Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja vidim jednu koja je cool... ona u pozadini, ne znam, mozda i jeste ali...
Mislim da je ovo samo jedan izuzetak, poprilicno je poznato kako se Iranke oblace, odnosno kako im je propisano oblacenje
Ja vidim jednu koja je cool... ona u pozadini, ne znam, mozda i jeste ali...
Mislim da je ovo samo jedan izuzetak, poprilicno je poznato kako se Iranke oblace, odnosno kako im je propisano oblacenje
ma mladje nece da se oblace kako im je "propisano". sjecaju se matera im u minjacima, iz sahovog vakta. pa vidis da jedva pregnu samiju preko glave, a i to sto moraju...
provrtio sam, ali mi ova nekako......most delicate........reebook tene....jeans.....uz njenu sliku......idealna muzicka podloga....terence trent d'arby feat Desreee....Delicate
sorge_sa wrote:provrtio sam, ali mi ova nekako......most delicate........reebook tene....jeans.....uz njenu sliku......idealna muzicka podloga....terence trent d'arby feat Desreee....Delicate
aha, ova je najbolja...
utegla se i sva ljuuuuta
zajebata
Ahmmed wrote:danas, da se razumijemo: Turkinje su mi posebna slabost
A Stambol mi je ....eh.....cok,cok,cok guzel......danas canum
Istanbul najludji grad na svijetu, turci najludja nacija a turkinje cok (pod) guzel ...steta sto su vecinom malehne ali su ipak avioni. Slatke, crne, opasnih ociju i dobrih guzova