farmerice-preporuke
Moderator: anex
- iceman ze
#1 farmerice-preporuke
Koje po vama su najbolji izbor farmerica danas U Sarajevu, ja sam inace uglavnom Levisove dosad nosio, htio bih da malo promjenim, a opet da nisu pretjerano skupe......oko 120 KM (gore-dole)........ako znate neku radnju, sa dobrom robom......gledao sam u Tailoru.....oko 124 KM nisu lose...... 
- black
ma imam ih i ja ali ostarilemedda wrote:@black
I meni se svidjaju sametne trapez i imam ih nekoliko ali nisu bas prakticne. Samet operes 2-3x i droha ispane. Nema veze ni koja je marka, jednostavno takav materijal.
- Better Man
#5 Re: farmerice-preporuke
Traperice ili farmerice, kako ko voli reč češ teško nači u Sarajevu. Kad to kažem mislim na kvalitet. Levis je kultna firma, ali postoji još jedna koja spada u sami vrh kvalitete, a to je Diesel kojeg nažalost ne možete nači u Sarajevu. Bila je radnja preko puta pošte kod vječne vatre gdje su se mogle kupit Diesel traperice, ali je zatvorena i tu je bio otvoren Reebok, koji je takođe zatvoren. Što se tiće cijene, teško češ za te pare nači dobre traperice. Ja sam prije 2 godine platio Diesel traperice 280 KM. Jest da sam ih platio skupo, ali sam uspio nači svoju broj i na meni stoje savršeno. Jedino ti ostaje da opet pogledaš neki Levis model ili da vidiš da li šta se može nači u Tuzli ili Banja Luci, a ako ne onda ti je najbolje da ako budeš u prilici da odeš do Zagreba, jer tamo zaista možeš nači šta hočeš. Jest da je tamo možda malo skuplje, ali za kvalitet i nešto što ti dobro stoji ne treba štedjeti.iceman ze wrote:Koje po vama su najbolji izbor farmerica danas U Sarajevu, ja sam inace uglavnom Levisove dosad nosio, htio bih da malo promjenim, a opet da nisu pretjerano skupe......oko 120 KM (gore-dole)........ako znate neku radnju, sa dobrom robom......gledao sam u Tailoru.....oko 124 KM nisu lose......
-
pjega
ma ko jos nosi trapez hlace? ili mozda mislite ono sto se zove 'boot cut' ili 'straight leg' odnosno hlace koje nisu uze pri clanku nego idu ravno od kuka i malo su sire od onih sto zaustave krv oko clanka?
levis su jos uvijek najbolje hlace, mada ne vise toliko u 501 izdanju. ima sada 'naprednijih' modela.
levis su jos uvijek najbolje hlace, mada ne vise toliko u 501 izdanju. ima sada 'naprednijih' modela.
-
Pearl
bilo je na pijaci ciglane nedavno...muske i zenske..smedja i svijetlo-maslinasta... mada i tamo sad pocinju sa trendi stilovima..black wrote:ma imam ih i ja ali ostarilemedda wrote:@black
I meni se svidjaju sametne trapez i imam ih nekoliko ali nisu bas prakticne. Samet operes 2-3x i droha ispane. Nema veze ni koja je marka, jednostavno takav materijal.i ne trazim ni markirane ..dovoljno je da nosim nekoliko mjeseci..ali cini mi se da je tesko naci..bilo sta za nas sto nismo trendi...
- Salko sto je u vodu skako
#10 Re: farmerice-preporuke
moj sajet pierre cardin i gardeuriceman ze wrote:Koje po vama su najbolji izbor farmerica danas U Sarajevu, ja sam inace uglavnom Levisove dosad nosio, htio bih da malo promjenim, a opet da nisu pretjerano skupe......oko 120 KM (gore-dole)........ako znate neku radnju, sa dobrom robom......gledao sam u Tailoru.....oko 124 KM nisu lose......
-
mamica papucarka
ja kupila u With Boyu u Merkatoru (valjda sam dobro napisalamedda wrote:@black
I meni se svidjaju sametne trapez i imam ih nekoliko ali nisu bas prakticne. Samet operes 2-3x i droha ispane. Nema veze ni koja je marka, jednostavno takav materijal.
I to ih kupila na snizenju od 50%. Tek sad su se pocela derat na guzovima i evo sve gledam gdje da nadjem kakvu masinu da ustopam. Tako mi je zao sto takve hlace vise nigdje ne mogu naci
- Lace
ih vama koji niste trendi je najteze naci nesto...jer to sto nosite je nekad bilo trendi i sada ga tesko mozes naciblack wrote:ma imam ih i ja ali ostarilemedda wrote:@black
I meni se svidjaju sametne trapez i imam ih nekoliko ali nisu bas prakticne. Samet operes 2-3x i droha ispane. Nema veze ni koja je marka, jednostavno takav materijal.i ne trazim ni markirane ..dovoljno je da nosim nekoliko mjeseci..ali cini mi se da je tesko naci..bilo sta za nas sto nismo trendi...
-
mamica papucarka
dobro sam proslaJessie B wrote:Naravno da nisimamica papucarka wrote:ja kupila u With Boyu u Merkatoru (valjda sam dobro napisala) (
http://www.witboy.com/
inace, ciji je witboy??? Americki???
-
funaki
pjega wrote:ma ko jos nosi trapez hlace? ili mozda mislite ono sto se zove 'boot cut' ili 'straight leg' odnosno hlace koje nisu uze pri clanku nego idu ravno od kuka i malo su sire od onih sto zaustave krv oko clanka?![]()
512 ''boot cut'' su OK!
170 KM, Varteks, zadovoljan
- zena21
meni bi trebale 513... 512 su mi malefunaki wrote:pjega wrote:ma ko jos nosi trapez hlace? ili mozda mislite ono sto se zove 'boot cut' ili 'straight leg' odnosno hlace koje nisu uze pri clanku nego idu ravno od kuka i malo su sire od onih sto zaustave krv oko clanka?![]()
512 ''boot cut'' su OK!
170 KM, Varteks, zadovoljan
-
funaki
Imaju 507, ako ne volis dugmice...zena21 wrote:meni bi trebale 513... 512 su mi malefunaki wrote:pjega wrote:ma ko jos nosi trapez hlace? ili mozda mislite ono sto se zove 'boot cut' ili 'straight leg' odnosno hlace koje nisu uze pri clanku nego idu ravno od kuka i malo su sire od onih sto zaustave krv oko clanka?![]()
512 ''boot cut'' su OK!
170 KM, Varteks, zadovoljan![]()
![]()
![]()
P.S. uvuci se nekako