cevape (s poljevom i lepinom)..
-
vodolija_33
Zenica, preko puta gradskih bazena, ćevabdžinica BEŠLIĆ
Najbolji ćevapi, najbolji kajmak, najbolji jogurt
Najbolji ćevapi, najbolji kajmak, najbolji jogurt
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Vodolijice