šta vam se desilo zanimljivo u ovom danu-privatni vaš dnevni
Moderator: anex
- new_jazzWa
Eh,Svemirac...Sto sekiram? Sekirljiva zena,pa to ti je,mada je potpuno razumijem...Problem je sto i ja zelim pokusati otici daleko od svjoih,na neku godinu dana dugo,u ne bas mirne krajeve,i onda se tu razlilazimo...Razumiju da ovdje u BiH ne mogu nista napraviti( po pitanju nekog normalnog osamostaljivanja),a zelim..Covjece ja sa 33 godine zivim sa roditeljima,ok, nisam jedina,ali zasto ne iskoristiti priliku ako mi se vec ukaze...Toliko je ljudi otislo,i da,sve se to kosi sa mojim shvatanjima,a opet,kad razmislim,para nije mala,stavis glavu u torbi i krenes...MOze mi se i ovdje svasta desiti,moze me neko sacekat iza coska i izbost nozem radi 10 km koje imam u dzepu...Ne znam,ne znam...ZaheBATO 
-
nocna_ptica24
eto situacija teška. ne želim ni da razmišljam šire od svoje ulice jer ću zapasti u veliku depresiju ako počnem kontati kako ljudi u mom gradu oko mene se slomiše za neke bijedne pare kako mi prijatelj završio elektrotehniku pa radi sad 12 sati ko konj ,kkao mojeg muža sestra studira i da bi bila u stanju platiti studij radi na kasi u marketu pa kao se njoj i ostalim siroticama navalo+ila na vrat seljakasta gazdarica koja ih tjera da rade ko crnci...uh već se nanervira a pogotovu da ne spominjem stanje u državi privredi i kako ću ja i da li ću iako naći posao kad završim fax?
sad meni moja mati govori idite djeco iz zemlje a što me nisi tako stara odgajala od djetinjstva jer je u meni sad formirano mišljenje da ničije sunce ne grije ko sunce našeg neba i nigdje rahatluka ovakvog nema. ja sa 24 godine ne mogu sebe zamisliti da idem u nepoznatu sredinu i da se snalazim,osjećam se nesposobnom za to.možda čojka uspijem nagovoriti da on ide i da nam šta zaradi
cijeli dan sam spavala do 14.15h nakon toga malo komp. mal čitanje i kad mi je čova došo s posla odmah sam pošizila jer mi je uprašio cijelu kuću dok je naložio vatru i onda moja kuknjava da neću više da svaki dan briskam i čistim za njim da mi je kuća ko svinjac i samosažaljenje hoću li ikad moći imati centralno grijanjei tako opet se pokrijem po gčavi da spavam. eto sad malo da zraknem šta vi radite pa odo opet spavat depresija me hvata....uh
laku noć
misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,!!!!!!!!!!
sad meni moja mati govori idite djeco iz zemlje a što me nisi tako stara odgajala od djetinjstva jer je u meni sad formirano mišljenje da ničije sunce ne grije ko sunce našeg neba i nigdje rahatluka ovakvog nema. ja sa 24 godine ne mogu sebe zamisliti da idem u nepoznatu sredinu i da se snalazim,osjećam se nesposobnom za to.možda čojka uspijem nagovoriti da on ide i da nam šta zaradi
cijeli dan sam spavala do 14.15h nakon toga malo komp. mal čitanje i kad mi je čova došo s posla odmah sam pošizila jer mi je uprašio cijelu kuću dok je naložio vatru i onda moja kuknjava da neću više da svaki dan briskam i čistim za njim da mi je kuća ko svinjac i samosažaljenje hoću li ikad moći imati centralno grijanjei tako opet se pokrijem po gčavi da spavam. eto sad malo da zraknem šta vi radite pa odo opet spavat depresija me hvata....uh
laku noć
misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,misli pozitivno,!!!!!!!!!!
-
Svemirski_Jebach
ne moze se ustajat u 14.15 pa ocekivat da se ima para...nego ustajat u 6 ili 7 pa na praksu, pa onda kuci, pa uciti...pa da vidis kako slomi za sekundu, al i prilike dolaze.nocna_ptica24 wrote:eto situacija teška. ne želim ni da razmišljam šire od svoje ulice jer ću zapasti u veliku depresiju ako počnem kontati kako ljudi u mom gradu oko mene se slomiše za neke bijedne pare kako mi prijatelj završio elektrotehniku pa radi sad 12 sati ko konj ,kkao mojeg muža sestra studira i da bi bila u stanju platiti studij radi na kasi u marketu pa kao se njoj i ostalim siroticama navalo+ila na vrat seljakasta gazdarica koja ih tjera da rade ko crnci...uh već se nanervira a pogotovu da ne spominjem stanje u državi privredi i kako ću ja i da li ću iako naći posao kad završim fax?
sad meni moja mati govori idite djeco iz zemlje a što me nisi tako stara odgajala od djetinjstva jer je u meni sad formirano mišljenje da ničije sunce ne grije ko sunce našeg neba i nigdje rahatluka ovakvog nema. ja sa 24 godine ne mogu sebe zamisliti da idem u nepoznatu sredinu i da se snalazim,osjećam se nesposobnom za to.možda čojka uspijem nagovoriti da on ide i da nam šta zaradi![]()
laku noć
- new_jazzWa
Dobro jutro radni narode! Evo,prije prvih procitanih vijesti da se malo izjadam...
Jedva sam zaspala sinoc,htjela sam misli zavarati knjigom no nije islo. Mozak me boli od razmisljanja...I nisam nista skontala,razapeta sam izmedju svojih zelja,roditelja,njihove brige,Zagreba i Iraka...Za godinu dana mogu zaraditi pare da kupim stan,i to je jedina pozitivna stvar koja se izdvaja ih svih razmisljanja,a godina zacas prodje...Kako bih to sve podnijela ne znam,jer sam protiv svega sto Amerika radi,pogotovo sam protiv rata,imam posao koji volim,plata je recimo malo veca u odnosu na normalnu platu koju dobijaju trgovci,obicni radnici,a opet...Sa svime ovim sto sad imam nikad necu biti u mogucnosti imati svoj stan,niti razmisljati o kreditu koji bih opet morala otplacivati 20-30 godina...Ne znam...
Jedva sam zaspala sinoc,htjela sam misli zavarati knjigom no nije islo. Mozak me boli od razmisljanja...I nisam nista skontala,razapeta sam izmedju svojih zelja,roditelja,njihove brige,Zagreba i Iraka...Za godinu dana mogu zaraditi pare da kupim stan,i to je jedina pozitivna stvar koja se izdvaja ih svih razmisljanja,a godina zacas prodje...Kako bih to sve podnijela ne znam,jer sam protiv svega sto Amerika radi,pogotovo sam protiv rata,imam posao koji volim,plata je recimo malo veca u odnosu na normalnu platu koju dobijaju trgovci,obicni radnici,a opet...Sa svime ovim sto sad imam nikad necu biti u mogucnosti imati svoj stan,niti razmisljati o kreditu koji bih opet morala otplacivati 20-30 godina...Ne znam...
- nebojeplavo
A joj crnjaka odmah na sabahu
kud otvori ovu temu 
- zena21
nocna_ptica24 wrote:eto situacija teška. ne želim ni da razmišljam šire od svoje ulice jer ću zapasti u veliku depresiju ako počnem kontati kako ljudi u mom gradu oko mene se slomiše za neke bijedne pare kako mi prijatelj završio elektrotehniku pa radi sad 12 sati ko konj ,kkao mojeg muža sestra studira i da bi bila u stanju platiti studij radi na kasi u marketu pa kao se njoj i ostalim siroticama navalo+ila na vrat seljakasta gazdarica koja ih tjera da rade ko crnci...uh već se nanervira a pogotovu da ne spominjem stanje u državi privredi i kako ću ja i da li ću iako naći posao kad završim fax?
sad meni moja mati govori idite djeco iz zemlje a što me nisi tako stara odgajala od djetinjstva jer je u meni sad formirano mišljenje da ničije sunce ne grije ko sunce našeg neba i nigdje rahatluka ovakvog nema. ja sa 24 godine ne mogu sebe zamisliti da idem u nepoznatu sredinu i da se snalazim,osjećam se nesposobnom za to.možda čojka uspijem nagovoriti da on ide i da nam šta zaradi![]()
laku noć
Ti pravo neka fina, vrijedna zena
Svasta u Bozijoj basti
- Bosanac sa dna kace
jao pa na ovom forumu samo sto ne pocnete ispitivat kolko i kakvih dlaka dnevno iz cmara iscupamo! 
-
mamica papucarka
studira i radi u marketu da plati skolovanje.zena21 wrote:nocna_ptica24 wrote:eto situacija teška. ne želim ni da razmišljam šire od svoje ulice jer ću zapasti u veliku depresiju ako počnem kontati kako ljudi u mom gradu oko mene se slomiše za neke bijedne pare kako mi prijatelj završio elektrotehniku pa radi sad 12 sati ko konj ,kkao mojeg muža sestra studira i da bi bila u stanju platiti studij radi na kasi u marketu pa kao se njoj i ostalim siroticama navalo+ila na vrat seljakasta gazdarica koja ih tjera da rade ko crnci...uh već se nanervira a pogotovu da ne spominjem stanje u državi privredi i kako ću ja i da li ću iako naći posao kad završim fax?
laku noć
Ti pravo neka fina, vrijedna zenaSpavas do 14.15, cekas muza da nalozi vatru, pa jos kukas
![]()
![]()
![]()
Svasta u Bozijoj basti
meni se nista nije desilo (barem do sada) osim sto su me ledja ustakla
-
amrino
Bila sam juce u crnjaku. Velikom.
A onda sam skontala da je svako krojac svoje sudbine i da ja po tom pitanju nista ne mogu uraditi...Ako neko svjesno donese neku odluku- ma kako neshvatljiva ona bila- moje je da to prihvatim i tacka.
Moje misljenje tu nije bitno niti potrebno...mada ona vrlo dobro zna sta ja o tome mislim posto smo vise puta imale razgovor na tu temu...
Mozda sve to i na dobro izadje...ko zna? Nije moje da o tome razmisljam...
To je njen zivot, njena sreca, njena odluka...samo se nadam da ce i posljedice biti samo njene.
Uostalom, vrijeme ce pokazati...samo vrijeme...
A onda sam skontala da je svako krojac svoje sudbine i da ja po tom pitanju nista ne mogu uraditi...Ako neko svjesno donese neku odluku- ma kako neshvatljiva ona bila- moje je da to prihvatim i tacka.
Moje misljenje tu nije bitno niti potrebno...mada ona vrlo dobro zna sta ja o tome mislim posto smo vise puta imale razgovor na tu temu...
Mozda sve to i na dobro izadje...ko zna? Nije moje da o tome razmisljam...
To je njen zivot, njena sreca, njena odluka...samo se nadam da ce i posljedice biti samo njene.
Uostalom, vrijeme ce pokazati...samo vrijeme...
- Bosanac sa dna kace
sta te briga!amrino wrote:Cupas dlake? Cime?!Bosanac sa dna kace wrote:jao pa na ovom forumu samo sto ne pocnete ispitivat kolko i kakvih dlaka dnevno iz cmara iscupamo!![]()
a to ti ne cupas jel????
- zena21
Ma ne radi ona... To radi muzeva sestra koliko ja skontah... Ptica se zali da je kuca ko svinjac... Pa kako nece biti kad po cijeli dan spava, a kad ne spava, na forumu je...Kad ne bi spavala do 14.15mamica 31 wrote:studira i radi u marketu da plati skolovanje.zena21 wrote:nocna_ptica24 wrote:eto situacija teška. ne želim ni da razmišljam šire od svoje ulice jer ću zapasti u veliku depresiju ako počnem kontati kako ljudi u mom gradu oko mene se slomiše za neke bijedne pare kako mi prijatelj završio elektrotehniku pa radi sad 12 sati ko konj ,kkao mojeg muža sestra studira i da bi bila u stanju platiti studij radi na kasi u marketu pa kao se njoj i ostalim siroticama navalo+ila na vrat seljakasta gazdarica koja ih tjera da rade ko crnci...uh već se nanervira a pogotovu da ne spominjem stanje u državi privredi i kako ću ja i da li ću iako naći posao kad završim fax?
laku noć
Ti pravo neka fina, vrijedna zenaSpavas do 14.15, cekas muza da nalozi vatru, pa jos kukas
![]()
![]()
![]()
Svasta u Bozijoj bastiZa mene je to normalno
Za vas
meni se nista nije desilo (barem do sada) osim sto su me ledja ustakla![]()
Sorry, ali meni ovo nije normalno
-
mamica papucarka
ma i meni je smijesan cijeli postzena21 wrote:Ma ne radi ona... To radi muzeva sestra koliko ja skontah... Ptica se zali da je kuca ko svinjac... Pa kako nece biti kad po cijeli dan spava, a kad ne spava, na forumu je...Kad ne bi spavala do 14.15mamica 31 wrote:studira i radi u marketu da plati skolovanje.zena21 wrote:
![]()
![]()
![]()
Svasta u Bozijoj bastiZa mene je to normalno
Za vas
meni se nista nije desilo (barem do sada) osim sto su me ledja ustakla![]()
mogla bi sve raspremiti
![]()
Sorry, ali meni ovo nije normalno
A onda sam napisala da je MENI NORMALNO da neko radi i studira.
A vidis nick Nocna ptica
hebe mu, ja ustajem u 5,6 h
- zena21
Aha mamice, sorry, ja ne skontah tvoj post
Ma naravno da je to normalno, radis, studiras... sasvim mi je ok...
Ja rekoh da mi nije normalno ono sto ptica napisa... I ja ustajem u 6, i do 14.00 sam vec mrtva umorna od posla i obaveza... Zato mi nije jasno da se neko toliko zali a ustaje u 14.00 i nista ne radi
Ali who knows, mozda ja nisam normalna
Ma naravno da je to normalno, radis, studiras... sasvim mi je ok...
Ja rekoh da mi nije normalno ono sto ptica napisa... I ja ustajem u 6, i do 14.00 sam vec mrtva umorna od posla i obaveza... Zato mi nije jasno da se neko toliko zali a ustaje u 14.00 i nista ne radi
Ali who knows, mozda ja nisam normalna
-
amrino
Ne cupam ih ja....cupa mi ih jedna teta...Bosanac sa dna kace wrote:sta te briga!amrino wrote:Cupas dlake? Cime?!Bosanac sa dna kace wrote:jao pa na ovom forumu samo sto ne pocnete ispitivat kolko i kakvih dlaka dnevno iz cmara iscupamo!![]()
a to ti ne cupas jel????
Ti? Koji vosak koristis?!
-
Harrys
Usao sam na Mojmilu,gornja stanica,u trolejbus i vidio da je pored jedne zene,koja je imala maramu na glavi, bilo slobodno mjesto.Ljubazno sam je pitao jel slobodno.Nije mi odgovorila vec je pruzila ruku prema sjedistu kao da je zauzeto a drugom rukom je potapsala jednu djevojku koja je sjedila ispred nje i zamolila je da dodje sjesti pored nje.Bilo mi je jasni da ne zeli da pored nje sjedi muskarac.Zahvalio sam se i produzio.
- Bosanac sa dna kace
ma nema haman nikakvog voska, men cupa jedan ciko!amrino wrote:Ne cupam ih ja....cupa mi ih jedna teta...Bosanac sa dna kace wrote:sta te briga!amrino wrote: Cupas dlake? Cime?!![]()
a to ti ne cupas jel????![]()
Ti? Koji vosak koristis?!
- zena21
Gdje ide ovaj svijetHarrys wrote:Nije mi se desilo danas,ni jucer, vec prije desetak dana ali prvi put u mom zivotu.
Usao sam na Mojmilu,gornja stanica,u trolejbus i vidio da je pored jedne zene,koja je imala maramu na glavi, bilo slobodno mjesto.Ljubazno sam je pitao jel slobodno.Nije mi odgovorila vec je pruzila ruku prema sjedistu kao da je zauzeto a drugom rukom je potapsala jednu djevojku koja je sjedila ispred nje i zamolila je da dodje sjesti pored nje.Bilo mi je jasni da ne zeli da pored nje sjedi muskarac.Zahvalio sam se i produzio.
-
mamica papucarka
e to je stvarno pretjeravanjeHarrys wrote:Nije mi se desilo danas,ni jucer, vec prije desetak dana ali prvi put u mom zivotu.
- Bosanac sa dna kace
a da doticna nije imala kakvu zaraznu bolest?mamica 31 wrote:e to je stvarno pretjeravanjeHarrys wrote:Nije mi se desilo danas,ni jucer, vec prije desetak dana ali prvi put u mom zivotu.
Usao sam na Mojmilu,gornja stanica,u trolejbus i vidio da je pored jedne zene,koja je imala maramu na glavi, bilo slobodno mjesto.Ljubazno sam je pitao jel slobodno.Nije mi odgovorila vec je pruzila ruku prema sjedistu kao da je zauzeto a drugom rukom je potapsala jednu djevojku koja je sjedila ispred nje i zamolila je da dodje sjesti pored nje.Bilo mi je jasni da ne zeli da pored nje sjedi muskarac.Zahvalio sam se i produzio.![]()
![]()
-
mamica papucarka
kako ti to pade na pamet ziv bioHarrys wrote:mamica 31 wrote:[e to je stvarno pretjeravanje![]()
![]()
Hoces reci da ja pretjerujem ili...
-
amrino
Ne vidim sta je sporno...Harrys wrote:mamica 31 wrote:kako ti to pade na pamet ziv bioHarrys wrote:Hoces reci da ja pretjerujem ili...
Ma sta znam.da napomenem da svaki dan putujem trolejbusom,to mi se desilo samo jedanput,izolovan slucaj.