Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
flora.sa wrote:bijah na moru i dobih iznenadnu želju da uradim piercing...
e sad, ako znate gdje je moguće to uraditi u Sa, koliko je sigurno, prednosti, mane, cijene..sve, sve, sve...
izvolite...
flora.sa
mene fino za ruku uzmes ..... i ja te vodim kod prijatelja u skenderiju i zavrsimo u sec. .... niti ce te boliti a ni po dzepu isto ......
ja sam nedavno bio kod njih ponovo ..... uradio jos jedan crtez .....
raja su prava ......
pupaaaaaaaaak a vidjecemo jos stogod usput, ne dajte mi da izadjem odatle ko svajcarski sir ma bi ja rado i obrvu ali gdje cu takva na posao
radis u NGO... ...mozes sa piercingom
imam ja jos jedan posao pored tog, onaj kojim placam racune e na taj ne mogu...odoh trazit drugi posao gdje ce mi probusena obrva biti bonus...kao recimo u buybook-u
anais_nin wrote:
pupaaaaaaaaak a vidjecemo jos stogod usput, ne dajte mi da izadjem odatle ko svajcarski sir ma bi ja rado i obrvu ali gdje cu takva na posao
radis u NGO... ...mozes sa piercingom
imam ja jos jedan posao pored tog, onaj kojim placam racune e na taj ne mogu...odoh trazit drugi posao gdje ce mi probusena obrva biti bonus...kao recimo u buybook-u
...doduse, ima ona jedan dobar konobar (odnosno bio je...nisam ga vidjela odavno)...
Bumbar wrote:
...doduse, ima ona jedan dobar konobar (odnosno bio je...nisam ga vidjela odavno)...
u karabitu? jos uvijek tamo radi...i koliko znam nema cure (barem nije imao prije jedno mjesec dana), ali brate mlado meso, mislim da je '80 ili tako nesto...
meni je bolji jedan izbuseni u City Pub-u, miljence moje al' na Slogu sam posebno slaba
Bumbar wrote:
u karabitu? jos uvijek tamo radi...i koliko znam nema cure (barem nije imao prije jedno mjesec dana), ali brate mlado meso, mislim da je '80 ili tako nesto...
meni je bolji jedan izbuseni u City Pub-u, miljence moje al' na Slogu sam posebno slaba
hahaha...nas tri smo se jedan period uvaljivale u karabit i o sexu raspravljale i to za njegov sto. mi kad god tamo natjeramo ga da nam donese cokoladice.
Eto vidis nisam tog u pub-u ziknula...trebalo bi se na kafu na pauzi otici
Bumbar wrote:
hahaha...nas tri smo se jedan period uvaljivale u karabit i o sexu raspravljale i to za njegov sto. mi kad god tamo natjeramo ga da nam donese cokoladice.
Eto vidis nisam tog u pub-u ziknula...trebalo bi se na kafu na pauzi otici
ma samo zipa opasni su ti ono igraci u PUBu, ima ih dosta pozenjenih a ne nose vere