ma nije meni...veca_sa wrote:probaj nosat stolice na bascarsijskim nocima. lova ok al mana sto ne znas koliko i kad radis
prenijet cu mu i to, pa nek se raspita... hvala
Moderator: anex
ma nije meni...veca_sa wrote:probaj nosat stolice na bascarsijskim nocima. lova ok al mana sto ne znas koliko i kad radis
ok.. predlagala sam mu ja i SFF, ali je tamo uzasno tesko upasti ako nisi ranije radio... znam vjecne studente koji vec 7 godina zaredom rade, imaju prednostveca_sa wrote:sorry
ma nek se raspita to je bar 20 dana do mjesec al nek odma ide jer raja grabi pravo
ok.. predlagala sam mu ja i SFF, ali je tamo uzasno tesko upasti ako nisi ranije radio... znam vjecne studente koji vec 7 godina zaredom rade, imaju prednostveca_sa wrote:sorry
ma nek se raspita to je bar 20 dana do mjesec al nek odma ide jer raja grabi pravo
Ovo mi zvuci super, samo kada bi malo vise detalja napisala, pa et ako ti nije tesko podjeli s rajom sve sto znas o tome...jos bolje ako ima neki link vezano za ovospijun_KA wrote:Mala vijest za studentice, pa vidite hocete li se prijaviti ili ne
Agencija BTL Sarajevo angazira promoterke, te satnica nije losa 5 KM = 1h.
Oni se nalaze negdje kod francuske ambasade, a sve sto trebate da uradite jeste da se prijavite i kad bude posla oni ce vas zvati... Ako jos nesto saznam, javit cu vam, jer imam namjeru ujutro otici i popuniti prijavu
Pozz
ja sam u Stambolu, imal sta vako onlajnPegasus317 wrote:Autobusku kartu za Brčko, i raspali... ne vjerujem da bi ti trebalo više iod 3 dana da neđeš veoma dobro plaćen posao...daleko bolje plaćen, nego što bih ja mogaoBosanac sa dna kace wrote:pu spas i mene, hablam turkce, ingilazcu i nabadam spanish, javi ako ima kakog poslicaPegasus317 wrote:Ma ja se kontam bi li nešto pokrenuo u Junu, ili ne, a nikako da se odlučim... U svakom slučaju, ako budem, trebali bi mi poligloti...
Eto, imam vaša imena, pa ako bude šta, javljam PP-om
ijhhh, đe's bio prije... trebao mi je prije neko, ali sam se sada penzionisao...Bosanac sa dna kace wrote:ja sam u Stambolu, imal sta vako onlajnPegasus317 wrote:Autobusku kartu za Brčko, i raspali... ne vjerujem da bi ti trebalo više iod 3 dana da neđeš veoma dobro plaćen posao...daleko bolje plaćen, nego što bih ja mogaoBosanac sa dna kace wrote: pu spas i mene, hablam turkce, ingilazcu i nabadam spanish, javi ako ima kakog poslica
kardeşim javi ak bidne staPegasus317 wrote:ijhhh, đe's bio prije... trebao mi je prije neko, ali sam se sada penzionisao...Bosanac sa dna kace wrote:ja sam u Stambolu, imal sta vako onlajnPegasus317 wrote: Autobusku kartu za Brčko, i raspali... ne vjerujem da bi ti trebalo više iod 3 dana da neđeš veoma dobro plaćen posao...daleko bolje plaćen, nego što bih ja mogao![]()
Ne vjerujem da ima šta online, samo znam da mnogo uvoza iz Turske ide preko kompanija iz Brčkog i da su hablaši turkog na cijeni
tamam, canimBosanac sa dna kace wrote:kardeşim javi ak bidne staPegasus317 wrote:ijhhh, đe's bio prije... trebao mi je prije neko, ali sam se sada penzionisao...Bosanac sa dna kace wrote: ja sam u Stambolu, imal sta vako onlajn![]()
Ne vjerujem da ima šta online, samo znam da mnogo uvoza iz Turske ide preko kompanija iz Brčkog i da su hablaši turkog na cijeni
Evo mene to Cola interesuje, vazno je zaraditi, pa kao znas kako da se tu prijavim. Reci mi ili ovdje ili na pm.Hendrix wrote:Coca-cola u Hadžićima je zapošljavala ljeti radnike preko studentskog servisa, posao je poteži fizikanerski od nosanja gajbi do čišćenja , mislim da je dnevnica bila oko 30 KM , jaran mi je radio 20ak dana tamo.
Konobarisanjecemce wrote:Može li se malo oživiti ova tema? Zna li iko, ima li kakvih poslova da bi se mogli raditi preko ljeta na 3-4 mjeseca? Završio srednju pa mi treba sad nešto do početka fakulteta, ne možeš vječno od staraca živjeti