Ja ne gulio - sad s' istovaraluciferino wrote:Vrlo važno pitanje je ko će sad ogulit sav taj krompir.Citizen-X wrote:Krompir? Ma kak'imamica 31 wrote: jelde ti si onaj sto je krompir istovarozapamtila sam ja
![]()
I rizu i 'senicu i brasno i secer
za 4 marke po toni a i za ljubav
!
Pa mi sad kicma svira Shuberta
Emancipacija Bosanske zene
Moderator: anex
- Citizen-X
- Citizen-X
Zar nismo plemenititriton wrote:vazna je mogucnost izbora kucnih poslova
po istinitom dogadjaju:
Muz - Zeno, hoces li nositi pun akumulator niz stepenice il prazan uz stepenice.
Zena - Hm, pa prazan uz stepenice
![]()
Iskljucujem se sa teme
-
luciferino
Živjela finansijska nezavisnost i mogućnost izbora. Ako neš' ti, 'oće komšija.

- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ma sta vi zene hocete vise, vi ste stvorene da sluzite muskarca
-
PITARKA_SA
obrazovanje ,pod broj jedan,definitivno,onda logicnim slijedom,ide uspijeh,zaradzivanje novca,samostalnost,odlucnost,znati sta zelis a sta ne,nikada ne padati pod uticaj drugih osoba,ne misliti da si samo rodjena za kuhinje i sluzenje muzu,biti samo svoja,neovisna u svakom smislu.to je sva poenta,bez obrazovanja nema nicega,barem,manje mogucnosti za neovisnost ,a kada nema neovisnosti finansijske ,onda nema ni mentalne.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
a sto ova pitarka more laprdatPITARKA_SA wrote:obrazovanje ,pod broj jedan,definitivno,onda logicnim slijedom,ide uspijeh,zaradzivanje novca,samostalnost,odlucnost,znati sta zelis a sta ne,nikada ne padati pod uticaj drugih osoba,ne misliti da si samo rodjena za kuhinje i sluzenje muzu,biti samo svoja,neovisna u svakom smislu.to je sva poenta,bez obrazovanja nema nicega,barem,manje mogucnosti za neovisnost ,a kada nema neovisnosti finansijske ,onda nema ni mentalne.
-
PITARKA_SA
nista lose nisam napisala.ako vec nemas sta pametno reci,diskutovati i slicno,onda radije nemoj nista ni pisati.postedi nas.karabaja-x wrote:a sto ova pitarka more laprdatPITARKA_SA wrote:obrazovanje ,pod broj jedan,definitivno,onda logicnim slijedom,ide uspijeh,zaradzivanje novca,samostalnost,odlucnost,znati sta zelis a sta ne,nikada ne padati pod uticaj drugih osoba,ne misliti da si samo rodjena za kuhinje i sluzenje muzu,biti samo svoja,neovisna u svakom smislu.to je sva poenta,bez obrazovanja nema nicega,barem,manje mogucnosti za neovisnost ,a kada nema neovisnosti finansijske ,onda nema ni mentalne.
-
FFK as Lucy01
karabaja-x wrote:ma sta vi zene hocete vise, vi ste stvorene da sluzite muskarca
karabaja-x wrote:PITARKA_SA wrote: obrazovanje ,pod broj jedan,definitivno,onda logicnim slijedom,ide uspijeh,zaradzivanje novca,samostalnost,odlucnost,znati sta zelis a sta ne,nikada ne padati pod uticaj drugih osoba,ne misliti da si samo rodjena za kuhinje i sluzenje muzu,biti samo svoja,neovisna u svakom smislu.to je sva poenta,bez obrazovanja nema nicega,barem,manje mogucnosti za neovisnost ,a kada nema neovisnosti finansijske ,onda nema ni mentalne.
a sto ova pitarka more laprdat
Ako se zezas, stavi znakove emocija da znamo
-
Pearl
don't feed the trollLucy01 wrote:karabaja-x wrote:ma sta vi zene hocete vise, vi ste stvorene da sluzite muskarcakarabaja-x wrote:PITARKA_SA wrote: obrazovanje ,pod broj jedan,definitivno,onda logicnim slijedom,ide uspijeh,zaradzivanje novca,samostalnost,odlucnost,znati sta zelis a sta ne,nikada ne padati pod uticaj drugih osoba,ne misliti da si samo rodjena za kuhinje i sluzenje muzu,biti samo svoja,neovisna u svakom smislu.to je sva poenta,bez obrazovanja nema nicega,barem,manje mogucnosti za neovisnost ,a kada nema neovisnosti finansijske ,onda nema ni mentalne.
a sto ova pitarka more laprdat
Ako se zezas, stavi znakove emocija da znamo, a ako ne, onda prestani sa vrijedjanjem i razguli sa teme....

-
Leonid Breznjev
soba je pripremljena karabaja! bujrum!

- karabaja-x
- karabaja-x
sto bi djoni reko
"u svakom trenutku nagrnuce na tebe, pravovjerni lesinari"
ili tako nesto sta ja znam
- danas
hvalasabanss wrote:Tvoj covjek je u potpunosti emancipovan, cestitamo!danas wrote: evo odgovori na ovaj testic![]()
1 -- ne radi ni coEk ni ja, vec se majstor zajebaJe sa T-ventilom
2 -- isto ko pod 1
3 -- majstor zajebaJe bosch bravu a sudje pere masina
4 -- krompir se kupuje na komad, najvise na kilo, moRe hanuma ponijet ako ustreba
5 -- vazda ja vozila auto na servis, coEk mi i ne zna gdje je servis ni kad je zakazan ni sta treba
6 -- vazda biloplata mi dodje ko dzeparac
![]()
7 -- coEk fala bogu ne pusi, a tockovi ne otpadaju jer hanuma pazi aVto
Ne znam da li iosta radi u zivotu ali cini mi se da zivi ko bubreg u loju
coEk itekako radi, a i on i ja imamo istu zivotnu filozofiju -- radi i zaradi da nekome platis za sve one (potrebne) gluposti koje ti se ne rade u zivotu... ako volis da kuhas i da prckas po karburatoru -- bujrum... a ako ne volis -- radi svoj posao sto bolje mozes, i zaradi dovoljno da platis majstora i kupis si masinu za sudje i susilicu za ves... te time sebi napravi dovoljno vremena da budes nekome muz/zena a ne vodoinstalater/kucna pomocnica...
PS ne, coEk nije homo balkanikus...
-
PITARKA_SA
ma nemas se ti meni sta izvinjavati,meni bi samo bilo zao da mislis ono sto si pisao,nista vise.karabaja-x wrote:pitarka izvini samo se malo provociro
sto bi djoni reko
- karabaja-x
jok ba, ja sam ti ustvari ljubitelj te emacipacije bosanske zene, imate moju punu podrsku u vasim nastojanjimaPITARKA_SA wrote:ma nemas se ti meni sta izvinjavati,meni bi samo bilo zao da mislis ono sto si pisao,nista vise.karabaja-x wrote:pitarka izvini samo se malo provociro
sto bi djoni reko
- Citizen-X
Mogla bi dobro zaradit' da nadjes jos kojeg ovijem nasiJEM hemancipovanom zeMskinjudanas wrote:hvalasabanss wrote:Tvoj covjek je u potpunosti emancipovan, cestitamo!danas wrote: evo odgovori na ovaj testic![]()
1 -- ne radi ni coEk ni ja, vec se majstor zajebaJe sa T-ventilom
2 -- isto ko pod 1
3 -- majstor zajebaJe bosch bravu a sudje pere masina
4 -- krompir se kupuje na komad, najvise na kilo, moRe hanuma ponijet ako ustreba
5 -- vazda ja vozila auto na servis, coEk mi i ne zna gdje je servis ni kad je zakazan ni sta treba
6 -- vazda biloplata mi dodje ko dzeparac
![]()
7 -- coEk fala bogu ne pusi, a tockovi ne otpadaju jer hanuma pazi aVto
Ne znam da li iosta radi u zivotu ali cini mi se da zivi ko bubreg u loju
coEk itekako radi, a i on i ja imamo istu zivotnu filozofiju -- radi i zaradi da nekome platis za sve one (potrebne) gluposti koje ti se ne rade u zivotu... ako volis da kuhas i da prckas po karburatoru -- bujrum... a ako ne volis -- radi svoj posao sto bolje mozes, i zaradi dovoljno da platis majstora i kupis si masinu za sudje i susilicu za ves... te time sebi napravi dovoljno vremena da budes nekome muz/zena a ne vodoinstalater/kucna pomocnica...
PS ne, coEk nije homo balkanikus...
-
Leonid Breznjev
prodana duso!karabaja-x wrote:jok ba, ja sam ti ustvari ljubitelj te emacipacije bosanske zene, imate moju punu podrsku u vasim nastojanjimaPITARKA_SA wrote:ma nemas se ti meni sta izvinjavati,meni bi samo bilo zao da mislis ono sto si pisao,nista vise.karabaja-x wrote:pitarka izvini samo se malo provociro
sto bi djoni reko
-
PITARKA_SA
kada zene shvate da,imaju pravo pitati,razmisljati,odgovoriti,iznijeti svoj stav,..da su ravnopravne ,onda nece biti problema
svi su hvataju"kuhinje" ona je najmanji problem,nije stvar hoce li zena biti domacica ,vec hoce li shvatiti tj.biti svjesna da je njeno misljenje,stav jednako vazan ,da nije normalno,ako je muz ono,samo maloooo i samo poneeekad odvali preko zuba

svi su hvataju"kuhinje" ona je najmanji problem,nije stvar hoce li zena biti domacica ,vec hoce li shvatiti tj.biti svjesna da je njeno misljenje,stav jednako vazan ,da nije normalno,ako je muz ono,samo maloooo i samo poneeekad odvali preko zuba
-
luciferino
Ja već odavno razmišljam da pokrenem biznis uvoženja homo strejndžersa na ove naše prostore.
Jao da samo znate što su fini

Jao da samo znate što su fini
- pitt
http://www.BosnianBrides.com
:D:D
jah....strejndzeri....dok ne bi vidjeli sa kim imaju posla
:D onda egzodus 
jah....strejndzeri....dok ne bi vidjeli sa kim imaju posla
- danas
a koga si ti ono sebi nasaopitt wrote:www.BosnianBrides.com:D:D
jah....strejndzeri....dok ne bi vidjeli sa kim imaju posla:D onda egzodus