Nisi ni ti daleko od menecHupjahalic@ wrote:jaca si, tj situirana si... gledaj mene.amalka wrote:Boldirano nemamA obavezno se tu nadje pokoja karamelica, krem-bananica... Uzas, ne znam kako se snalazim
jad i cemer.
![]()
Sta nosite po torbama/tasnama i dzepovima?
Moderator: anex
- cHupjahalic@
kad izbacim sendvice sa ove liste onda cu laganice moci i ostale stvari nabavljati, tj eliminisati.amalka wrote:Nisi ni ti daleko od mene![]()
![]()
P.S. ZABORAVILA SAM NA LISTU ZAKACITI DA UVIJEK MORAM IMATI I ZVAKACE GUME + VODA ZA ISPIRANJE USTA (na poslu imam cetkizu za zube i pastu
-
PITARKA_SA
mrtvih ljudi u torbi,al zvake nikadamlada i zelena wrote:ma mene bilo stid priznati ja uvijek ima i mini cetkicu za zube i pastu za zube..
i gotovo svaki dan ponesem jabuku umotanu u providnu foliju![]()
zvake nikad nemamako bas trebam zvaku
grebem se
nije to za mene,ja cim otvorim kutiju odma od carsije do kuce pojedem sve
jedino sta mi onda preostaje .GREBEM SE
-
Vozdra_123
#79 Re: Sta nosite po torbama/tasnama i dzepovima?
a kolika je ta tasna??Lucy01 wrote:Kazu da o muskarcu/zeni mnogo govori "prtljag" koji nosi svuda sa sobom. Mi zene smo u tome najgore, to po sebi sudim, jer vjecito vukljam stvari koje mi trebaju, koje mi ponekad trebaju, koje mi mogu zatrebati
i koje mi nikada dosad' nisu trebale
ali ih ipak nosim jer mi mogu zatrebati
Eh, na ovoj temi cete napisati sadrzaj svoje torbe/tasne ili dzepova za muske (ako koji ne nosi tasnu), pa da i na osnovu toga skontamo koji ste vi hrcak
![]()
Evo moje:
- U jednom pretincu isprintan naki web page. dvije potrosene cek-knjizice i kartica za telefon.
- U glavnom pretincu: novcanik, mali neseser sa sminkom
, blacberry, pocket PC, velika krema Nivee za ruke, paklo bazooka zvaka
, 6 USB driver-a, Paper-mate tecni papir u olovci
- U jos jednom pomocnom pretincu: 5 pakala zvaka
, Ruby Tuesday gift kartica (vidi Titati i zaboravila
), ID za posao, ID za skolu, velika snala za kosu, mala snala za kosu
, jos jedan memory stick
![]()
![]()
- Naprijed zakacene 2 olovke, BC powder za glavobolju u jednom dzepicu, u drugom-vecem 2 sjajila za usne![]()
- Sa trane u dzepu Dial hand sanatizernisam ni znala da imam Titami
- U rafesuznom pregratkuimam jos 3 memory stick-a, 2 fine gumice za kosu, hanzaplast, jos jedno sjajilo za usne i jos jedan ID (haman imam dva
)
- Kljuceve za auto nosim u ruci ili u dzepu, kao i cvike (suncane), dok one sa futrolom za coravost imam trenutno na ocima, pa sam ih zaboravilaa inace i njih nosim u tasni.
Ponekad nosim i charger-e za blackberry i pocket PCal' sam se pocela krivit' ko hunchback of Notre Dame
![]()
pa sam to batalila...
Sta vi nosite sa sobom?
ti ko onaj sport billy crtic
-
Vozdra_123
ko da ce to neko priznatiVingo wrote:Ocekivala sam bar jedno pakovanje durexa u ovih deset torbi....tc tc tc
-
Vozdra_123
gledaju previse americke reklame za lijekoveSvemirski_Jebach wrote:sta je ovo sve bolesno?
sve zene nose lijekove u torbama...![]()
-
Vozdra_123
to znas iz iskustvapitt wrote:bogami svaka cafirka ovdje nosi i par kondomaSejla wrote:Nikad se ne zna... šta može zatrebati...:D nikad se ne zna
:D
-
Vozdra_123
look who's talkingSvemirski_Jebach wrote:hajd sto je sve bolesno al sto sve i pusi....u svake cigare i upaljac. ne moze se tako zdravo biti![]()
-
FFK as Lucy01
#86 Re: Sta nosite po torbama/tasnama i dzepovima?
Malo manja od one postarskeVozdra_123 wrote:a kolika je ta tasna??Lucy01 wrote:Kazu da o muskarcu/zeni mnogo govori "prtljag" koji nosi svuda sa sobom. Mi zene smo u tome najgore, to po sebi sudim, jer vjecito vukljam stvari koje mi trebaju, koje mi ponekad trebaju, koje mi mogu zatrebati
i koje mi nikada dosad' nisu trebale
ali ih ipak nosim jer mi mogu zatrebati
Eh, na ovoj temi cete napisati sadrzaj svoje torbe/tasne ili dzepova za muske (ako koji ne nosi tasnu), pa da i na osnovu toga skontamo koji ste vi hrcak
![]()
Evo moje:
- U jednom pretincu isprintan naki web page. dvije potrosene cek-knjizice i kartica za telefon.
- U glavnom pretincu: novcanik, mali neseser sa sminkom
, blacberry, pocket PC, velika krema Nivee za ruke, paklo bazooka zvaka
, 6 USB driver-a, Paper-mate tecni papir u olovci
- U jos jednom pomocnom pretincu: 5 pakala zvaka
, Ruby Tuesday gift kartica (vidi Titati i zaboravila
), ID za posao, ID za skolu, velika snala za kosu, mala snala za kosu
, jos jedan memory stick
![]()
![]()
- Naprijed zakacene 2 olovke, BC powder za glavobolju u jednom dzepicu, u drugom-vecem 2 sjajila za usne![]()
- Sa trane u dzepu Dial hand sanatizernisam ni znala da imam Titami
- U rafesuznom pregratkuimam jos 3 memory stick-a, 2 fine gumice za kosu, hanzaplast, jos jedno sjajilo za usne i jos jedan ID (haman imam dva
)
- Kljuceve za auto nosim u ruci ili u dzepu, kao i cvike (suncane), dok one sa futrolom za coravost imam trenutno na ocima, pa sam ih zaboravilaa inace i njih nosim u tasni.
Ponekad nosim i charger-e za blackberry i pocket PCal' sam se pocela krivit' ko hunchback of Notre Dame
![]()
pa sam to batalila...
Sta vi nosite sa sobom?![]()
ti ko onaj sport billy crtic
Ja one male tasnice nosim samo navece kad izadjem u kakav restoran i sl., a ovim danima samo velika tasna sa svim hakaratima
-
Svemirski_Jebach
jarane ja pusim 3 cigare dnevno...samo da eto skroz ne moram prestati.Vozdra_123 wrote:look who's talkingSvemirski_Jebach wrote:hajd sto je sve bolesno al sto sve i pusi....u svake cigare i upaljac. ne moze se tako zdravo biti![]()
-
mamica papucarka
i ja sam istaSvemirski_Jebach wrote:jarane ja pusim 3 cigare dnevno...samo da eto skroz ne moram prestati.Vozdra_123 wrote:look who's talkingSvemirski_Jebach wrote:hajd sto je sve bolesno al sto sve i pusi....u svake cigare i upaljac. ne moze se tako zdravo biti![]()
I ne pamtim kada sam stavila cigare u tasnu
-
zmijaIzmaj
evo jedne minimalisticke

i stvarno, ne treba vise nista (za izlazak na krace relacije)
pare i licna u zadzepku 

i stvarno, ne treba vise nista (za izlazak na krace relacije)