Sta nosite po torbama/tasnama i dzepovima?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
amalka

Post by amalka »

cHupjahalic@ wrote:
amalka wrote:Boldirano nemam :D A obavezno se tu nadje pokoja karamelica, krem-bananica... Uzas, ne znam kako se snalazim :D
jaca si, tj situirana si... gledaj mene. :D jad i cemer. :oops: :D
Nisi ni ti daleko od mene :oops: :D :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

amalka wrote:Nisi ni ti daleko od mene :oops: :D :D
kad izbacim sendvice sa ove liste onda cu laganice moci i ostale stvari nabavljati, tj eliminisati. :D

P.S. ZABORAVILA SAM NA LISTU ZAKACITI DA UVIJEK MORAM IMATI I ZVAKACE GUME + VODA ZA ISPIRANJE USTA (na poslu imam cetkizu za zube i pastu :D ). :D :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

mlada i zelena wrote:ma mene bilo stid priznati ja uvijek ima i mini cetkicu za zube i pastu za zube..
i gotovo svaki dan ponesem jabuku umotanu u providnu foliju :D
zvake nikad nemam :D ako bas trebam zvaku :D grebem se :D
mrtvih ljudi u torbi,al zvake nikada :D
nije to za mene,ja cim otvorim kutiju odma od carsije do kuce pojedem sve :D zato valjda kazu.nije zvaka za seljaka :D
jedino sta mi onda preostaje .GREBEM SE :D :D
Vozdra_123

#79 Re: Sta nosite po torbama/tasnama i dzepovima?

Post by Vozdra_123 »

Lucy01 wrote:Kazu da o muskarcu/zeni mnogo govori "prtljag" koji nosi svuda sa sobom. Mi zene smo u tome najgore :D , to po sebi sudim, jer vjecito vukljam stvari koje mi trebaju, koje mi ponekad trebaju, koje mi mogu zatrebati :D i koje mi nikada dosad' nisu trebale :lol: ali ih ipak nosim jer mi mogu zatrebati :lol:

Eh, na ovoj temi cete napisati sadrzaj svoje torbe/tasne ili dzepova za muske (ako koji ne nosi tasnu :lol:), pa da i na osnovu toga skontamo koji ste vi hrcak :lol:

Evo moje:
- U jednom pretincu isprintan naki web page. dvije potrosene cek-knjizice i kartica za telefon.
- U glavnom pretincu :D : novcanik, mali neseser sa sminkom :D, blacberry, pocket PC, velika krema Nivee za ruke, paklo bazooka zvaka :D, 6 USB driver-a, Paper-mate tecni papir u olovci
- U jos jednom pomocnom pretincu :lol: : 5 pakala zvaka :D, Ruby Tuesday gift kartica (vidi Titati i zaboravila :lol:), ID za posao, ID za skolu, velika snala za kosu, mala snala za kosu :lol:, jos jedan memory stick :? :D
- Naprijed zakacene 2 olovke, BC powder za glavobolju u jednom dzepicu, u drugom-vecem 2 sjajila za usne :D
- Sa trane u dzepu Dial hand sanatizer :lol: nisam ni znala da imam Titami :lol:
- U rafesuznom pregratku :lol: imam jos 3 memory stick-a, 2 fine gumice za kosu, hanzaplast, jos jedno sjajilo za usne i jos jedan ID (haman imam dva :lol:)
- Kljuceve za auto nosim u ruci ili u dzepu, kao i cvike (suncane), dok one sa futrolom za coravost imam trenutno na ocima, pa sam ih zaboravila :lol: a inace i njih nosim u tasni.

Ponekad nosim i charger-e za blackberry i pocket PC :lol: al' sam se pocela krivit' ko hunchback of Notre Dame :lol: :lol: pa sam to batalila...

Sta vi nosite sa sobom?
a kolika je ta tasna?? :-)

ti ko onaj sport billy crtic
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

Vingo wrote:Ocekivala sam bar jedno pakovanje durexa u ovih deset torbi....tc tc tc 8)
ko da ce to neko priznati :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

Svemirski_Jebach wrote:sta je ovo sve bolesno?

sve zene nose lijekove u torbama... :lol: :lol:
gledaju previse americke reklame za lijekove
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

pitt wrote:
Sejla wrote:Nikad se ne zna... šta može zatrebati... :D
bogami svaka cafirka ovdje nosi i par kondoma :D:D nikad se ne zna :D:D
to znas iz iskustva :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

Svemirski_Jebach wrote:hajd sto je sve bolesno al sto sve i pusi....u svake cigare i upaljac. ne moze se tako zdravo biti :D :D
look who's talking :-)
Chischo

Post by Chischo »

lijevi dzep:
pare(ne u novcaniku, vec pritegnute lastikicom :D )
mobitel

desni dzep:
trava i rizle, zvake
nekad se nadje i kakva hemijska...(olovka mislim...)
:D
Rania

Post by Rania »

ja sam ubjedljivo najgora, ne smijem ni pobrojati ;-)

uglavnom i ne znam sta mi je u tasni, samo zivih ljudi nema :-)
FFK as Lucy01

#86 Re: Sta nosite po torbama/tasnama i dzepovima?

Post by FFK as Lucy01 »

Vozdra_123 wrote:
Lucy01 wrote:Kazu da o muskarcu/zeni mnogo govori "prtljag" koji nosi svuda sa sobom. Mi zene smo u tome najgore :D , to po sebi sudim, jer vjecito vukljam stvari koje mi trebaju, koje mi ponekad trebaju, koje mi mogu zatrebati :D i koje mi nikada dosad' nisu trebale :lol: ali ih ipak nosim jer mi mogu zatrebati :lol:

Eh, na ovoj temi cete napisati sadrzaj svoje torbe/tasne ili dzepova za muske (ako koji ne nosi tasnu :lol:), pa da i na osnovu toga skontamo koji ste vi hrcak :lol:

Evo moje:
- U jednom pretincu isprintan naki web page. dvije potrosene cek-knjizice i kartica za telefon.
- U glavnom pretincu :D : novcanik, mali neseser sa sminkom :D, blacberry, pocket PC, velika krema Nivee za ruke, paklo bazooka zvaka :D, 6 USB driver-a, Paper-mate tecni papir u olovci
- U jos jednom pomocnom pretincu :lol: : 5 pakala zvaka :D, Ruby Tuesday gift kartica (vidi Titati i zaboravila :lol:), ID za posao, ID za skolu, velika snala za kosu, mala snala za kosu :lol:, jos jedan memory stick :? :D
- Naprijed zakacene 2 olovke, BC powder za glavobolju u jednom dzepicu, u drugom-vecem 2 sjajila za usne :D
- Sa trane u dzepu Dial hand sanatizer :lol: nisam ni znala da imam Titami :lol:
- U rafesuznom pregratku :lol: imam jos 3 memory stick-a, 2 fine gumice za kosu, hanzaplast, jos jedno sjajilo za usne i jos jedan ID (haman imam dva :lol:)
- Kljuceve za auto nosim u ruci ili u dzepu, kao i cvike (suncane), dok one sa futrolom za coravost imam trenutno na ocima, pa sam ih zaboravila :lol: a inace i njih nosim u tasni.

Ponekad nosim i charger-e za blackberry i pocket PC :lol: al' sam se pocela krivit' ko hunchback of Notre Dame :lol: :lol: pa sam to batalila...

Sta vi nosite sa sobom?
a kolika je ta tasna?? :-)

ti ko onaj sport billy crtic
Malo manja od one postarske :lol:

Ja one male tasnice nosim samo navece kad izadjem u kakav restoran i sl., a ovim danima samo velika tasna sa svim hakaratima :D ne znam ja kad rat moze opet da izbije, a ja nemam nijednog tampona ni memory stick-a :lol: :lol:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Vozdra_123 wrote:
Svemirski_Jebach wrote:hajd sto je sve bolesno al sto sve i pusi....u svake cigare i upaljac. ne moze se tako zdravo biti :D :D
jarane ja pusim 3 cigare dnevno...samo da eto skroz ne moram prestati.
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Svemirski_Jebach wrote:
Vozdra_123 wrote:
jarane ja pusim 3 cigare dnevno...samo da eto skroz ne moram prestati.
i ja sam ista :D Samo, ovih dana sam presla na pet :roll: Planiram opet prec na tri :oops:
I ne pamtim kada sam stavila cigare u tasnu :)
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

evo jedne minimalisticke :D
Image

i stvarno, ne treba vise nista (za izlazak na krace relacije) :D pare i licna u zadzepku :D
pitt

Post by pitt »

jel ti ono viri cijev waltera? :D:D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

kratka devetka :oops: :D
pitt

Post by pitt »

zmijaIzmaj wrote:kratka devetka :oops: :D
nadfam se da ljeti ne nosis......oruzije...ne torbicu :D:D Sport Billy :D:D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

ljeti ne nosim potkosulju :oops: :D :D
pitt

Post by pitt »

zmijaIzmaj wrote:ljeti ne nosim potkosulju :oops: :D :D
i to je dobro znati :D:D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

krhko je znanje :D a i zdravlje :D
pitt

Post by pitt »

zmijaIzmaj wrote:krhko je znanje :D a i zdravlje :D
znam da ti niti jednog a niti drugog ne manjka :D:D:D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

jel mi se to upucavas :oops: :D :D
pitt

Post by pitt »

zmijaIzmaj wrote:jel mi se to upucavas :oops: :D :D
zar moram reci javno? :D:D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

:D diskrecija zagarantovana :D
prleitihi

Post by prleitihi »

izvinjavam se što prekidam ovu romansu.. :oops: ..samo da pitam zmiugu..je li ono moja slika viri iza mobitela (samsung..samo da se zna.. :oops: ).. :oops: :D :D :D
Post Reply