farmerice-preporuke

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
iceman ze

#1 farmerice-preporuke

Post by iceman ze »

Koje po vama su najbolji izbor farmerica danas U Sarajevu, ja sam inace uglavnom Levisove dosad nosio, htio bih da malo promjenim, a opet da nisu pretjerano skupe......oko 120 KM (gore-dole)........ako znate neku radnju, sa dobrom robom......gledao sam u Tailoru.....oko 124 KM nisu lose...... :-)
black

Post by black »

ako vec ganjas markice Taliora zaobidji...

a kad smo vec kod pantalona :D dje mogu naci samtne ali da su dole blago trapez..:D
medda

Post by medda »

@black
I meni se svidjaju sametne trapez i imam ih nekoliko ali nisu bas prakticne. Samet operes 2-3x i droha ispane. Nema veze ni koja je marka, jednostavno takav materijal.
black

Post by black »

medda wrote:@black
I meni se svidjaju sametne trapez i imam ih nekoliko ali nisu bas prakticne. Samet operes 2-3x i droha ispane. Nema veze ni koja je marka, jednostavno takav materijal.
ma imam ih i ja ali ostarile :) i ne trazim ni markirane ..dovoljno je da nosim nekoliko mjeseci..ali cini mi se da je tesko naci..bilo sta za nas sto nismo trendi...;)
Better Man

#5 Re: farmerice-preporuke

Post by Better Man »

iceman ze wrote:Koje po vama su najbolji izbor farmerica danas U Sarajevu, ja sam inace uglavnom Levisove dosad nosio, htio bih da malo promjenim, a opet da nisu pretjerano skupe......oko 120 KM (gore-dole)........ako znate neku radnju, sa dobrom robom......gledao sam u Tailoru.....oko 124 KM nisu lose...... :-)
Traperice ili farmerice, kako ko voli reč češ teško nači u Sarajevu. Kad to kažem mislim na kvalitet. Levis je kultna firma, ali postoji još jedna koja spada u sami vrh kvalitete, a to je Diesel kojeg nažalost ne možete nači u Sarajevu. Bila je radnja preko puta pošte kod vječne vatre gdje su se mogle kupit Diesel traperice, ali je zatvorena i tu je bio otvoren Reebok, koji je takođe zatvoren. Što se tiće cijene, teško češ za te pare nači dobre traperice. Ja sam prije 2 godine platio Diesel traperice 280 KM. Jest da sam ih platio skupo, ali sam uspio nači svoju broj i na meni stoje savršeno. Jedino ti ostaje da opet pogledaš neki Levis model ili da vidiš da li šta se može nači u Tuzli ili Banja Luci, a ako ne onda ti je najbolje da ako budeš u prilici da odeš do Zagreba, jer tamo zaista možeš nači šta hočeš. Jest da je tamo možda malo skuplje, ali za kvalitet i nešto što ti dobro stoji ne treba štedjeti.
pjega

Post by pjega »

ma ko jos nosi trapez hlace? ili mozda mislite ono sto se zove 'boot cut' ili 'straight leg' odnosno hlace koje nisu uze pri clanku nego idu ravno od kuka i malo su sire od onih sto zaustave krv oko clanka? :-D

levis su jos uvijek najbolje hlace, mada ne vise toliko u 501 izdanju. ima sada 'naprednijih' modela.
medda

Post by medda »

@black

ja prije par mjeseci kupila sametne, trapez i to jos onu demode :-) smedju boju od Mexx...pa ako ima u SA kupiti mexx, mozes pogledati.
Pearl

Post by Pearl »

black wrote:
ma imam ih i ja ali ostarile :) i ne trazim ni markirane ..dovoljno je da nosim nekoliko mjeseci..ali cini mi se da je tesko naci..bilo sta za nas sto nismo trendi...;)
bilo je na pijaci ciglane nedavno...muske i zenske..smedja i svijetlo-maslinasta... mada i tamo sad pocinju sa trendi stilovima.. :) bar sto se velicina tice... :S
amrica

Post by amrica »

Varteks Levi's u Skenderiji
Salko sto je u vodu skako

#10 Re: farmerice-preporuke

Post by Salko sto je u vodu skako »

iceman ze wrote:Koje po vama su najbolji izbor farmerica danas U Sarajevu, ja sam inace uglavnom Levisove dosad nosio, htio bih da malo promjenim, a opet da nisu pretjerano skupe......oko 120 KM (gore-dole)........ako znate neku radnju, sa dobrom robom......gledao sam u Tailoru.....oko 124 KM nisu lose...... :-)
moj sajet pierre cardin i gardeur :kravata: cijena je oko 70 eurica ali stvarno dobijes stvari vrijedne tih para :kravata:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

ja kupila u With Boyu u Merkatoru (valjda sam dobro napisala :D ) prije tri godine i evo jos ih ne skidam. Cak su kvalitetnije od svih onih koje sam vidjala u AT.
I to ih kupila na snizenju od 50%. Tek sad su se pocela derat na guzovima i evo sve gledam gdje da nadjem kakvu masinu da ustopam. Tako mi je zao sto takve hlace vise nigdje ne mogu naci :( I ove godine sam gledala u Merkatoru, ali nije bilo. :(
Lace

Post by Lace »

black wrote:
ih vama koji niste trendi je najteze naci nesto...jer to sto nosite je nekad bilo trendi i sada ga tesko mozes naci :)
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Jessie B wrote:
mamica papucarka wrote:ja kupila u With Boyu u Merkatoru (valjda sam dobro napisala :D ) (
Naravno da nisi :D
http://www.witboy.com/
dobro sam prosla :lol: Jedno slovo i enter :lol:
inace, ciji je witboy??? Americki???
funaki

Post by funaki »

pjega wrote:ma ko jos nosi trapez hlace? ili mozda mislite ono sto se zove 'boot cut' ili 'straight leg' odnosno hlace koje nisu uze pri clanku nego idu ravno od kuka i malo su sire od onih sto zaustave krv oko clanka? :-D

levis su jos uvijek najbolje hlace, mada ne vise toliko u 501 izdanju. ima sada 'naprednijih' modela.

512 ''boot cut'' su OK!
170 KM, Varteks, zadovoljan :D
zena21

Post by zena21 »

funaki wrote:
pjega wrote:ma ko jos nosi trapez hlace? ili mozda mislite ono sto se zove 'boot cut' ili 'straight leg' odnosno hlace koje nisu uze pri clanku nego idu ravno od kuka i malo su sire od onih sto zaustave krv oko clanka? :-D

512 ''boot cut'' su OK!
meni bi trebale 513... 512 su mi male :oops: :lol: :lol: :lol:
funaki

Post by funaki »

zena21 wrote:
funaki wrote:

512 ''boot cut'' su OK!
meni bi trebale 513... 512 su mi male :oops: :lol: :lol: :lol:
Imaju 507, ako ne volis dugmice... :lol: :lol: :lol:

P.S. uvuci se nekako :D
iceman ze

Post by iceman ze »

gdje ima kupiti P.Cardin u Sarajevu.......volio bih pogledati......th. :-)
upala

Post by upala »

GAS :D

(imas u s.c. wisa)
Post Reply