RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
Moderator: anex
-
BIFF
#1 RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
Rafting klub "limitX" NUDI EXTRA POPUST ZA STUDENTE,UCENIKE OMLADINSKE I NEVLADINE ORGANIZACIJE!!!!
Staza je dužine 23 km. U cijenu raftinga je uključeno: profesionalna oprema za rafting, boravišna taksa, doručak, pauza rafting spusta uz kupanje i rucak(rostilj) u kanjonu Neretve, osiguranje od nezgode za dan raftinga.
Cijena ovog paketa je 80 km A UZ EXTRA POPUST ZA NAVEDENE KATEGORIJE CIJENA PAKETA IZNOSI 50 KM PO OSOBI.
kontakt:
telefon: 061 387 579 / 062 917 135
e-mail: [email protected]
Staza je dužine 23 km. U cijenu raftinga je uključeno: profesionalna oprema za rafting, boravišna taksa, doručak, pauza rafting spusta uz kupanje i rucak(rostilj) u kanjonu Neretve, osiguranje od nezgode za dan raftinga.
Cijena ovog paketa je 80 km A UZ EXTRA POPUST ZA NAVEDENE KATEGORIJE CIJENA PAKETA IZNOSI 50 KM PO OSOBI.
kontakt:
telefon: 061 387 579 / 062 917 135
e-mail: [email protected]
Last edited by BIFF on 28/07/2008 15:01, edited 1 time in total.
- karanana
#2 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
na zalost nisam iz ovih kategorija ali sam nezaposlen tako da bi mi ovaj popust puno znacio jer nas ide dvoje. moze li ovaj popust za mene ko za sarajevo-x forumasha pa da te odmah zvrcem da mi rezervises dva mjesta za ovu nedjelju?
hoce li se ovaj biff vise vracati na forum?
hoce li se ovaj biff vise vracati na forum?
-
BIFF
#3 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
Nije problem,svakako da cemo izaci u susret.Molio bi te da mi ostavis broj telefona ili da mi se javis na broj 061 387 579
- karanana
#4 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
eh hvala, super. tek dodjoh u kucu, pa je mozda malo kasno da zivkam. javim se sutra. hvala jos jednom.
-
BIFF
#5 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
7 najbrzih forumasa koji se jave rafting s extra popustom
- Pikova-dama
#7 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
@BIFF moze li malo detalja, kojim danima se ide, koliko ljudi minimalno mora biti, kada se treba prijaviti, kada i gdje uplatiti...Ako je potrebno da idem na PP reci, ali rekoh ovako da pitam pa da i raja cuju. Ja isto ne spadam niti u jednu od ovih kategorija, zaposlena sam ...steta hehe
Uglavnom, malo detalja...odavno zelim da probam rafting!!!!
-
zlajaBHF
#8 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
Vazi li to za nas koji studiramo vani
Bez zezze, planiram na rafting u julu, pa bi volio cuti malo vise detalja....
Unaprijed hvala !
Unaprijed hvala !
-
BIFF
#9 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
moze kako da ne...
Ne znam sta te tacno interesuje al pokusat cu sve da zaokruzim
Cijena,ono sto je i najbitnije, iznosi 70km ali za studente i vas forumase idemo sa 50 km
idealno bi bilo da ekipa broji minimalno 7 clanova(to se odnosi na ovu cijenu od 50 km)a mogli bi ici i sa jednim manje,znaci da vas je 6. u svim ostalim slucajevima 5 osoba i manje morali bi nekog sa strane staviti u vas camac
Okupljanje je u Konjicu,ljetna basta "Odeon",u starom gradu
E sad vrijeme dolaska u odeon,idealno bi bilo kad bi mogli doci od 9 do 10h,ali ako niste u mogucnosti moye i kasnije-Slijedi upoynavanje dobijate sendvice(uracunati u cijenu raftinga),( kafa,sokovi,alkohol nisi uracunati u cijenu raftinga),presvlacenje i polayak na Neretvu
Put od Odeona do starta mi obeybjedjujemo-Nakon sto dodjemo na start dobijate rafting opremu i krecemo na rafting,negdje na pola puta u kanjonu Neretve je rucak,rostiljada:cevapi,sudyukice,piletina,raznjici,pljeskavice salata(sto je takodje uracunato u cijenu),
dolayak u Konjic je otprilike oko 17h a i to moyemo korigovati prema vasoj zelji.Nakon dolaska po vasoj yelji moyemo se nastaviti druyiti u preljepoj ljetnoj basti Odeon odmah pored Neretve
Obeybjedeno je mjesto gdje se presvlacite i ostavljate licne stvari kao i pargking
nadam se dam sam uspio donekle prikayati kako izgleda taj jedan dan na raftingu,takodje ako ste yainteresovani ya nocenje moyemo vam i to organizovati
rafting radimo svaki dan u sedmici ukljucujuci i vikende!!!
ako imate dodatnih pitanja slobodno,tu smo da sve nejasnoce rascistimo
dino n.
Cijena,ono sto je i najbitnije, iznosi 70km ali za studente i vas forumase idemo sa 50 km
idealno bi bilo da ekipa broji minimalno 7 clanova(to se odnosi na ovu cijenu od 50 km)a mogli bi ici i sa jednim manje,znaci da vas je 6. u svim ostalim slucajevima 5 osoba i manje morali bi nekog sa strane staviti u vas camac
E sad vrijeme dolaska u odeon,idealno bi bilo kad bi mogli doci od 9 do 10h,ali ako niste u mogucnosti moye i kasnije-Slijedi upoynavanje dobijate sendvice(uracunati u cijenu raftinga),( kafa,sokovi,alkohol nisi uracunati u cijenu raftinga),presvlacenje i polayak na Neretvu
Put od Odeona do starta mi obeybjedjujemo-Nakon sto dodjemo na start dobijate rafting opremu i krecemo na rafting,negdje na pola puta u kanjonu Neretve je rucak,rostiljada:cevapi,sudyukice,piletina,raznjici,pljeskavice salata(sto je takodje uracunato u cijenu),
dolayak u Konjic je otprilike oko 17h a i to moyemo korigovati prema vasoj zelji.Nakon dolaska po vasoj yelji moyemo se nastaviti druyiti u preljepoj ljetnoj basti Odeon odmah pored Neretve
Obeybjedeno je mjesto gdje se presvlacite i ostavljate licne stvari kao i pargking
nadam se dam sam uspio donekle prikayati kako izgleda taj jedan dan na raftingu,takodje ako ste yainteresovani ya nocenje moyemo vam i to organizovati
dino n.
-
BIFF
#10 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
zlajaBHF wrote:Vazi li to za nas koji studiramo vani![]()
Unaprijed hvala !
svakako da vazi,pa tu smo da vam pomognemo
- Pikova-dama
#11 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
Ej super...ja nisam sigurna kad cu moci, zauzeta sam jedno vrijeme, ali u svakom slucaju, ima ovaj broj pa ti se javim ako sta budem planirala...Thanks...
-
BIFF
#12 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
SVAKAKO,DANAM SE DA SE I VIDIMO USKORO
dino
dino
-
jasminasab
#13 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
Ovo zvuci super zanimljivo.BIFF wrote:moze kako da ne...
dino n.
Samo, ja nisam nikad isla na rafting, pa moram da pitam ovo: koliko cesto se prevrcu camci ili raja ispada iz njih?
-
BIFF
#14 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
pa camci se veoma rijetko prevrcu,to je ono bas slucajnost-od ekipe koja sa mnom radi nikad niko se nije prevrnuo-rafting je dosta siguran i nije to nista previse extremno
- ranger
#15 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..
ee ljudi rafting je prava stvar, ja sam biovec 2 puta.....super....
ko voli prirodu, to je njegov teren....
provod zagarantovan, a sto je najvaznije, program mozete sami sebi prilagodit....
ljudi ljubazni, ma nema dalje....
ko voli prirodu, to je njegov teren....
provod zagarantovan, a sto je najvaznije, program mozete sami sebi prilagodit....
ljudi ljubazni, ma nema dalje....
-
BIFF