vrsta posla nije bitna, znaci u obzir dolazi i lijepljenje plakata, promocije (nista mi vise ne pada na pamet
Poslovi za ucenike za vrijeme ljetnog raspusta
Moderator: anex
-
Pearl
#1 Poslovi za ucenike za vrijeme ljetnog raspusta
zna li neko neku firmu u Sarajevu koja zaposljava (ili ima takvu firmu, poznanike i sl) srednjoskolce za vrijeme ljetnog raspusta?
vrsta posla nije bitna, znaci u obzir dolazi i lijepljenje plakata, promocije (nista mi vise ne pada na pamet
).. nesto za dzeparac, ne ocekuju se iznosi u rangu plata 
Last edited by Pearl on 06/05/2007 15:56, edited 1 time in total.
- flora.sa
e je.biga...ti bi i da radis, i da ti je blizu kuce...nije ti ovo Djerdancyprus wrote:Ma, slabo. Nešto malo nabadam engleski, ali u principu yok.Pegasus317 wrote:Hablaš li stranJSKe jezike?
P.S. Ovo u Hadžićima nije loše, al mrsko mi svaki dan ić u Hadžiće.
- taxi_driver
cyprus wrote:Ma, slabo. Nešto malo nabadam engleski, ali u principu yok.Pegasus317 wrote:Hablaš li stranJSKe jezike?
ma izgleda da je tebi mrsko raditi.napisao si post pa se pokajao.
á u koli sam i ja nekad davno radio preko studentskog,i mogu vam reci da sam za mjesec dana dobio lijepe pare.moglo se 15 dana na more a da jos i ostane kad se vratim kuci.
-
Pearl
jel mogu preko studentskog srednjskolci raditi? da kazem ovom decku da ide da se raspita za tu Colu...taxi_driver wrote:cyprus wrote:Ma, slabo. Nešto malo nabadam engleski, ali u principu yok.Pegasus317 wrote:Hablaš li stranJSKe jezike?
ma izgleda da je tebi mrsko raditi.napisao si post pa se pokajao.
á u koli sam i ja nekad davno radio preko studentskog,i mogu vam reci da sam za mjesec dana dobio lijepe pare.moglo se 15 dana na more a da jos i ostane kad se vratim kuci.
-
Svemirski_Jebach
jarane, ti si haman od onih sto trze pos'o a mole boga da ga ne nadju...e kaze nema posla...ima posla, samo bi svi bili direktori...cyprus wrote:Ma, haj mi samo objasnite kako se traži poso.
Radijo bi bilo šta (legalno), al samo nek je u Sarajevu. Ko će ba ić u Hadžiće, ne znam ni doć do tamo ().
da je nekako pred kucom, i da se plaho ne radi, da je duga pauza i da se moze narucak otici jedno sat i po...da se nikad vekendom ne radi i da je plata minimalno milju i dvjesto
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
hablam ja ja ja i jakilam wrote:Pegasus317 wrote: Hablaš li stranJSKe jezike?
imal igdje ista
- cyprus
Ljudi ne shvatate. De mi samo recite kako da nađem poso.Svemirski_Jebach wrote:jarane, ti si haman od onih sto trze pos'o a mole boga da ga ne nadju...e kaze nema posla...ima posla, samo bi svi bili direktori...cyprus wrote:Ma, haj mi samo objasnite kako se traži poso.
Radijo bi bilo šta (legalno), al samo nek je u Sarajevu. Ko će ba ić u Hadžiće, ne znam ni doć do tamo ().
da je nekako pred kucom, i da se plaho ne radi, da je duga pauza i da se moze narucak otici jedno sat i po...da se nikad vekendom ne radi i da je plata minimalno milju i dvjesto
![]()
![]()
P.S. Universal_Fuckeru moguće da si upravu.
- Simply_Red
eno ti bolan poljoprivrednici daju 30 km dnevno da strajkas. Obrati se hami, sifra ti je "krompir". Srebrenicani daju 100 kolko sam cuo, njihovu sifru ne znam, mada je sigurno nesto tipa "down down dodik" 
- Bosanac sa dna kace
pu spas i mene, hablam turkce, ingilazcu i nabadam spanish, javi ako ima kakog poslicaPegasus317 wrote:Ma ja se kontam bi li nešto pokrenuo u Junu, ili ne, a nikako da se odlučim... U svakom slučaju, ako budem, trebali bi mi poligloti...
Eto, imam vaša imena, pa ako bude šta, javljam PP-om
-
spijun_KA
Agencija BTL Sarajevo angazira promoterke, te satnica nije losa 5 KM = 1h.
Oni se nalaze negdje kod francuske ambasade, a sve sto trebate da uradite jeste da se prijavite i kad bude posla oni ce vas zvati... Ako jos nesto saznam, javit cu vam, jer imam namjeru ujutro otici i popuniti prijavu
Pozz
-
Hendrix
E j**** kolega , dnevnica od 30 KM je odlična u našim uslovima a tebi ako je mrsko otići sa Pofalića za 2 KM autobusom do Cole za 20 minuta onda ti je bolje da igraš Bingo i nadaš secyprus wrote:Ma, haj mi samo objasnite kako se traži poso.
A postoji mogućnost da upoznaš nekog s autom na poslu s kojim bi se mogo talit za prevoz zar ne?
Ali ne boj se ima jednostavnijih poslova samo treba čekat da dođu ....
- flora.sa
ne risecyprus wrote:Ma, haj mi samo objasnite kako se traži poso.
kako ides na more?
preko Travnika?
eto Hadzici daleko...uostalom koliko sam shvatila trazis sezonski posao, valjda mozes "ISTRPITI" mjesec dana u TIM DALEKIM HADŽIĆIMA...
a koliko se meni cini, tebi se ionako ne radi, cim god ovoliko naprđuješ.
-
Eshek
Autobusku kartu za Brčko, i raspali... ne vjerujem da bi ti trebalo više iod 3 dana da neđeš veoma dobro plaćen posao...daleko bolje plaćen, nego što bih ja mogaoBosanac sa dna kace wrote:pu spas i mene, hablam turkce, ingilazcu i nabadam spanish, javi ako ima kakog poslicaPegasus317 wrote:Ma ja se kontam bi li nešto pokrenuo u Junu, ili ne, a nikako da se odlučim... U svakom slučaju, ako budem, trebali bi mi poligloti...
Eto, imam vaša imena, pa ako bude šta, javljam PP-om
- taxi_driver
flora.sa wrote:ne risecyprus wrote:Ma, haj mi samo objasnite kako se traži poso.
![]()
kako ides na more?
preko Travnika?
eto Hadzici daleko...uostalom koliko sam shvatila trazis sezonski posao, valjda mozes "ISTRPITI" mjesec dana u TIM DALEKIM HADŽIĆIMA...
a koliko se meni cini, tebi se ionako ne radi, cim god ovoliko naprđuješ.
ma znas da prave sarajlije ne znaju ta sela okolo sarajeva.oni i na more idu avionom,tako da veze blage nemaju gdje je ilidza,hadzici,tarcin,pazaric i da ne nabrajam
- black
pa naravno kad je velikoj vecini bosna od kozije cuprije do marindvorataxi_driver wrote:
ma znas da prave sarajlije ne znaju ta sela okolo sarajeva.oni i na more idu avionom,tako da veze blage nemaju gdje je ilidza,hadzici,tarcin,pazaric i da ne nabrajam![]()
-
Pearl
zna li jos neko nesto osim coca-cole? decko je dosta slabasan, ali ako nista ne nadje, probat ce to...
izgleda da cu ipak trebati da konsultujem oglase
iako mi se vise svidjala varijanta nekog provjerenog poslodavca..
izgleda da cu ipak trebati da konsultujem oglase