Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zanimaju me kratkotrajne tetovaze jeli ima to u sarajevu? koliko traju? jeli to ono nesto sa kanom kao na moru(sto mi se cini bezze) ili imaju neke kvalitetnije metode
Ja sam cuo od ljudi sto nesto znaju o tetovazama, da se te kratkotrajne niposto ne rade!
Tetovaza moze biti samo na jedan nacin,jer ne moze on tebi hirurski pogoditi milimetarsku dubinu na kojoj pigment kao nece ostati zauvjek pod kozom!
Jednostavno ili radi pravu ili ne radi nikakvu...
Htio sam i ja to "privremeno",pa se odlucio za trajnu,evo sada sakupljam sablone i crtam sebi da uradim "pravu" tetovazu...
Kako mislis niposto ne rade? U smislu nemoguce ili nije preporucljivo?
OK, nema kod nas, odnosno ja barem nisam vidjela,ali u Splitu imaju te privremene koje "izbljede" za 4 do 5 godina i mislim da cu ove godine da se pocastim jednom. Ali, ako imas sta da kazes, napisi, da se ne zeznem
Bilo je prije par dana na jednom njemackom kanalu reportaza o tome i kazu da to ni u kom slučaju ne radimo jer oni koji su već nasjeli imaju tetovaze vec po 10 i vise godina a tetovaza je jos uvijek kao i prvog dana pa preporučuju da se kanimo "kratkotrajnih" tetovaža
O.o wrote:Kako mislis niposto ne rade? U smislu nemoguce ili nije preporucljivo?
U smislu da je nemoguce pa tako nije preporucljivo
Drugo je henna i ostale tehnike koje su u stvari bodypainting (tj. na povrsini koze) Tetovaza ostavlja pigment ispod slojeva epitela koji ostaje tu...
I drugo,ako radis tetovazu nemoj ici "kod tamo jednog"...
Moj jaran radi tetovaže i za ove privremene nije oduševljen uopšte , kaže može se to uraditi nije problem , neće vječno ostati ali je fol što kad otpada ne ide ravnomjerno nego ti se desi da ti se skine trećina slike ili pola pa onda to idiotski izgleda kad imaš ko pola tetovaže.
Sa kanom ti traje oko 15dana,a imas i kratkotrajnu tintu na 3god.
Za Sarajevo ne znam,mozda na Ilidzi ona ima tu tintu,ja sam radila dugotrajnu tako da mi je to nebitno.Sretno
Privremene tetovaže u Sarajevu radi Amela. Garancija 3 godine, prirodne boje, boja ide do 4 sloja kože. Ima katalog slika a možeš i ti donijeti svoju, treba je luda ko struja (pozitivno), meni je za 15 minuta skontala karakter i uradila unikat tetovažu na plečki tribal-sirena. Radi takođe i tatoo-šminkanje, na isti način.
svak normalan ce ti rec da ne radis "privremenu" tetovazu. kako je meni objasnio decko "to ispada, i onda bude sve sareno"... il uradi pravu il nemoj nikakvu (a ako hoces privremenu onda bolje nemoj nikakvu)
Šole wrote:Privremene tetovaže u Sarajevu radi Amela. Garancija 3 godine, prirodne boje, boja ide do 4 sloja kože. Ima katalog slika a možeš i ti donijeti svoju, treba je luda ko struja (pozitivno), meni je za 15 minuta skontala karakter i uradila unikat tetovažu na plečki tribal-sirena. Radi takođe i tatoo-šminkanje, na isti način.
Ko je to ima li stranicu il slicno gdje se nalazi i cjene i to
ja se na svojoj kozi uvjerih da nepostoje privremene tetovaze, svaka pa cak i ona za koju ti kazu da je privremena ce ostati najmanje 15-tak godina i samo ce blijediti i nisa vise..ostaje opet trag. ako tetovaza onda prava.
ja sam nasjela na tu privremenu prije 7-8 godina i jos uvijek je imam,ista kao i prvog dana. mada sam je prije par dana prepravila pravom i dodala par detalja