Sto bi cika Sigmund rekao, letenje u snu podrazujeva seksualni nadrazaj.Drug_Tito wrote:Ja imam jedan san iz svog djetinstva sto je ostao u mom sjecanju. Svako je od nas sanjao kako leti ko djete. Ja sam sanjao da sam skocio sa jednog nebodera i da sam poceo letjeti ali isto tako padati. Par dana prije tog sna moj dajdza je poginuo na radnoj obavezi, naravno bila je zalost u kuci.
san
Moderator: anex
-
digger
-
mamica papucarka
ej, hebi ga onda. Ja vazda sanjam da letim. I to ono kao da zenski plivamdigger wrote:Sto bi cika Sigmund rekao, letenje u snu podrazujeva seksualni nadrazaj.Drug_Tito wrote:Ja imam jedan san iz svog djetinstva sto je ostao u mom sjecanju. Svako je od nas sanjao kako leti ko djete. Ja sam sanjao da sam skocio sa jednog nebodera i da sam poceo letjeti ali isto tako padati. Par dana prije tog sna moj dajdza je poginuo na radnoj obavezi, naravno bila je zalost u kuci.
ne znam jesam li nekad pricala, ali evo.
Duuugo sam sanjala jedan te isti san. Ko ja se vozim s liftom, a on se ne zaustavlja. Pritiscem ja ona dugmad, ali jok. I gledam ja spratovi se nizu, dok se na kraju ne otvori krov, a ja zajedno sa liftom izletim iz zgrade
I prije nekoliko godina, zovne me prijateljica koja zivi na petom spratu na kafu.
I udjem ja u zgradu i nesto mi mrsko bi tabanat pjeske, te se odlucim provozat liftom. Pritisnem peti sprat i lif krenu. I ide, i ide, i ide... i prodje peti sprat
I na kraju lift se zaustavi na 20-om spratu (to su oni neboderi u Sopingu)
Ja izasla ko pretucena.
Na kraju mi je rekla da nisam dovoljno teska, pa me je lift vozo. Valjda su se djeca po cijeli dan vozikala gore dole, pa stanri podesili da lift ne stane ako se vozi neko sa malom kilazom. Tako nesto
Hebala sam im sve po spisku.
-
mamica papucarka
jest basJessie B wrote:Kao u nekom crticumamica 31 wrote: ne znam jesam li nekad pricala, ali evo.
Duuugo sam sanjala jedan te isti san. Ko ja se vozim s liftom, a on se ne zaustavlja. Pritiscem ja ona dugmad, ali jok. I gledam ja spratovi se nizu, dok se na kraju ne otvori krov, a ja zajedno sa liftom izletim iz zgrade![]()
a sad sanjam kako moram preplivat do Braca. More crno, a oko mene velike ribe
a uvijek nesto sanjam
- danas
hah, evo sad sam se probudila... od sna...
sanjam da spavam... i neko se naginje nada mnom, i ljubi me u obraz i milki po glavi... ja otvorim oci i vidim da je to osoba prema kojoj sam nesto davno davno (nehoticno i u neznanju doduse, ali ipak) zgrijesila... i tu se probudim...
nisam sa tom osobom imala nikakvog kontakta vec duzi niz godina, niti na nju mislila... hmm...
sanjam da spavam... i neko se naginje nada mnom, i ljubi me u obraz i milki po glavi... ja otvorim oci i vidim da je to osoba prema kojoj sam nesto davno davno (nehoticno i u neznanju doduse, ali ipak) zgrijesila... i tu se probudim...
nisam sa tom osobom imala nikakvog kontakta vec duzi niz godina, niti na nju mislila... hmm...
-
rikardoreis
i ja nedavno sajnao nesto slicno...Jessie B wrote:Kao u nekom crticumamica 31 wrote: ne znam jesam li nekad pricala, ali evo.
Duuugo sam sanjala jedan te isti san. Ko ja se vozim s liftom, a on se ne zaustavlja. Pritiscem ja ona dugmad, ali jok. I gledam ja spratovi se nizu, dok se na kraju ne otvori krov, a ja zajedno sa liftom izletim iz zgrade![]()
odem u trzni centar, udjem u lift i on se srusi. izadjem, uzmem ona vrata od njega i pravo pred gazdu trznog:
-evo ti ovo, jebo te tvoj lift