RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
BIFF

#1 RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by BIFF »

Rafting klub "limitX" NUDI EXTRA POPUST ZA STUDENTE,UCENIKE OMLADINSKE I NEVLADINE ORGANIZACIJE!!!!

Staza je dužine 23 km. U cijenu raftinga je uključeno: profesionalna oprema za rafting, boravišna taksa, doručak, pauza rafting spusta uz kupanje i rucak(rostilj) u kanjonu Neretve, osiguranje od nezgode za dan raftinga.
Cijena ovog paketa je 80 km A UZ EXTRA POPUST ZA NAVEDENE KATEGORIJE CIJENA PAKETA IZNOSI 50 KM PO OSOBI.

kontakt:

telefon: 061 387 579 / 062 917 135
e-mail: [email protected]
Last edited by BIFF on 28/07/2008 15:01, edited 1 time in total.
karanana

#2 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by karanana »

na zalost nisam iz ovih kategorija ali sam nezaposlen tako da bi mi ovaj popust puno znacio jer nas ide dvoje. moze li ovaj popust za mene ko za sarajevo-x forumasha pa da te odmah zvrcem da mi rezervises dva mjesta za ovu nedjelju?

hoce li se ovaj biff vise vracati na forum?
BIFF

#3 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by BIFF »

Nije problem,svakako da cemo izaci u susret.Molio bi te da mi ostavis broj telefona ili da mi se javis na broj 061 387 579
karanana

#4 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by karanana »

eh hvala, super. tek dodjoh u kucu, pa je mozda malo kasno da zivkam. javim se sutra. hvala jos jednom.
BIFF

#5 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by BIFF »

7 najbrzih forumasa koji se jave rafting s extra popustom
BIFF

#6 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by BIFF »

.
Pikova-dama

#7 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by Pikova-dama »

@BIFF moze li malo detalja, kojim danima se ide, koliko ljudi minimalno mora biti, kada se treba prijaviti, kada i gdje uplatiti...Ako je potrebno da idem na PP reci, ali rekoh ovako da pitam pa da i raja cuju. Ja isto ne spadam niti u jednu od ovih kategorija, zaposlena sam ...steta hehe :) Uglavnom, malo detalja...odavno zelim da probam rafting!!!!
zlajaBHF

#8 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by zlajaBHF »

Vazi li to za nas koji studiramo vani :mrgreen:

Bez zezze, planiram na rafting u julu, pa bi volio cuti malo vise detalja....

Unaprijed hvala !
BIFF

#9 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by BIFF »

moze kako da ne...

Ne znam sta te tacno interesuje al pokusat cu sve da zaokruzim

Cijena,ono sto je i najbitnije, iznosi 70km ali za studente i vas forumase idemo sa 50 km
idealno bi bilo da ekipa broji minimalno 7 clanova(to se odnosi na ovu cijenu od 50 km)a mogli bi ici i sa jednim manje,znaci da vas je 6. u svim ostalim slucajevima 5 osoba i manje morali bi nekog sa strane staviti u vas camac

Okupljanje je u Konjicu,ljetna basta "Odeon",u starom gradu
E sad vrijeme dolaska u odeon,idealno bi bilo kad bi mogli doci od 9 do 10h,ali ako niste u mogucnosti moye i kasnije-Slijedi upoynavanje dobijate sendvice(uracunati u cijenu raftinga),( kafa,sokovi,alkohol nisi uracunati u cijenu raftinga),presvlacenje i polayak na Neretvu
Put od Odeona do starta mi obeybjedjujemo-Nakon sto dodjemo na start dobijate rafting opremu i krecemo na rafting,negdje na pola puta u kanjonu Neretve je rucak,rostiljada:cevapi,sudyukice,piletina,raznjici,pljeskavice salata(sto je takodje uracunato u cijenu),
dolayak u Konjic je otprilike oko 17h a i to moyemo korigovati prema vasoj zelji.Nakon dolaska po vasoj yelji moyemo se nastaviti druyiti u preljepoj ljetnoj basti Odeon odmah pored Neretve

Obeybjedeno je mjesto gdje se presvlacite i ostavljate licne stvari kao i pargking

nadam se dam sam uspio donekle prikayati kako izgleda taj jedan dan na raftingu,takodje ako ste yainteresovani ya nocenje moyemo vam i to organizovati

rafting radimo svaki dan u sedmici ukljucujuci i vikende!!!

ako imate dodatnih pitanja slobodno,tu smo da sve nejasnoce rascistimo

dino n.
BIFF

#10 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by BIFF »

zlajaBHF wrote:Vazi li to za nas koji studiramo vani :mrgreen:

Bez zezze, planiram na rafting u julu, pa bi volio cuti malo vise detalja....

Unaprijed hvala !

svakako da vazi,pa tu smo da vam pomognemo
Pikova-dama

#11 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by Pikova-dama »

Ej super...ja nisam sigurna kad cu moci, zauzeta sam jedno vrijeme, ali u svakom slucaju, ima ovaj broj pa ti se javim ako sta budem planirala...Thanks...
BIFF

#12 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by BIFF »

SVAKAKO,DANAM SE DA SE I VIDIMO USKORO
dino
jasminasab

#13 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by jasminasab »

BIFF wrote:moze kako da ne...

Ne znam sta te tacno interesuje al pokusat cu sve da zaokruzim

Cijena,ono sto je i najbitnije, iznosi 70km ali za studente i vas forumase idemo sa 50 km
idealno bi bilo da ekipa broji minimalno 7 clanova(to se odnosi na ovu cijenu od 50 km)a mogli bi ici i sa jednim manje,znaci da vas je 6. u svim ostalim slucajevima 5 osoba i manje morali bi nekog sa strane staviti u vas camac

Okupljanje je u Konjicu,ljetna basta "Odeon",u starom gradu
E sad vrijeme dolaska u odeon,idealno bi bilo kad bi mogli doci od 9 do 10h,ali ako niste u mogucnosti moye i kasnije-Slijedi upoynavanje dobijate sendvice(uracunati u cijenu raftinga),( kafa,sokovi,alkohol nisi uracunati u cijenu raftinga),presvlacenje i polayak na Neretvu
Put od Odeona do starta mi obeybjedjujemo-Nakon sto dodjemo na start dobijate rafting opremu i krecemo na rafting,negdje na pola puta u kanjonu Neretve je rucak,rostiljada:cevapi,sudyukice,piletina,raznjici,pljeskavice salata(sto je takodje uracunato u cijenu),
dolayak u Konjic je otprilike oko 17h a i to moyemo korigovati prema vasoj zelji.Nakon dolaska po vasoj yelji moyemo se nastaviti druyiti u preljepoj ljetnoj basti Odeon odmah pored Neretve

Obeybjedeno je mjesto gdje se presvlacite i ostavljate licne stvari kao i pargking

nadam se dam sam uspio donekle prikayati kako izgleda taj jedan dan na raftingu,takodje ako ste yainteresovani ya nocenje moyemo vam i to organizovati

rafting radimo svaki dan u sedmici ukljucujuci i vikende!!!

ako imate dodatnih pitanja slobodno,tu smo da sve nejasnoce rascistimo

dino n.
Ovo zvuci super zanimljivo. :)

Samo, ja nisam nikad isla na rafting, pa moram da pitam ovo: koliko cesto se prevrcu camci ili raja ispada iz njih? :D Ja bas ne volim da ronim... :D
BIFF

#14 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by BIFF »

pa camci se veoma rijetko prevrcu,to je ono bas slucajnost-od ekipe koja sa mnom radi nikad niko se nije prevrnuo-rafting je dosta siguran i nije to nista previse extremno
ranger

#15 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by ranger »

ee ljudi rafting je prava stvar, ja sam biovec 2 puta.....super....
ko voli prirodu, to je njegov teren....
provod zagarantovan, a sto je najvaznije, program mozete sami sebi prilagodit....
ljudi ljubazni, ma nema dalje....
BIFF

#16 Re: RAFTING NA NERETVI-EXTRA POPUST ZA STUDENTE..

Post by BIFF »

svakako!!!
Post Reply