koga bolan?bez_ideje wrote:@Mistik-pa ubacis u sjeckalicu i stisnes par puta
Bjeli luk? Lignje?
Moderator: anex
koga bolan?bez_ideje wrote:@Mistik-pa ubacis u sjeckalicu i stisnes par puta
ja nisam gotovanbaustelac wrote:Haman da je postala moda ne znati (nista) kuhati i time se ponositi.. pogotovu medju zeMskinjem.
Moje misljenje je da kome je mrsko kuhati, mrsko mu je i ustati, mrsko mu je i raditi, sve mu je mrsko.... jednom rijecju gotovan
da,i sto je tu uopste problemladyblue18 wrote:U toj tvojoj tamo sredini meni se cini da rijetko ko kuha uopste.ljubav_aha wrote:
u mojoj sredini ,muzevi skuhaju kad zene nemaju vremena ,znaci,kuhaju oboje,kad imaju vremena ,nema iskljuvice tradicionalne uloge zene![]()
nije kvalitete licnosti, al' poprilicno mjerilo kvalitete zivljenjaljubav_aha wrote:da,i sto je tu uopste problemladyblue18 wrote:U toj tvojoj tamo sredini meni se cini da rijetko ko kuha uopste.ljubav_aha wrote:
u mojoj sredini ,muzevi skuhaju kad zene nemaju vremena ,znaci,kuhaju oboje,kad imaju vremena ,nema iskljuvice tradicionalne uloge zene![]()
za razliku od tvoje sredine,kuhanje nije mjerilo kvaliteta licnosti
ljubav_aha wrote:
da,i sto je tu uopste problemza razliku od tvoje sredine,kuhanje nije mjerilo kvaliteta licnosti
kuhanje ili ne,nema veze sa modom,vec sa nacinon i stilom zivota; u bivosj jugi ili danas u BiH razvijena "kultura nekuhanja" ,jednsotavno svi su kuhali,jer su morali.baustelac wrote:Haman da je postala moda ne znati (nista) kuhati i time se ponositi.. pogotovu medju zeMskinjem.
Moje misljenje je da kome je mrsko kuhati, mrsko mu je i ustati, mrsko mu je i raditi, sve mu je mrsko.... jednom rijecju gotovan
kako su opste zakljucila da pljujem ,ne pretjerujladyblue18 wrote:ljubav_aha wrote:
da,i sto je tu uopste problemza razliku od tvoje sredine,kuhanje nije mjerilo kvaliteta licnosti
![]()
prvo ne zaboravi da ti dolazis iz ove nase sredine po kojoj tako velikodusno stalno pljujes.
Drugo, ne lupaj zivota ti i ne pricaj stvari koje ovdje niko nije spomenuo.
Allahselamet.
armin.i.am wrote:nije kvalitete licnosti, al' poprilicno mjerilo kvalitete zivljenja![]()
armin.i.am wrote:nesto razmisljam, po njenom u Americi se drugacije zivi![]()
a mislio sam da samo imaju vise sminkerskih fast food-ova
pa bijeli luk covjece......ubacis i persun i sol....prosjeckas ,natrackas po lignjama,prevrnes koji minut.......Mistik_ wrote:koga bolan?bez_ideje wrote:@Mistik-pa ubacis u sjeckalicu i stisnes par puta
Bjeli luk? Lignje?
zato sto su izvjestaceno idiotska nacijaljubav_aha wrote:armin.i.am wrote:nije kvalitete licnosti, al' poprilicno mjerilo kvalitete zivljenja![]()
ovde idu na kurseve kuhanja,a nikad nemaju vremena za kuhanje,znaci,kuhanje je vise oblik relaksacije ili hobi
niza srednaj klasa kuha iz konzervi i vrecica,visa klasa jede svjezu hranu,kao je opisala bez_ideje
nije meni jeftinije gotovo..a i nisam ljubitelj hrane vaniljubav_aha wrote:meni je jeftinije kupiti kavlitetno jelo ,umjesto skuhatiplain vanilla wrote:Ne volim kuhati samo za sebe..cini mi se kao uzaludan trud..
Za druge, nije mi mrsko
oni koji ne cijene svoj novcanik a pogotovo svoj organizamljubav_aha wrote:da li se upitao KO jede fast foodarmin.i.am wrote:nesto razmisljam, po njenom u Americi se drugacije zivi![]()
a mislio sam da samo imaju vise sminkerskih fast food-ova
u BiH je mnogo vise debele djece zadnjih 20 godina,nove generacije su mnogo vise debeluhiarmin.i.am wrote:zato sto su izvjestaceno idiotska nacijaljubav_aha wrote: ovjde idu na kurseve kuhanja,a nikad nemaju vremena za kuhanje,znaci,kuhanje je vise oblik relaksacije ili hobi
niza srednaj klasa kuha iz konzervi i vrecica,visa klasa jede svjezu hranu,kao je opisala bez_ideje![]()
![]()
![]()
prosjecna tezina tvojih sugrađana je daleko iznad nasih... a to je samo hobi...
Naughty America![]()
deiftivnoplain vanilla wrote:nije meni jeftinije gotovo..a i nisam ljubitelj hrane vani
kad sam sama duzi period, spremim ja sebi nesto za jelo, ali to nisu jela zbog kojih cu biti par sati u kuhinji i poslije prati tonu sudja
u BiH je mnogo vise djece koja nemaju sta jesti zadnjih 20 godinaljubav_aha wrote:u BiH je mnogo vise debele djece zadnjih 20 godina,nove generacije su mnogo vise debeluhiarmin.i.am wrote:zato sto su izvjestaceno idiotska nacijaljubav_aha wrote: ovjde idu na kurseve kuhanja,a nikad nemaju vremena za kuhanje,znaci,kuhanje je vise oblik relaksacije ili hobi
niza srednaj klasa kuha iz konzervi i vrecica,visa klasa jede svjezu hranu,kao je opisala bez_ideje![]()
![]()
![]()
prosjecna tezina tvojih sugrađana je daleko iznad nasih... a to je samo hobi...
Naughty America![]()
![]()
debljina u SAD nije iskljuciv rezultat ne-kuhanja
to ti je sad moda, ne kuhaš, zarađuješ više od njega i sl.baustelac wrote:Haman da je postala moda ne znati (nista) kuhati i time se ponositi.. pogotovu medju zeMskinjem.
ti si ziasta cudan, i vlro derpmirana licnostarmin.i.am wrote:u BiH je mnogo vise djece koja nemaju sta jesti zadnjih 20 godinaljubav_aha wrote:
u BiH je mnogo vise debele djece zadnjih 20 godina,nove generacije su mnogo vise debeluhi![]()
debljina u SAD nije iskljuciv rezultat ne-kuhanja![]()
jah, hajmo mak na konac i spomenut onih 1% genetskih nasljednosti u vezi gojaznosti![]()
ne zelim vise na tu temu![]()