Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
B3laj

#1 Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?

Post by B3laj »

Zna li ko gdje se moze kupiti kesa/vreca leda u kockama u Sa? Neke prodavnice, trzni centri?
Mislim na one standarne kocke leda po kafanama, pravougaone, suplje u sredini itd...
:)
melb26sa

#2 Re: Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?

Post by melb26sa »

B3laj wrote:Zna li ko gdje se moze kupiti kesa/vreca leda u kockama u Sa? Neke prodavnice, trzni centri?
Mislim na one standarne kocke leda po kafanama, pravougaone, suplje u sredini itd...
Ja sam to jedino vidjela u Americkom PX na Butmiru - mislim da je bila kesa leda za $1.99. Ne znam koliko je sada nisam bila tamo od oktobra prosle godine.
A-R-N-I

#3 Re: Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?

Post by A-R-N-I »

B3laj wrote:Zna li ko gdje se moze kupiti kesa/vreca leda u kockama u Sa? Neke prodavnice, trzni centri?
Odes do prvog kafica, ljubazno trazis kesu leda :D :D :D , konobaru ostavis na kafu :D :D
B3laj

#4 Re: Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?

Post by B3laj »

melb26sa wrote:
Ja sam to jedino vidjela u Americkom PX na Butmiru - mislim da je bila kesa leda za $1.99. Ne znam koliko je sada nisam bila tamo od oktobra prosle godine.
Gdje dodje tacno taj americki PX? :)

@dobra je i ta varijanta sa kafanom, ali ipak me zanima nesto dugorocno.
B3laj

#5 Re: Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?

Post by B3laj »

pravo mi je bezze da nasi trzni centri to nemaju... to je u svijetu standard i na benziskim pumpama.
melb26sa

#6 Re: Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?

Post by melb26sa »

B3laj wrote:
melb26sa wrote:
Gdje dodje tacno taj americki PX? :)

@dobra je i ta varijanta sa kafanom, ali ipak me zanima nesto dugorocno.
EU/Nato baza Butmir. Trebace ti neko da te uvede. Sumnjam da moja vojna kartica prolazi tamo.
In_side

#7 Re: Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?

Post by In_side »

Imas te kocke kupiti u Merkatoru , upakovane su u kesice .Ubacis ih u fridz e eto ga
Post Reply