ti ko da si kasike baco... sve znas...Ahmmed wrote:a ova pored nje, mora da joj je svekrva![]()
Muka joj od života, što sam njom mora u čaršiju....
E, stvarno su cool....
Moderator: anex
- danas
u meni shadowshadow wrote:Istanbul najludji grad na svijetu, turci najludja nacija a turkinje cok (pod) guzelAhmmed wrote:danas, da se razumijemo: Turkinje su mi posebna slabost![]()
A Stambol mi je ....eh.....cok,cok,cok guzel......danas canum...steta sto su vecinom malehne ali su ipak avioni. Slatke, crne, opasnih ociju i dobrih guzova
-
shadow
pa nisi ti turkinjadanas wrote:u meni shadowshadow wrote:Istanbul najludji grad na svijetu, turci najludja nacija a turkinje cok (pod) guzelAhmmed wrote:danas, da se razumijemo: Turkinje su mi posebna slabost![]()
A Stambol mi je ....eh.....cok,cok,cok guzel......danas canum...steta sto su vecinom malehne ali su ipak avioni. Slatke, crne, opasnih ociju i dobrih guzova
metar i 80
pa ti vidi sta ces
- danas
neka, shadow, ja sam se vec 4 puta udala na forumu
ne mogu vise
bicu ti abla, dosta ti je
nego, fine ove iranke sto protestvuju Fair Life, bice nesto od njih...
moj dobar drug je iz irana (majka mu je amerikanka), bio je nedavno i kaze da tamo revolucija samo sto ne plane...
vidjecemo, nije teheran isto sto i iran, ali ko zna...
bicu ti abla, dosta ti je
nego, fine ove iranke sto protestvuju Fair Life, bice nesto od njih...
moj dobar drug je iz irana (majka mu je amerikanka), bio je nedavno i kaze da tamo revolucija samo sto ne plane...
vidjecemo, nije teheran isto sto i iran, ali ko zna...
-
white_sugar
ma hajde sta ima veze ako si se udavala 4 puta?! mozda je shadow lucky number 5 
- black
...bio sam tamo i vidio vlastitim ocima..da, iranke spadaju medju najljepse zene svijeta..i vecina ovih koje na ovakav nacin nose maramu i oblace se tako nisu muslimanke ili ne spadaju u red vjernica ( bar tako oni kazu ) jer po zakonu sve zene na ulici moraju da nose maramu..al nije to ni bitno za ovu temu...fakat su prelijepe... 
- Pooll
Ma neee... nisu sve indijkeee isteee... i njih ima razlicitihhhh vjerujjjjdanas wrote:ma indijke sve iste...Pooll wrote:Nisu lose... naravno ne mogu se ni u snu porediti sa Indijkama![]()
iranki ima svakakih, od plavokosih i plavookih pa nadalje...![]()
raznoliko je bolje
- Ahmmed
Uh, ne kvarite temu konstatacijama tipa: nisu muslimanke, nisu vjernice,itd,itd....Eto, vi sve znate, o svemu ste informirani, ženama na čelu piše da nisu baš "prave"...
tema je postavljena jer su mi se slike učinile cool, jer se njima razbijaju stereotipi, lišavamo se, barem malim dijelom, određenih predubjeđenja.....
I pustite sad u ovoj priči revoluciju, među ovim ženama, jedna je posebna....
I jedva sam dobio njenu dozvolu za postavljanje adrese sitea sa slikama 
tema je postavljena jer su mi se slike učinile cool, jer se njima razbijaju stereotipi, lišavamo se, barem malim dijelom, određenih predubjeđenja.....
I pustite sad u ovoj priči revoluciju, među ovim ženama, jedna je posebna....
- black
ma jok ba Ahmmede..Ahmmed wrote:Uh, ne kvarite temu konstatacijama tipa: nisu muslimanke, nisu vjernice,itd,itd....Eto, vi sve znate, o svemu ste informirani, ženama na čelu piše da nisu baš "prave"...![]()
I pustite sad u ovoj priči revoluciju, među ovim ženama, jedna je posebna....I jedva sam dobio njenu dozvolu za postavljanje adrese sitea sa slikama