Šta volite jesti,a šta ne?
Moderator: anex
- fatality
#476 Re: AW: Šta volite jesti,a šta ne?
Kljukusu ocima smislit ne mogu. Brate ako znas napravit pitu napravi, a ne ovo ni tamo ni vamo. Uvijek kad sam pojeo kljukusu osjecao sam se prevarenim.
Tako da sam je prestao ikako i jest
sa fontela
Tako da sam je prestao ikako i jest
sa fontela
- WildRedRose
#477 Re: Šta volite jesti,a šta ne?
kljukusu mogu svaki dan da jedem.. mljac. ali ocito ima vise vrsta.. ja volim naninu
ne volim mljecavu hranu
ne volim mljecavu hranu
- Ramzess Veliki
#478 Re: Šta volite jesti,a šta ne?
Onaj buđavi sir ...
... i teleću glavušu.
Volim praviti salate, natrpam svega što nađem u zelenari, dodam sjemenki, pavlake, majoneze, senfa, sireva, piletine ...
Sreća da nemam vremena za sve to ... koliko volim jesti bio bih k'o brod ...

... i teleću glavušu.
Volim praviti salate, natrpam svega što nađem u zelenari, dodam sjemenki, pavlake, majoneze, senfa, sireva, piletine ...
Sreća da nemam vremena za sve to ... koliko volim jesti bio bih k'o brod ...
- LieToMe
#479 Re: Šta volite jesti,a šta ne?
Volim zeljanicu (No.1 na svim listama), i krompirusu (dobro pobirenu) i kljukusu (maminu), piletinu, curetinu...sve vrste salata (sa tunjevinom, morskim plodovima, kukuruzom, cak i onu jednostavnu: paradajz, krastavice i pavlaka), sireve (narocito onaj koziji punomasni)
moje lazanje...od slatkisa: sladoled, od svih vocnih kolaca najvolim cokoladni (nije kolac ako nema cokolade i ako nema oraha - bar malo) ... u stvari malo toga ne volim, bik u horoskopu...poguzija
jednostavni za odrzavanje, samo nas treba nahraniti
ogladnih naglo 
-
m_l
#480 Re: Šta volite jesti,a šta ne?
fatality wrote:Kljukusu ocima smislit ne mogu. Brate ako znas napravit pitu napravi, a ne ovo ni tamo ni vamo. Uvijek kad sam pojeo kljukusu osjecao sam se prevarenim.
Eh, je li kod vas kljukusa ono s mnogo bijelog luka? Ja znam samo za takvu, i volim pojesti, ali ne jedem iz prakticnih razloga. Ne mo's onda medju narod.WildRedRose wrote:kljukusu mogu svaki dan da jedem.. mljac. ali ocito ima vise vrsta.. ja volim naninu![]()
![]()
- _mufljuz_
#481 Re: Šta volite jesti,a šta ne?
pa kad bi drotovi bili pametniji samo bi se nazderali kljukuse u jeku demonstracija i bez po muke odradili pos'om_l wrote:fatality wrote:Kljukusu ocima smislit ne mogu. Brate ako znas napravit pitu napravi, a ne ovo ni tamo ni vamo. Uvijek kad sam pojeo kljukusu osjecao sam se prevarenim.Eh, je li kod vas kljukusa ono s mnogo bijelog luka? Ja znam samo za takvu, i volim pojesti, ali ne jedem iz prakticnih razloga. Ne mo's onda medju narod.WildRedRose wrote:kljukusu mogu svaki dan da jedem.. mljac. ali ocito ima vise vrsta.. ja volim naninu![]()
![]()
- WildRedRose
#482 Re: Šta volite jesti,a šta ne?
ne. moja nana pravi sa rendanim krompirom, i kada je ispece, ne mrvi je rukama , nego stoji u tepsiji takva kakva je. i zalije sa pavlakom . onda se izreze na kockice i vadi u tanjire. naravno, sa puno bibera, bez bijelog luka.m_l wrote:
Eh, je li kod vas kljukusa ono s mnogo bijelog luka? Ja znam samo za takvu, i volim pojesti, ali ne jedem iz prakticnih razloga. Ne mo's onda medju narod.
- fatality
#483 Re: AW: Šta volite jesti,a šta ne?
Ne znam sad u kojoj kolicini ima bijelog luka ali je kod mene ono sa krompirom u pitanjum_l wrote:fatality wrote:Kljukusu ocima smislit ne mogu. Brate ako znas napravit pitu napravi, a ne ovo ni tamo ni vamo. Uvijek kad sam pojeo kljukusu osjecao sam se prevarenim.Eh, je li kod vas kljukusa ono s mnogo bijelog luka? Ja znam samo za takvu, i volim pojesti, ali ne jedem iz prakticnih razloga. Ne mo's onda medju narod.WildRedRose wrote:kljukusu mogu svaki dan da jedem.. mljac. ali ocito ima vise vrsta.. ja volim naninu![]()
![]()
sa fontela
- sheilak
#484 Re: Šta volite jesti,a šta ne?
ok, sta jos ne volim jesti...krompirusu ocima ne mogu smisliti, mahune i grasak. sve sto ima kokos u sebi i kesten pire.
a volim jesti sladoled od karamele
, voce bas jako i slane palacinke, dakle, bez icega, samo posoljene, vruce. 
a volim jesti sladoled od karamele
- diason
#485 Re: Šta volite jesti,a šta ne?
Volim pitu sirnicu, ali samo u kovrcima, što manjim
Ne jedem ništa što ima oraha i lješnjaka u sebi, nedavno skontao da sam alergičan(poslije pola tepsije baklave
)
Ne jedem ništa što ima oraha i lješnjaka u sebi, nedavno skontao da sam alergičan(poslije pola tepsije baklave
- Kal El
#486 Re: Šta volite jesti,a šta ne?
Je li neko u zadnje vrijeme probao obični Eurovafel? Nekako se sav lijepi i fil je baš masan.
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam