Mislim na one standarne kocke leda po kafanama, pravougaone, suplje u sredini itd...
Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?
Moderator: anex
-
B3laj
#1 Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?
Zna li ko gdje se moze kupiti kesa/vreca leda u kockama u Sa? Neke prodavnice, trzni centri?
Mislim na one standarne kocke leda po kafanama, pravougaone, suplje u sredini itd...

-
melb26sa
#2 Re: Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?
Ja sam to jedino vidjela u Americkom PX na Butmiru - mislim da je bila kesa leda za $1.99. Ne znam koliko je sada nisam bila tamo od oktobra prosle godine.B3laj wrote:Zna li ko gdje se moze kupiti kesa/vreca leda u kockama u Sa? Neke prodavnice, trzni centri?
- A-R-N-I
#3 Re: Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?
Odes do prvog kafica, ljubazno trazis kesu ledaB3laj wrote:Zna li ko gdje se moze kupiti kesa/vreca leda u kockama u Sa? Neke prodavnice, trzni centri?
-
B3laj
#4 Re: Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?
Gdje dodje tacno taj americki PX?melb26sa wrote:Ja sam to jedino vidjela u Americkom PX na Butmiru - mislim da je bila kesa leda za $1.99. Ne znam koliko je sada nisam bila tamo od oktobra prosle godine.B3laj wrote:Zna li ko gdje se moze kupiti kesa/vreca leda u kockama u Sa? Neke prodavnice, trzni centri?
@dobra je i ta varijanta sa kafanom, ali ipak me zanima nesto dugorocno.
-
B3laj
#5 Re: Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?
pravo mi je bezze da nasi trzni centri to nemaju... to je u svijetu standard i na benziskim pumpama.
-
melb26sa
#6 Re: Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?
EU/Nato baza Butmir. Trebace ti neko da te uvede. Sumnjam da moja vojna kartica prolazi tamo.B3laj wrote:Gdje dodje tacno taj americki PX?melb26sa wrote:Ja sam to jedino vidjela u Americkom PX na Butmiru - mislim da je bila kesa leda za $1.99. Ne znam koliko je sada nisam bila tamo od oktobra prosle godine.B3laj wrote:Zna li ko gdje se moze kupiti kesa/vreca leda u kockama u Sa? Neke prodavnice, trzni centri?
@dobra je i ta varijanta sa kafanom, ali ipak me zanima nesto dugorocno.
- In_side
#7 Re: Gdje ima kupiti led (ice cubes) u Sarajevu?
Imas te kocke kupiti u Merkatoru , upakovane su u kesice .Ubacis ih u fridz e eto ga
-
wanderall