a sta je tek tacka Btech10 wrote:Meni se danas dobro desila pomisao na tvoje duge noge 110 cm.nocna_ptica24 wrote:![]()
![]()
![]()
dabone nego mašala.nego imal šta novo kod tebe?
hajde ba sarađujte šta se desilo danas vama![]()
Nego sta si uzela, kada si mjerila, kao tacku A?
šta vam se desilo zanimljivo u ovom danu-privatni vaš dnevni
Moderator: anex
-
zmijaIzmaj
-
nocna_ptica24
SRETAN ROĐENDAN!!!!!!
SVE NAJBOLJE.JA ZA SVAKI ROĐENDAN OTPLAČEM JER MI TO UVIJEK BUDE NAJGORI DAN U GODINI.
RAHMET DUŠI ANNI NICOLE SMITH HAMAN JE STARCI ISCRPILI.
E MOŽE LI MI NEKO REĆI KAKO JA NA OVU PORUKU ŠTO PIŠEM STAVIM KAO ATTACHMENT NEKU SLIKU IZ SVOG KOMPA?
UNAPRIJED HVALA.
DANAS KOD NAS NA FAXU SE PROFSORI POTUKLI RADI KABINETA.
JEDAN DRUGOG PLJUNULI A JEDAN SA ČAK GAĐAO KLJUČEVIMA I UMALO CURU DA POGODI U GLAVU:)
SVE NAJBOLJE.JA ZA SVAKI ROĐENDAN OTPLAČEM JER MI TO UVIJEK BUDE NAJGORI DAN U GODINI.
E MOŽE LI MI NEKO REĆI KAKO JA NA OVU PORUKU ŠTO PIŠEM STAVIM KAO ATTACHMENT NEKU SLIKU IZ SVOG KOMPA?
UNAPRIJED HVALA.
JEDAN DRUGOG PLJUNULI A JEDAN SA ČAK GAĐAO KLJUČEVIMA I UMALO CURU DA POGODI U GLAVU:)
-
Svemirski_Jebach
www = wild wild westnocna_ptica24 wrote:SRETAN ROĐENDAN!!!!!!
UNAPRIJED HVALA.
pretpostavljam da nam zelis svoje noge okacit da vidimo
-
Svemirski_Jebach
de nek joj neko pokaze...ne znam ni ja...
-
nocna_ptica24
onda je 90 cm
. nego šta se tbi desilo danas
-
medda
oooo kako vam zavidim
mjerite noge po forumu
ja sam danas skontala da sam jedan obicni, smrdljivi kampanjac
danas sam pocela praviti postere
napravila 1 A0 a do ponedjeljka trebam 10
Coreldraw je jedan smrdljivi program koji uzima 99% radne memorije a na onaj 1% komp mi dahce ko ribica na suhom.
Bistro narode!!!
mjerite noge po forumu
Coreldraw je jedan smrdljivi program koji uzima 99% radne memorije a na onaj 1% komp mi dahce ko ribica na suhom.
Bistro narode!!!
- Tesssa
kakve postere pravis?medda wrote:oooo kako vam zavidim![]()
mjerite noge po forumu
Bistro narode!!!
Corel i mene cesto zna iznervirati!
- Suicidal Siberian
ja sam danas radio na jednom projektu na magisteriju...dobio hemeroide od sjedenja za kompjuterom
...a veceras sam otresao prashinu sa ramena
, pojeo dimljene virsle sa dionezom, sad glodjem plazma keks...i polako se spremam za tushhhhh 
-
nocna_ptica24
superrrrrr. neko ko zna raditi sa corelom
ja pokušala pravit vizitke u corelu i na znam kako da je kopiram da mi na a4 format izadje više njih a ne samo jedna. ako znas de mi objasni ali slikovito jer sam tek dobila i comp i stampač i corel i internet
. a kakve praviš postere treba i meni jedan .
hej i ja sam danas pojela 4 hrenovke i mali hljeb čitav pa sad ne mogu spavat savih po sata trčim u wc
ja pokušala pravit vizitke u corelu i na znam kako da je kopiram da mi na a4 format izadje više njih a ne samo jedna. ako znas de mi objasni ali slikovito jer sam tek dobila i comp i stampač i corel i internet
hej i ja sam danas pojela 4 hrenovke i mali hljeb čitav pa sad ne mogu spavat savih po sata trčim u wc
- Tesssa
obiljezi cijelu vizitku, Ctrl+D i umnozi koliko ti puta treba.nocna_ptica24 wrote:superrrrrr. neko ko zna raditi sa corelom![]()
![]()
![]()
![]()
ja pokušala pravit vizitke u corelu i na znam kako da je kopiram da mi na a4 format izadje više njih a ne samo jedna. ako znas de mi objasni ali slikovito jer sam tek dobila i comp i stampač i corel i internet. a kakve praviš postere treba i meni jedan .
- pitt
zalij temperama po keyboardu.....da budu u bojidinchy84 wrote:obiljezi cijelu vizitku, Ctrl+D i umnozi koliko ti puta treba.nocna_ptica24 wrote:superrrrrr. neko ko zna raditi sa corelom![]()
![]()
![]()
![]()
ja pokušala pravit vizitke u corelu i na znam kako da je kopiram da mi na a4 format izadje više njih a ne samo jedna. ako znas de mi objasni ali slikovito jer sam tek dobila i comp i stampač i corel i internet. a kakve praviš postere treba i meni jedan .
-
nocna_ptica24
ja sam ovu temu zamislila da bude ko dnevnik svih nas mene i vas pa da svi pišemo šta nam se desilo makar to bio i nenadani proliv
a ja ti pravim postere u štampariji pa i ti probaj 1 metar kvadratni 30 km manje će te doć nego ta patnja
-
nocna_ptica24
pomoć plizzzzzzzzz
- Tesssa
pa fino zahvati cijelu vizitku misem...ne znam fakat kako da ti objasnimnocna_ptica24 wrote:![]()
![]()
hej ja probala ali mi se kopira samo slova a boje nigdje haman trebam zalit temperama i ovdje u ovom corelu nikako ne kontam gdje je kraj ovog papira sve neke iscrtkane linije i beskonačno mogu kopirat nigdje kraja papiru .i kkao da sad dobijem boju na kopiranim vizitkama
pomoć plizzzzzzzzz