sad,ozbiljno
Licno,ne volim kuhati,jer ne volim provoditi vrijeme u kuhinji,plus nisam orijentirana teskom gurmanluku
Koji su vasi razlozi
Moderator: anex
Halcyon wrote:Ovo k'o statusi na Facebooku.
Muskarci, koji i uzivaju u kuhanju, vole da uvijek prave nesto novo i drugacije, kao mojX2000 wrote:upravo pricamo o tome...
al sto se mora, mora se.
nego, kako postoje zene koje ne vole kuhati, tako postoje i muskarci koji ne vole voziti (poput mog). No, najgore je sto on ne voli ni kuhati, a poguzija je, sto jest, jest.
E kako da ga nagovorim da preuzme kuhanje na sebe... Ja nemam nista protiv voznje, rado cu ga odvesti gdje god hoce, samo da ne kuham
A necu puno ni zanovijetati ako me doceka gotov rucak. Kakav god da je.
Halcyon wrote:Ovo k'o statusi na Facebooku.
alica.k wrote:ne volim kuhat hranu koju ne volim jest.
voce i povrce samo pod prijetnjom smrcu bih dotakla rukom.
sve ostalo - bring it on.
kod mene nije problem nepostojanje talenta,ja jednostavno ne volim kuhatiMa.Le.Na wrote:...zato sto ne znam kuhati
veze namam s kuhanjem
nemam ni osjecaja
antitalenat
sto se moze zeznut - ja cu zeznut
ma jedem jaladyblue18 wrote:alica.k wrote:ne volim kuhat hranu koju ne volim jest.
pa sta onda jedes, ali fakat
pa mozda nogama kuhaladyblue18 wrote:alica.k wrote:ne volim kuhat hranu koju ne volim jest.
pa sta onda jedes, ali fakat
ma ne svaki dan, dva tri puta sedmicno neki rucak(samo ne jaja za veceruAllenass wrote:Ja ću i gladovati i jesti bilo šta, samo da ne kuham. Malo je reći da ne volim, i ne vjerujem da ću ikad.
Toliko truda za nešto što će se u par minuta pojesti i tako sve iznova svaki dan.
Allenass wrote:Ja ću i gladovati i jesti bilo šta, samo da ne kuham. Malo je reći da ne volim, i ne vjerujem da ću ikad.
Toliko truda za nešto što će se u par minuta pojesti i tako sve iznova svaki dan.
pa muz ce kuhatiarmin.i.am wrote: pitanje za forumasice, kako zamisljate zivote u vlastitoj porodici ako ne znate kuhati(ne kazem da morate samo vi kuhati) ali da nikako ne kuhate, bas i ne ide
Jasta ce.ljubav_aha wrote: pa muz ce kuhati
Pa mozes to i tako posmatrati, a mozes i posmatrati kroz osmijehe na licima kada napravis nesto dobro. I to se ne moze mjeriti sa tim "pojest ce se za par minuta".Allenass wrote: Toliko truda za nešto što će se u par minuta pojesti i tako sve iznova svaki dan.
Ma.Le.Na wrote:...zato sto ne znam kuhati
veze namam s kuhanjem
nemam ni osjecaja
antitalenat
sto se moze zeznut - ja cu zeznut